Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

raspunsul lui albert mi se pare foarte explicit ciupilan :)) si @The Dash nu trimite lumea pe google...oricum nu a iesit loaderu..isi bat capu degeaba :tiphat:

Posted

auzit , am si eu o intrebare pentru cei care stiu , Cam cat timp ia ca un Full INT S/S sa faca lvl 90 daca ii full farm ? ... fara nici un premium , batandu-se singur (fictiv vorbind , toata ziua, adica 24 din 24) :D

Posted

sal ati gasit loaderul care merge? postati un LINK

Posted

sal ati gasit loaderul care merge? postati un LINK

auzi este prin librarie carte de romana de clasa I daca nu stii sa citesti NU A APARUTTTTTTTTTTT

si cautati pe google cand apare

Posted

recyfer.info

cand apare apare nu astepta muran gura

recyfer.info

recyfer.info

recyfer.info

recyfer.info

recyfer.info

recyfer.info

recyfer.info

bagal la favorite

miam luat galben

Posted

nope :P

stiu ma k la tine nu merge k am incercat si eu cand am vazut 80% din hotan care era stal avea arma in mana dk te uiti cu atentie la poza ta observi in stanga deasupra chatului wizz ala de 42++ cu stal si are stafu sos in mana si langa el un chinez cu scut in mana... ala nu prea se zareste dar are si ala un scut 2 sau 3 D :D deci te asigur k am ramas mask:))) si cand incercai eu nu mergea:)))

Posted

IO http://img339.imageshack.us/my.php?image=tigerya6.png

Posted

De unde ai tu cont de lvl 53 ?:))

http://img381.imageshack.us/img381/5947/sro2008121620233521zs8.jpg se ascundea dupa scut :)) mai era si sos :)

pai ma am jucat si l-am facut

Posted

ma copile tu nu ai auzit de butonu EDITE ca imi vine sa te :banghead::banghead::banghead::banghead:

era sa-ti spun io acuma de ce buton nu am auzit dar luam ban :yum: :angry1:

Posted

Dott sunt aproape sigur ca e primit contul sau scammat ... sau full bot.

no ma l-am cumparat la lv 53 cu 20$ pe telefon:P :bananadance2: caci nu faci lv 54 intr-o luna: :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...