Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vezi si langa avataru meu la invformatii cernavoda , nu cred ca o sa dau pe la bucuresti

abea astept sa ajung acasa ies si eu cu pretenii plm

joc si eu sro linistit ca mi dor de prieteni

in leg cu sro boy keep google it

sa zicem ca ni la lasat dar acolo scrie DRACULA nu alta guilda

chiar daca e fortressu gol e greu de cucerit

man eu nu am zis ca e usor ( gg voua) dar nush akuma ce faceti la fw :

-va duceti vedeti e cineva dupa aceea plecati(in caz ca nu e nimeni)

-sau vindeti iteme

Cred ca din acest motiv Wazzup a "renuntat" la fw

Posted

@ SRO_BOY.

are dreptate salam,e greu de luat fortress,chiar si gol. si vina alora ca nu s-au dus sa atace,ce ar trebui sa se duca ei sa ii invite sa vina sa dea in porti ? :))

si lasa-ma pe mine cu off-urile mele. ca nu cred ca am mai multe ca altii pe aici.

in fine...

lasa mah salam,ca vom vedea. poate dau prin cernavoda,cand ma duc la Tulcea, in fine,inchei subiectul.

tura de noapte FTW ! ma duc pe sro,sa batucesc niste turci :D

Posted

sa fim serios dupa ultimile posturi ciupilan merita "mai mult " ban decat dott a inteles ca el e un copil prost care nu vrea sa citeasca da nu ai nici un drept sa te iei de familia lui ,poate peste 15-20 ani are sa ajunga un "om mai mare" dacat ai fost tu vreodata.....

ma dk asta consideri u sami deie ban dar atata timp cat si Dott ia ban ma sacrific u poate vorbesti in necunostiinta de cauza dar de copii de acest fel sunt satul... si iti zic ceva dk nu le dai peste nas cand trebuie or sa-ti sara in cap..acum uitati cand a vrut sa scameze pe forum cand ne-a luat pe toti drept prosti cu un hal de mesaj...pe atunci erati toti revoltati..dar sa revenim la oile noastre adik SRO

he he am facut si eu 85...si tot chinui fara premium k nu prea tin de bani si ii cheltui=)))

sry pt greseli de ortografie dk am dat mi somn tare si nu prea mai vad tastatura :right:

Posted

imaginea asta farce toti bani am facuto aseara drept ca este pe privat dar nu conteza eu cel putin ador poza este una excelenta :D

http://img247.imageshack.us/my.php?image=sro2008121121373942cl2.jpg

Posted

felicitari pentru 85 !

am atins si eu 83,aproape 84 maine sau maine seara, pe amandoi ( Nimis si Sir_Cipi ma refer,ca wizzardul e in rezerva :)) )

cheers !

:tiphat:

ms ms felicitari si tie.. banui k ai bagat cate un premium pe fiecare k ai facut foarte repede:)

Posted

Mda....m-am dus la banca acu , si pe extrasul de cont apare o suma blocat care urmeaza a fi retrasa , deci voi avea de asteptat , sa speram ca se va retrage pana la 17:30...in caz ca nu va trebui sa ma duc la sucursala maine ceea ce nu prea am chef mai ales k e la distanta de 30 de minute distanta plus cozile de rigoare din week-end... acu fara off @ Incepe farmul azi peace out :tiphat:

Posted

da,am premium pe Sir_Cipi si pe Nimis. o sa activez si pe _Nyx_ cand ating astia 2 mici lvl 85,apoi ii pun pe toti 3 pe un spot, numai al meu :>

am premium pe toate,in storage,doar ca le activez cand tre'....

trebuia sa fi atins demult 85,dar nu am jucat o perioada,luna trecuta...

lasa,ca nu e graba !

cheers !

:tiphat:

Posted

cineva care stie cam cate sp-uri am sanse sa fac cu gap 9 la lev 90 batand la mobi de 85-87?

www.nivlam.com

si dau acolo SP GAP

Awesome XD w00t ^^ Traisca Silk Tiger si Attack Scrolls ^^ http://img74.imageshack.us/my.php?image=sro2008121215302842xx6.jpg

nu t einteleg dc nu ai putu astepta pana marti sa iti bagi avatar!!

Posted

www.nivlam.com

si dau acolo SP GAP

nu t einteleg dc nu ai putu astepta pana marti sa iti bagi avatar!!

Marti nu e avatar, e extra attachment ceva in genu ... se pune PESTE avatar nu e avatar nou but whateva ;) @ albert nu ... faci cont

Posted

cineva care stie cam cate sp-uri am sanse sa fac cu gap 9 la lev 90 batand la mobi de 85-87?

ma refeream la cate sp-uri pot face pe zi cu gap 9 la lev 90 batand la mobi de lev 85-87:PPP

Posted

ma refeream la cate sp-uri pot face pe zi cu gap 9 la lev 90 batand la mobi de lev 85-87:PPP

foarte putine mai bine lasa gap 9 pe la 87 si in pt de 8 faci cam 10 k sp pe zi da la 90 daca faci 5k

Posted

ru la lv cu gap de 9 la nya mage lv 77 faceam 6k pe zi poate mai mult sp ticket premium plus

la lv 90 nu mai tin minte exact 4k max

asta in 24 h nu in 3 ore de sp ticket si 5 ore de premium plus

Posted

ru la lv cu gap de 9 la nya mage lv 77 faceam 6k pe zi poate mai mult sp ticket premium plus

la lv 90 nu mai tin minte exact 4k max

asta in 24 h nu in 3 ore de sp ticket si 5 ore de premium plus

da stiu de aia iam zis sa faca gap 9 pe la 87 eu fac 2k pe zi fara tiket si premium dapinde si cum mergea botu (sau terminat creditele si nu mai am) mai se intampal sa fac si 4k da rar

Posted

da stiu de aia iam zis sa faca gap 9 pe la 87 eu fac 2k pe zi fara tiket si premium dapinde si cum mergea botu (sau terminat creditele si nu mai am) mai se intampal sa fac si 4k da rar

hmm eu la lev 85 fac cate 1k si ceva pe zi de sp... cu gap 0:D cred k cu gap 9 la lev meu amu as face pe putin 7-8 dar la lev 90 cred k 5K tot ii fac:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...