SimplySimple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pt wiz am spus un pret estimativ...astept oferte ms...ah mai am si lv 48 full farmed pt lv 90 2h warrior/cleric. Cu arabian suit globale 5 silk left si ma rog ce-o mai avea el prin storage k nu mai stiu....tot pe server Xian nume SweetDaddyD astept oferte. thx.
Albert1994 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 cine ma creste pe phenix??dau 100k/1h:D intreba in joc ... aici nu suntem toti de pe ''phenix'' ... sau apasa E si vezi cn vace taxi :tiphat:
Darth_Andrei Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cipi tu te pricepi . in cat timp primesc codul de la paypal pe extrasul de cont ??? :S:S:S Sper k azi sau maine
HellCritical Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dupa cum am mai spus! EU IN LOCUL TAU IMI REFUZAM NASTEREA DOTT!Dute si baga-ti o manea si nu mai face post-uri aiurea!
Guest Dott Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 stiu ca nu jucato toti da poate vedea vrio unu si imi putea da um raspuns
Birchoff Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 stiu ca nu jucato toti da poate vedea vrio unu si imi putea da um raspuns RESPECT :tiphat:
real_shadow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cipi tu te pricepi . in cat timp primesc codul de la paypal pe extrasul de cont ??? :S:S:S Sper k azi sau maineTeoretic in maxim 48 de ore ... dar de obicei in maxim 24 ore ... eu am facut cerere de extindere la paypal seara pe la 6 si dimineata pe la 9 cand am fost la banca pt extras il aveam deja ;)
Darth_Andrei Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Teoretic in maxim 48 de ore ... dar de obicei in maxim 24 ore ... eu am facut cerere de extindere la paypal seara pe la 6 si dimineata pe la 9 cand am fost la banca pt extras il aveam deja ;)Deci presupun ca nu este vreo sansa sa fie acu nu ?:-S dang .. nu am nevoie urgent dar mi sa pus pata sa rezolv odata cu cardul ca sa nu mai fie pe cap chestia asta eh...EDIT:Sunt aproape sigur ca dott o sa aiba cele mai multe posturi de pe linkmania pana la pasti ;) ^^ ... off off xD
Denzel_Lsd Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ma bag pe full str glavie, am cautat pe google , si am gasit un glavie guide...nush cat de bun este guide-ul dar sugera ca la force , sa bag punctele in fire...voi ce spuneti ?? si inca ceva..eu tot bag puncte la str , dar am mai mare mag attack decat phy attack...si nush dc ?? este din cauza punctelor bagale la force?? asa ar trebui sa fie ??
Dr4q_Sti3 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ma bag pe full str glavie, am cautat pe google , si am gasit un glavie guide...nush cat de bun este guide-ul dar sugera ca la force , sa bag punctele in fire...voi ce spuneti ?? si inca ceva..eu tot bag puncte la str , dar am mai mare mag attack decat phy attack...si nush dc ?? este din cauza punctelor bagale la force?? asa ar trebui sa fie ?? pai daca esti full str ai phty mare mag mic full int invers
Adii Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 deci vad ca tu ti-ai ales glavier ... asta cred ca e cel mai popular char toate punctele sa le pui la STR NICIODATA sa nu pui la int pune-ti Heusekal-ul pentru glavie si Fire .. si inca 1 ceva care iti alegi tu ...poate fi Cold Light sau Force fa asa si la lvl mare o sa intelegi de ce sau e alegerea ta
Guest Dott Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Sall caut guild de hoti(thelf)pe sv sparta am leval 53.Cine are sa posteze.
Birchoff Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Sall caut guild de hoti(thelf)pe sv sparta am leval 53.Cine are sa posteze.... am inceput sa am impresia ca pe acest cont joaca nu doar un copil... ci o intreaga clasa a patra de prieteni ... altfel nu se explica saltul aleatoriu de la o idee la alta, de la o strategie la alta ... de la o cerere la alta :blink: RESPECT :tiphat:
Florin_LOVE Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Propun Ban pe IP lui Dott mi se adauga cineva?
Erhard Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Eu. dar iti trebuie un motiv bine-intemeiat.
Guest Dott Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nu aveti voie nu aveti motive apropop imi dati ban in visurile voastre nu am incalcat nici o regula asa ca nu aveti voie sa ma banati.Nopate cu cosmaruri :angry1: :angry1: :angry1:
Darth_Andrei Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ... am inceput sa am impresia ca pe acest cont joaca nu doar un copil... ci o intreaga clasa a patra de prieteni ... altfel nu se explica saltul aleatoriu de la o idee la alta, de la o strategie la alta ... de la o cerere la alta :blink: RESPECT :tiphat: +1 Mersi birch pt commentu dat mi-ai inseninat ziua . Apropo dott raspunsul tau -nu aveti voie nu aveti motive apropop imi dati ban in visurile voastre nu am incalcat nici o regula asa ca nu aveti voie sa ma banati.Nopate cu cosmaruri - Esti tare Asa posturi nam mai intalnit :) . OT: Maine incepe farmu la ongi ... glavie force fire sau blader force ramane de vzt ^.^
Cipi_Cipi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 @ Darthscuze intarzierea ! tranzactia se face instant,deci pe extrasul de cont apare a tot imediat.In legatura cu ban-ul lui Dott, sunt de acord, +1 votMotiv? Iti dau eu motiv : spamm de prost gust, intr-un hal de batjocura fata de ceilalti membri ai forumului.Si cu riscul de a lua un warn sau ceva,de la mine un sincer "jet in mm de ratat !" ! ..I.. (O_o) ..I..cont suspendat
The Wizard Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a avut suspend 7 zile...daca mai continua asa o sa se mareasca si tot asa pana la perm...
Drolletje Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 cat de mult stau dupa ce am iesit dintrun guild sa intru in altul? tot 3 zile?
Darth_Andrei Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 @ Darth scuze intarzierea ! tranzactia se face instant,deci pe extrasul de cont apare a tot imediat. In legatura cu ban-ul lui Dott, sunt de acord, +1 vot Motiv? Iti dau eu motiv : spamm de prost gust, intr-ul had de batjocura fata de ceilalti membri ai forumului. Si cu riscul de a lua un warn sau ceva,de la mine un sincer "jet in mm de ratat !" ! ..I.. (O_o) ..I.. Curios caci mam dus la banca , am cerut extrasul de cont si acolo nu figura decat ca am depus bani pe aceasta data. V-oi incerca maine dupa cum a sugerat cineva de aici(4got name xD) si la fel mi-a sugerat si doamna de la casierie. Eh ma rog :tiphat: ms pt raspuns Cipi. @ Topic Cu Dott , lasati-l e copil si el , na ce sa faca nu ii da teme invatatoarea sau termina de desenat bastonase mai repede si mai vine si el sa se recreeze pe forum aici . Nice end cipi :yum:
Albert1994 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 cat de mult stau dupa ce am iesit dintrun guild sa intru in altul? tot 3 zile?da...3 zile trebuie sa astepti...nu vb despre Dott :P :tiphat:
SimplySimple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Propun Ban pe IP lui Dott mi se adauga cineva? +1 vote.