Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

holla :PP ma imi puteti explica si mie de ce uni buteaza fara pet... adik majoritatea nu scot petu la atac:))) k se ia aceiasi exp si in + te mai ajuta:P

eu nici nu mai antrenez pet pe serverul asta nou :)

nu mi-a folosit niciodata ... doar asa de frumusete :-?

si am pe babel si lup level 80 si pasare albastra level 90 ... mor in 2 sec la job sau oriunde altundeva le-as folosi ...

RESPECT :tiphat:

Posted

Tu un loc sa-l ajuti il insulti direct ...ferice de tine . Nu la disconnect de pe server se referea el , el se referea(presupun) knd da start ii da disconnect , si eu am avut problema asta.Sincer nu cred k era nevoie sa ii spui de mama ... dar na fiecare cu ce-l doare :tiphat: Cya

Am avut antecedente cu dott asta... e cam stii tu cum? Mai tii minte cand incerca sa ne pacaleasca? :| Asa ca eu nu am respect pt astfel de specii de animale!

Posted

am lvl 18 si am inceput sa am impresia ca jocul este facut special....sa iti cumperi premium sau bot, deci faci incredibil de greu lvl , sincer omor 6 mobi sa fac 1 % xp....daca fac questuri fac mai rpd lvl???

some tips pls...nu sunt dispeat dala de vreau lvl 80 in doua saptamani....da nu vreau nici sa fac lvl 30 in 4 luni...

Posted

am lvl 18 si am inceput sa am impresia ca jocul este facut special....sa iti cumperi premium sau bot, deci faci incredibil de greu lvl , sincer omor 6 mobi sa fac 1 % xp....daca fac questuri fac mai rpd lvl???

some tips pls...nu sunt dispeat dala de vreau lvl 80 in doua saptamani....da nu vreau nici sa fac lvl 30 in 4 luni...

daca esti incepator ti se pare ca faci greu level dar pe la 32" incepi sa te prinzi si tu " si incepi sa faci cam un level pe zi

EDIT urmasul lui Bahoi =))) Fernando de la Caransebes =))

Posted

deci petul cand il scoti stiu ca iti scade un pic din exp-ul tau nu mult dar stiu ca scade ca am incercat si eu .. si de murit nu prea moare cainele in conditii normale (fara bug-uri de la bot ) problema stiu ca e la yeti aia ^ in rest e ok daca esti vreo 64 + nu mai moare deloc rar cand moare

stiu ca maxim hp era 10 k sa setezi la bot (cand sa puna recovery kit ) poate la lvl 90 acolo nus daca dau mai multi in el ar muri doar asa . acuma nustiu daca au reconfigurat bot-ul...

]

Posted

deci petul cand il scoti stiu ca iti scade un pic din exp-ul tau nu mult dar stiu ca scade ca am incercat si eu .. si de murit nu prea moare cainele in conditii normale (fara bug-uri de la bot ) problema stiu ca e la yeti aia ^ in rest e ok daca esti vreo 64 + nu mai moare deloc rar cand moare

stiu ca maxim hp era 10 k sa setezi la bot (cand sa puna recovery kit ) poate la lvl 90 acolo nus daca dau mai multi in el ar muri doar asa . acuma nustiu daca au reconfigurat bot-ul...

]

Nui bai la 90 nutzi moare catelul :) . Tin minte botam cu Darth la rockys sareau 5-6 pe el si la hp kre il are (30k+) nu era problema ...Acu un sfat cer :D . S-a oferit un prieten sa imi faca pwrfarm orice ce caracter vreau , ce imi sugerati ??? Vreau mai multe sfaturi thx ^^ . My favorite in capul meu acu e warrior - warlock xD dar na vreau sa stiu si parerile voastre :tiphat: bafta

Posted

nu e nici o impresie ... e un joc free pentru care trebuie sa platesti ca sa-l joci ... cel putin un premium ca sa poti intra iti trebuie ... altfel te chinui cu orele fara un no-dc ... si cu zecile de minute cu no-dc ;)

Posted

Nui bai la 90 nutzi moare catelul :) . Tin minte botam cu Darth la rockys sareau 5-6 pe el si la hp kre il are (30k+) nu era problema ...Acu un sfat cer :D . S-a oferit un prieten sa imi faca pwrfarm orice ce caracter vreau , ce imi sugerati ??? Vreau mai multe sfaturi thx ^^ . My favorite in capul meu acu e warrior - warlock xD dar na vreau sa stiu si parerile voastre :tiphat: bafta

warrior - warlock e doar pentru 1 vs 1 dar la job nu prea merge ,daca sunt mai multi pe tine tio cam iei

warrior-cleric asta iti recomand eu

defapt....nu stiu de ce mai intrebi fa ce iti place fiecare build e tare daca stii sa joci pe el dupa cum sa mai zis pe forum.... :tiphat:

Posted

hvy armor la chinez nu exista deci armurile sunt asa

chinez - armor phy defense mare mag defense mic

- protector phy defense ,mag defense mijlociu +10%speed , -10% Mp(consumi cu 10 % mai putin MP)

-garment mag defense mare phy defense mic +20% speed , -20% MP

euro hvy armor phy defense mare mag defense mic

light armor phy , mag defense mijlociu (la fel ca la protector)

robe mag defense mare phy defense mic ( la fel ca la garment)

sper ca te-am ajutat Denzel

Posted

care-mi spune si mie niste questuri la europeni :((:(( pls am lv 25 si vreau sa fac si questuri la europeni

Posted

care-mi spune si mie niste questuri la europeni :((:(( pls am lv 25 si vreau sa fac si questuri la europeni

pai ai incercat sa mergi in orasele europene si sa vezi deasupra NPC-urilor scroll-ul care arata disponibilitatea de a oferi un quest ?

...

eu totusi am impresia ca tie iti place sa postezi ca sa vezi reactia noastra :) sper ca te distrezi la fel de mult ca si noi citindu-ti posturile

Posted

hvy armor la chinez nu exista deci armurile sunt asa

chinez - armor phy defense mare mag defense mic

- protector phy defense ,mag defense mijlociu +10%speed , -10% Mp(consumi cu 10 % mai putin MP)

-garment mag defense mare phy defense mic +20% speed , -20% MP

euro hvy armor phy defense mare mag defense mic

light armor phy , mag defense mijlociu (la fel ca la protector)

robe mag defense mare phy defense mic ( la fel ca la garment)

sper ca te-am ajutat Denzel

ms pt ajutor adi , nu jucasem niciodata cu chinezi , si de aceea am crezut ca si ei au hvy armor:))

Posted

pai ai incercat sa mergi in orasele europene si sa vezi deasupra NPC-urilor scroll-ul care arata disponibilitatea de a oferi un quest ?

...

eu totusi am impresia ca tie iti place sa postezi ca sa vezi reactia noastra :) sper ca te distrezi la fel de mult ca si noi citindu-ti posturile

:)):)):)):)) ce-ai ziso mai :tiphat:

Posted

Bah Dott,uite care e treaba.... Tu ori esti prost, ori esti prost ? Te agream cu idioteniile tale pe aici de saptamani. Mie unul mi s-a luat sa citesc numai tampenii !

E de ajuns ca forumul duce lipsa de discutii constructive,informative si interesante in majoritatea timpului. Dar decat cu spam de prost gust ca al tau, mai bine deloc frate.

Uite care e faza, este un joc international, in limba engleza. Normal,forumul este si ca sa primesti ajutor,dar chestiile astea idioate care le intrebi tu, le gasesti in interiorul jocului, scrise in engleza. Sau sunt chestii intuitive,pe care si Birchoff le-a zis; pur si simplu te duci in oras european si te plimbi pe la NPC-uri (stii omuletii aia care stau acolo nemiscati in oras,de la care cumperi ceva <pe intelesul tau>) si care vezi ca are o chestie ca o scrisoare deasupra capului,ala are quest de dat pentru tine n00bul, sa il faci.

Asa ca pune mana si macar citeste informatiile de prin joc, macar din bun simt, oboseste-te un pic. Si nu mai veni pe aici cu posturi idioate, pfff :banghead:

Doamne,fratilor, mai sunt multi ca asta pe aici? Imi vine sa imi bag piciorul si sa nu mai calc pe aici pe forum...

Vroiam sa deschid o discutie despre alchemie, elemente si alte chestii de genul, dar mi-a pierit tot cheful...

:dooh:

Posted

Sell Character Wizard/cleric lv 72

Skills:

-wizard lv 72 full

-cleric lv 60 full

Gear:

-set robe 72-77+4+5 full blue

-set accesory 72-76+5 full blue

-staff 72+5 full blue

-staff 76+4 mag 41%

Storage:

-elements

-tabs

-stones

-elixirs

-wolf lv 81

-silk items

-Halloween dress Female

Build:

-Pure int

Name:

-DRACULA_

Guild:

-DRACULA[detine fortressul][99% romani cu varste 17+++(cred k l-am omis pe adi...sry :P)]

Job:

-Thief/Alias name SensualWiz

Link:

- http://www.rev6.com/player.asp?id=324381

Pret:

-300 RON usor negociabil <<Tranzactii Face 2 Face Bucuresti ONLY>>>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...