FINE Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ce versiune e acuma?! mie imi da mesaju cu "the server is undergoing inspection or updates" thx :tiphat:
FINE Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hmmm....ok o sa incerc sa reinstalez...ms anyway :tiphat:
Birchoff Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hmmm....ok o sa incerc sa reinstalez...ms anyway :tiphat: ... ca de obicei ... Babel e "bots-free" RESPECT :tiphat:
ciupilan Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 cine imi poate zice si mie de unde iau questu cu aia de 85-87 de trebuie sai omor unu care lo facaut... k nu am chef sa caut tot rocku sa vad la ce npc e si zicetimi dk cere vreun quest inainte... app sau acel quest de apar mobi de 85 in locul unde esti u:P de unde il iau
BijuuMode Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ... ca de obicei ... Babel e "bots-free" RESPECT :tiphat: am mai zis i o repet e cerveru cel mai afectat adica pe babel au fost multe rol back si normal c nu le convine... sa baneze
HellCritical Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 atat de mare Marfa Dar eu am dezactivat infinite zoom de la loader ^^. Apropo! PK2 Super tare: http://rapidshare.com/files/151184832/Silk...ah_bar.rar.html
Birchoff Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 am mai zis i o repet e cerveru cel mai afectat adica pe babel au fost multe rol back si normal c nu le convine... sa banezevorbesc in cunostinta de cauza.. pentru ca acolo am jucat inca de la inceput (la doua saptamani dupa ce s-a deschis).. pana acum ... si nu a fost prea afectat ... au fost 2 rollback-uri de cateva ore ... nu se justifica ...bine, pentru cel care a avut drop un sun ... si un rollback de 1 min conteaza ... dar... totusi.. pentru asta sa ramana infestat cu bots ... ... e doar parerea mea :beer: RESPECT :tiphat:
Albert1994 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 vorbesc in cunostinta de cauza.. pentru ca acolo am jucat inca de la inceput (la doua saptamani dupa ce s-a deschis).. pana acum ... si nu a fost prea afectat ... au fost 2 rollback-uri de cateva ore ... nu se justifica ... bine, pentru cel care a avut drop un sun ... si un rollback de 1 min conteaza ... dar... totusi.. pentru asta sa ramana infestat cu bots ... ... e doar parerea mea :beer: RESPECT :tiphat: lol :o adik ala nu o mai avut sun? :tiphat:
Denzel_Lsd Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ce are ??? voua va merge ??? mie nu imi merge nici site-ul ...si cand vreau sa intru in joc...spune ca am fost deconectat.....
Albert1994 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 eu in joc sunt online ... si situ imi merge bn ... :tiphat:
Cipi_Cipi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ma fratilor, in loc sa spamati aici cu aceeasi intrebare,care devine agasanta la un moment dat, nu puteti sa cititi pe site-ul oficial ? sau sa cititi ce am spus noi care ne-am informat si sa bagati la cap,fara sa puneti 12312413 posturi cu aceeasi intrebare ?a fost inspectia de 4 ore. cand se da drumul la server iti merge,pur si simplu. nu e batut in cuie,sa fie inspectia de 4 ore fix, pana mea.... incerci acolo singur,ca nu mori.in legatura cu noul client. scrie mare si clar pe site ca pe 16 decembrie sa face update la Ledend III Plus. Continutul pachetului Legend III Plus e detaliat acolo (adica noua fortareata,itemele acelea noi din item mall,eventul cu acele cutii si asa mai departe). Daca e atunci update, nu va e clar ca tot de atunci intra in folosinta si noul client ? Deci downloadati-l deocamdata si asteptati pana martea viitoare. E draqu intuitiv,ca si daca l-ai luat si incerci sa rulezi install-ul scrie acolo ca acel client va putea folosit DUPA inspectia de pe 16 decembrie. uof #-oAcest ditamai postul nu l-am facut ca sa critic incolo si incoace,doar ca sa informez pe unii pe aici care sunt "comozi" si nu vor sa priceapa, si in nadejdea ca mai imputinam spamm-ul aiurea pe aici.bafta ! :tiphat:
real_shadow Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ma fratilor, in loc sa spamati aici cu aceeasi intrebare,care devine agasanta la un moment dat, nu puteti sa cititi pe site-ul oficial ? sau sa cititi ce am spus noi care ne-am informat si sa bagati la cap,fara sa puneti 12312413 posturi cu aceeasi intrebare ? a fost inspectia de 4 ore. cand se da drumul la server iti merge,pur si simplu. nu e batut in cuie,sa fie inspectia de 4 ore fix, pana mea.... incerci acolo singur,ca nu mori. in legatura cu noul client. scrie mare si clar pe site ca pe 16 decembrie sa face update la Ledend III Plus. Continutul pachetului Legend III Plus e detaliat acolo (adica noua fortareata,itemele acelea noi din item mall,eventul cu acele cutii si asa mai departe). Daca e atunci update, nu va e clar ca tot de atunci intra in folosinta si noul client ? Deci downloadati-l deocamdata si asteptati pana martea viitoare. E draqu intuitiv,ca si daca l-ai luat si incerci sa rulezi install-ul scrie acolo ca acel client va putea folosit DUPA inspectia de pe 16 decembrie. uof #-o Acest ditamai postul nu l-am facut ca sa critic incolo si incoace,doar ca sa informez pe unii pe aici care sunt "comozi" si nu vor sa priceapa, si in nadejdea ca mai imputinam spamm-ul aiurea pe aici. bafta ! :tiphat: .... Tocmai l`ati vazut pe Cipi in zerk ... cam are dreptate totusi :D (si uite asa fac si eu spam .... oooofff ... scuze dar nu ma puteam abtine :D)
d0min83r Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Marfa Dar eu am dezactivat infinite zoom de la loader ^^. Apropo! PK2 Super tare: http://rapidshare.com/files/151184832/Silk...ah_bar.rar.html
Darth_Andrei Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O intrebare pt cei care se pricep . Am lvl 50 si as vrea sa stiu in cate zile fac 56 (premium + si bot) 18ore pe zi botez. As vrea sa stiu dak fac pana la fort ca sa fiu cat de cat folositor :S
Guest Dott Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 sall lome imi scire you have been disconect to the server ce sa fac??cam asa ceva scrie
lucicam Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O intrebare pt cei care se pricep . Am lvl 50 si as vrea sa stiu in cate zile fac 56 (premium + si bot) 18ore pe zi botez. As vrea sa stiu dak fac pana la fort ca sa fiu cat de cat folositor :Spai depinde si de ce esti , eu am facut de la 50 la 56 in 3 zile cu ticket 100% jucand 3 ore pe zi si fiind arcas cu gap 0 FF de 42 ...
Darth_Andrei Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 sall lome imi scire you have been disconect to the server ce sa fac??cam asa ceva scrieDute la vecini , rupe o scandura si bate calculatorul bine .... Incearca pana merge domne... -.-'' @ luci is nuker s/s ff lvl 50 gap 0 P+ ticket
Guest LeonidaS' Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Se misca cu o viteza skill-urile la jocul asta de parca ai mege cu masina pirn sectorul 4.........
lucicam Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 @ luci is nuker s/s ff lvl 50 gap 0 P+ ticketpai in cazul asta , cum ai zis ca botezi 18 ore pe zi (cu ticket) ... cred ca faci aproximativ in 1 zi , MAXIM 2 :) , adica asa ar fi natural : :P
HellCritical Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Marfa Dar eu am dezactivat infinite zoom de la loader ^^. Apropo! PK2 Super tare: http://rapidshare.com/files/151184832/Silk...ah_bar.rar.html posteaza si tu o poza in-game cu media pk ala :P 5x unici buton de Auto Mob Select pe harta sunt puncte cu unici la fiecare si anti invisibility/stealth! sall lome imi scire you have been disconect to the server ce sa fac??cam asa ceva scrie TOTAL RETARD ESTI! :violent: :violent: :violent: INSEAMNA CA AI LUAT DISCONECT ADIK TE-A SCOS DP SV #-o #-o #-o Eu in locul tau imi refuzam nasterea... saraca ma-ta
BijuuMode Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O intrebare pt cei care se pricep . Am lvl 50 si as vrea sa stiu in cate zile fac 56 (premium + si bot) 18ore pe zi botez. As vrea sa stiu dak fac pana la fort ca sa fiu cat de cat folositor :Seu faceam 1 lvl pe zi... cu premium de 3h gap 0 si jucat cate 5-8 ore pe zi dar daca tu stai 18 ore faci cam 1 lvl juma deci maxim 4-5 zile
HellCritical Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nu mai pot de ras Cat de prosti pot sa fie turcii Jucam eu linistit si vin 2 turci la mine si imi dau party... accept dar eu bat numai monstri normali iar ei party Dintr-un party cade sos-ul si eu il iau M-am facut de cateva milioane :D Oare vreo 10mil?:D
salam30 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ma fratilor, in loc sa spamati aici cu aceeasi intrebare,care devine agasanta la un moment dat, nu puteti sa cititi pe site-ul oficial ? sau sa cititi ce am spus noi care ne-am informat si sa bagati la cap,fara sa puneti 12312413 posturi cu aceeasi intrebare ? a fost inspectia de 4 ore. cand se da drumul la server iti merge,pur si simplu. nu e batut in cuie,sa fie inspectia de 4 ore fix, pana mea.... incerci acolo singur,ca nu mori. in legatura cu noul client. scrie mare si clar pe site ca pe 16 decembrie sa face update la Ledend III Plus. Continutul pachetului Legend III Plus e detaliat acolo (adica noua fortareata,itemele acelea noi din item mall,eventul cu acele cutii si asa mai departe). Daca e atunci update, nu va e clar ca tot de atunci intra in folosinta si noul client ? Deci downloadati-l deocamdata si asteptati pana martea viitoare. E draqu intuitiv,ca si daca l-ai luat si incerci sa rulezi install-ul scrie acolo ca acel client va putea folosit DUPA inspectia de pe 16 decembrie. uof #-o Acest ditamai postul nu l-am facut ca sa critic incolo si incoace,doar ca sa informez pe unii pe aici care sunt "comozi" si nu vor sa priceapa, si in nadejdea ca mai imputinam spamm-ul aiurea pe aici. bafta ! :tiphat: cipi dami si mie link exact sau zimi si mie unde scrie ca pe 16 da drumu la legend 3 plus ca au nu am vazut nicaieri sau e prea la vedere ca sa vad :P
Darth_Andrei Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 5x unici buton de Auto Mob Select pe harta sunt puncte cu unici la fiecare si anti invisibility/stealth! TOTAL RETARD ESTI! :violent: :violent: :violent: INSEAMNA CA AI LUAT DISCONECT ADIK TE-A SCOS DP SV #-o #-o #-o Eu in locul tau imi refuzam nasterea... saraca ma-ta Tu un loc sa-l ajuti il insulti direct ...ferice de tine . Nu la disconnect de pe server se referea el , el se referea(presupun) knd da start ii da disconnect , si eu am avut problema asta.Sincer nu cred k era nevoie sa ii spui de mama ... dar na fiecare cu ce-l doare :tiphat: Cya