Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mdea eu si varmeo am plecat din silkroad pentru ca XS-team nu mai juca si dupa aia a inceput scoala si nu mai jucam silkroad..mie nu imi mai trebuie dar acum ca vati despartit si nu mai jucati pe alps nu mai sunteti XS-TEAM pentru ca sunteti despartiti..........knd va bagati pe 1 singur server sa imi zicieti :)

Posted

E misto ideea ...dar sigur un ghild de romani..nu va trece de lvl 4 si oricum daca vor fii romani cerseatorii mai bine ma sinucid...sincer. Oricum as vrea sa incep un char nou..si sa il fac asa cum trebuie, deci sunt de acord. cei care au Id-ul meu de mess ma pot gasi 24/24.

Re Post: Hehehehe Joymax recruteaza Game Masteri

Posted

Tocmai am avut o cearta cu niste romani ... si ... m-am razgandit in privinta guildului deoarece nu se merita sa faci asa ceva cu romani, nu sunt interesati si nu prea le pasa decat de ei

Posted

eu v`am zis cu romanii nu se merita sa faci nimic ... cel putin cu unii nu cu toti . am intalnit si romani de nota 10 :)

BTW : De ce nu intrati pe serverul de teamspeak ? ca nu va mananca nimeni , chiar putem discuta mai usor ^^

Posted

M-am reapucat de silkroad joc de vro ora si sunt lvl 7 adica acum fac lvl 8 sunt pe troy ce ziceit sa intram toti romanii si sa facem guilda acolo

Posted

Am uitat sa mentionez ceva....degeaba faceti guilda aia mare si tare pentru ca mereu o sa fie alti booteri care o sa fie mai mari ca voi... si unii dintre voi o sa fie si ei booteri ....tot asa si nu va iesi nimic...

P.S daca faceti toti guilda... macar sa fiti egali(daca intelegeti ce vreau sa zic) :beer:

Later edit: speedd4 pe troy sunt extraodrinar de multi jucatori peste lvl 60... si o sa iti fie greu sa cresti din cauza ca nu vei putea face transporturi s.a.m.d

Posted

ma da ce aveti toti cu boterii?lvl mare si viata sociala :\ dak sunt mai destepti nu trebuie sa ii condamnam! si sincer nu cred k daca ti-ar da cineva un bot bun si de toate ai refuza sa il folosesti pentru k tu esti un GAMER cinstit ! Ar fi chiar bine sa avem boteri in "guild" dak va fi pana la urma ceva...macar sa fie cineva de lvl mare si sa aduca GP calumea....parerea mea

Posted

E misto ideea ...dar sigur un ghild de romani..nu va trece de lvl 4 si oricum daca vor fii romani cerseatorii mai bine ma sinucid...sincer. Oricum as vrea sa incep un char nou..si sa il fac asa cum trebuie, deci sunt de acord. cei care au Id-ul meu de mess ma pot gasi 24/24.

Re Post: Hehehehe Joymax recruteaza Game Masteri

koila vreau sa te contrazic intr-o privinta,eu sunt in guildul XCALIBUR pe serverul Greece de la lvl 1 la charul meu,suntem lvl 5 la guild de mult iar celelalte guilde romanesti nu au reusit sa ne ajunga la lvl si nici la calitatea oamenilor(parerea mea...poate e cam subiectiva dar am dreptul la opinie nu?...).Eu si Guild Masterul Ella,care de fapt e o fata de nota 20 am avut si avem grija de cei mici....si chiar de uniune(mai suntem in uniune cu inca 7 guilde romanesti).Ceea ce vreau sa spun este ca SE POATE,daca exista bunavointza,respect reciproc si bun simt.Nu suntem cei mai tari (ca guild) pe acest server(sunt altzii care au botat de la bun inceput,si inca o mai fac,dupa cum bine se stie)dar nu suntem nici o cantitate neglijabila.Este adevarat si faptul ca din "vechea garda",adik cei care am fost de la bun inceput mai suntem doar 5,dar acum din 46 de oameni care formeaza guildul iti garantez ca nici unul nu ar vrea sa plece in alt guild fie de romani sau de straini.Cei care au plecat pana acum e treaba lor,viatza lor si motivatziile lor,nu le discut acum si aici,dar totusi se poateface si guild destul de bunicel si cu romani.dar dupa cum am specificat si eu si ceilaltzi forumisti,daca se deschide un server nou si mergem acolo,trebuie sa fim oameni cu experientza in silk dar si in real life,pt ca degeaba stii ce si cum in silk daca in real life esti antisocial total,un "Gica Contra" care trage carutza inapoi,pt ca asta se va reflecta vrei nu vrei in joc.....iar unii vad ca o reflecta f bine si pe forum.

RESPEC'ALL :tiphat:

Posted

Pai ce ar fi daca faceam o guilda intram toti pe un server aparut nou redsea si mai era unu si ne faceam caractere noi si cresteam toti deodata

Si asta ce vrea sa insemne ?! Eu cel putin, nu am inteles nimic. NVM!

Off Topic

Pe voi chiar nu va deranjeaza bannerul ala cu "centura de siguranta salveaza vieti" ?!

Posted

Mda.....chiar vreau sa vad ...cati dp acest forum vor incepe caractere pe RedSea,daca vor 80% si ma refer la baietii kre joaca cu adevarat.ma bag si eu...nu k as fi profesor,dar ma pricep putin :P

Posted

am o intrebare...Va merge Update-ul la joc?...

cat despre mutare....eu zic sa se hotarasca toti...oricum pana nu imi cumpar din nou silk eu unu nu ma mut!...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...