Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Care joaca pe Phoenix (New) am guid cei care vor sa intre minim lv 20 care doreste add la ID meu dott_cs1

VA ASTEP!!!! :beer:

Posted

la pvp uri avalon nu mai vin daca nu au party pt ca daca prindem 1 din avalon sarim toti care suntem pe el high lvl si nici cu bufuri de cleric nu are ce sa faca e ceva de genu uite turku :))

pe 16 ar trebui sa faca un nou event..turk killer...cine omoara cei mai multi turci isi ia devil S ala :))

Posted

Care joaca pe Phoenix (New) am guid cei care vor sa intre minim lv 20 care doreste add la ID meu dott_cs1

de data asta vrei sa te ti de treaba ? ;)

RESPECT :tiphat:

Posted

care mai intra pe csro de pe aici? i mi da si mie 1 link de unde sa l dl si ceva helpere pt a reusi sa intru nu de alta dar este ceva patch parca nu mai tin minte ca de un an nu am mai intrat peacolo

Posted

Singurul kre lam vazut de pe link pe Phoenix e Birchoff kre raspunde si la globale :)) Cine stie cunoaste ... Oricum Birch daca ai nevoie de guild imi spui k e Lost Soul in curand 5 si se elibereaza locuri ^^.Bafta :tiphat: numai bune

Posted

acum cand m-am apucat din nou de silk....parca fac prea greu lvl,nush inainte faceam mai rpd :)) ceva sfaturi pt a face lvl mai rapid?? eu grinduiesc ca nebunu ...nu mai stiu sa joc silk :))

Posted

acum cand m-am apucat din nou de silk....parca fac prea greu lvl,nush inainte faceam mai rpd :)) ceva sfaturi pt a face lvl mai rapid?? eu grinduiesc ca nebunu ...nu mai stiu sa joc silk :))

Fa questuri k sa faci si bani asa.Iatzi premium si bot laasa pc deschis si kaboom esti lvl mare XD

Posted

- fa booting cu carti si asa macar nu iei ban

Posted

'booting cu carti' ?? ce inseamna ...dupa cum am spus nob here....

da cum zicea cineva mai jos de tine helpere sunt exp 100% si acces pe server si tot felul de alte bonificatii in functie de cit ai chef sa cheltuiesti iar bot ... ai la alegere cred ca sunt pe piatza cel putin 3 boti si citiva free sincer nu ti recamand nici unul dar man faci cum vrei si inca ceva bafta la sun :)

Posted

care joaca pe pheniux?

tu nici nu prea citesti posturile dintre mesajele tale :)

P.S. si daca tot ma iau de tine, ia sa ma iau si de semnatura ta:

1) daca tot faci reclama la site-uri de genul acesta, macar da dovada de simt practic si fa imaginea link cu tine referent ;)

2) te contrazic in ceea ce priveste plata din experienta proprie .... de vreo 2 ani astept sa-mi incasez cei vreo 50 euro castigati la ei ;) asa ca am renuntat

Posted

lome la staff acolo la wizard am dat la paman,foc,etc si a doua vraja ii dau add e buna prieteni zic ca nu trebuie obligatoriu o bag e nevoie?

Posted

lome la staff acolo la wizard am dat la paman,foc,etc si a doua vraja ii dau add e buna prieteni zic ca nu trebuie obligatoriu o bag e nevoie?

:cool2: :hello: :right: imi plac posturile tale, ma amuza teribil ... nici macar nu am pretentia sa inteleg ceva din ce vrei sa scri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...