Guest Dott Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Care joaca pe Phoenix (New) am guid cei care vor sa intre minim lv 20 care doreste add la ID meu dott_cs1 VA ASTEP!!!! :beer:
IINeoII Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 la pvp uri avalon nu mai vin daca nu au party pt ca daca prindem 1 din avalon sarim toti care suntem pe el high lvl si nici cu bufuri de cleric nu are ce sa faca e ceva de genu uite turku pe 16 ar trebui sa faca un nou event..turk killer...cine omoara cei mai multi turci isi ia devil S ala
Birchoff Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Care joaca pe Phoenix (New) am guid cei care vor sa intre minim lv 20 care doreste add la ID meu dott_cs1 VA ASTEP!!!! :beer:de data asta vrei sa te ti de treaba ? ;)RESPECT :tiphat:
bastircar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 care mai intra pe csro de pe aici? i mi da si mie 1 link de unde sa l dl si ceva helpere pt a reusi sa intru nu de alta dar este ceva patch parca nu mai tin minte ca de un an nu am mai intrat peacolo
Darth_Andrei Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Care joaca pe Phoenix (New) am guid cei care vor sa intre minim lv 20 care doreste add la ID meu dott_cs1 VA ASTEP!!!! :beer: Singurul kre lam vazut de pe link pe Phoenix e Birchoff kre raspunde si la globale Cine stie cunoaste ... Oricum Birch daca ai nevoie de guild imi spui k e Lost Soul in curand 5 si se elibereaza locuri ^^.Bafta :tiphat: numai bune
Denzel_Lsd Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 acum cand m-am apucat din nou de silk....parca fac prea greu lvl,nush inainte faceam mai rpd ceva sfaturi pt a face lvl mai rapid?? eu grinduiesc ca nebunu ...nu mai stiu sa joc silk
Darth_Andrei Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 acum cand m-am apucat din nou de silk....parca fac prea greu lvl,nush inainte faceam mai rpd ceva sfaturi pt a face lvl mai rapid?? eu grinduiesc ca nebunu ...nu mai stiu sa joc silk Fa questuri k sa faci si bani asa.Iatzi premium si bot laasa pc deschis si kaboom esti lvl mare XD
bastircar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 acum cand m-am apucat din nou de silk....parca fac prea greu lvl,nush inainte faceam mai rpd ceva sfaturi pt a face lvl mai rapid?? eu grinduiesc ca nebunu ...nu mai stiu sa joc silk - fa booting cu carti si asa macar nu iei ban
Denzel_Lsd Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 - fa booting cu carti si asa macar nu iei ban'booting cu carti' ?? ce inseamna ...dupa cum am spus nob here....
SimplySimple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 cred k se refera la tickete de exp:P adik premium,premium plus,gold ticket,silver ticket etc...ma rog...dak ai silk nu iei ban.
HellCritical Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Firar pk2 Ca am unici 5x Nu prea a incaput in poza ^^ Ma intreb cat de mare o fi Yarkan cu 5x
DracusoruSro Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Vand Char Sparta name Dracusoru Blader90 FullFarm fara iteme pe el ! PM cu oferte
bastircar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 'booting cu carti' ?? ce inseamna ...dupa cum am spus nob here....da cum zicea cineva mai jos de tine helpere sunt exp 100% si acces pe server si tot felul de alte bonificatii in functie de cit ai chef sa cheltuiesti iar bot ... ai la alegere cred ca sunt pe piatza cel putin 3 boti si citiva free sincer nu ti recamand nici unul dar man faci cum vrei si inca ceva bafta la sun :)
Florin_LOVE Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Firar pk2 Ca am unici 5x Nu prea a incaput in poza ^^ Ma intreb cat de mare o fi Yarkan cu 5x atat de mare http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro2008102205543950ee7.jpg
SimplySimple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 avem nevoie si de parerea unei doamne aici.. mare?mare?cat mai mare? sa stim dak e bine:P just joking
Dr4q_Sti3 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 De unde poti lua si eu pk2.? multumesc :Dwww.elitepvpers.de
Birchoff Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 care joaca pe pheniux?tu nici nu prea citesti posturile dintre mesajele tale :)P.S. si daca tot ma iau de tine, ia sa ma iau si de semnatura ta:1) daca tot faci reclama la site-uri de genul acesta, macar da dovada de simt practic si fa imaginea link cu tine referent ;)2) te contrazic in ceea ce priveste plata din experienta proprie .... de vreo 2 ani astept sa-mi incasez cei vreo 50 euro castigati la ei ;) asa ca am renuntatRESPECT :tiphat:
kristinhos Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Totusi eu nu am inteles nimica cu linku ala ca e pe germana!!! si nush..... poate cineva sa imi dea un link direct la downlad.ms mult :beer:
Guest Dott Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 lome la staff acolo la wizard am dat la paman,foc,etc si a doua vraja ii dau add e buna prieteni zic ca nu trebuie obligatoriu o bag e nevoie?
Birchoff Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 lome la staff acolo la wizard am dat la paman,foc,etc si a doua vraja ii dau add e buna prieteni zic ca nu trebuie obligatoriu o bag e nevoie? :cool2: :right: imi plac posturile tale, ma amuza teribil ... nici macar nu am pretentia sa inteleg ceva din ce vrei sa scri RESPECT :tiphat: