Birchoff Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ca raspuns la treaba cu <cumparat silk prin paypal fara cont paypal >domnule florin love cu ce draku sa completez in spatiile pentru cont paypal daca eu nu am cont paypal asta vreau eu sa inteleg si la filmu lu warrior warlock deci el bate orice dar iti garantez ca warrior cleric nu bate nu are cum el se bate cu un warrior care are 85+7 dar warrioru ala nu foloseste cleric si deaia ia batate si nici skinuri deci filmu e facut in favoarea lui in fine ... warlocku e bun pana cand apare un cleric ca sa intelegeti voi deci iti zic eu ca eu am arma 85+7 2h sword pai cand ii bagi un dublu madding din ala in fund nu se mai scoala garantat mai ales ca are si robe .asa e vad ca bate nuker si deaia normal daca ii da debuff alea nasole si asa nukeru are vai de el Hp isi ia 1-2 bucati si e lemn .+ foloseste si bug-ul de sleep in film, daca ati observat... sunt si comentarii pe tema asta ;)nu va entuziasmati la orice filmulet postat, ca nimeni nu e invicibil RESPECT :tiphat:
ciupilan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 @ Darth a luat disconnect,iti zic eu. uita-te la tot filmuletul. nu a luat damage cumulat cat sa moara.adunat,nu ia mai mult de 20 k damage. ii mai incarca si potiunile din HP. una peste alta,nu murea.in fine... fiecare vede ce vrea poate.bafta !cipe tin sa-ti zic sa mai vizionezi o data filu si acel glevier se teleporteza sau ia disconect dupa ce moare uitate cu atenti k el dispare in momentu in care e jos pe burta:| dk lua dc disparea cand era in picioare asa posibil sa se fi dus in oras dar de murit a murit sigur:) pt k era jos pe burta:)) orikum la 83 nu bati u glevier de 90.... sa fi ful sun +20
The Dash Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 cum sa nu mai ales un rogue. da un critical si e jos.
ciupilan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 cum sa nu mai ales un rogue. da un critical si e jos.bah te rog eu fa u 83 cu orice caracter vrei si dk bati china de 90(STR) din 2 lovituri iti dau contu meu si mai ales ala la 83 da crt 19k dar la 90 cat ar da? 50k? inseamna k ar fi cel mai tare si treaba cu rogue pe langa glevier e fumata bate glevieru la rog de plange... eu iti bag rogue si pe arc si pe cutite de lev meu si nus ful farm si am niste iteme de iti mor copii de foame...
IINeoII Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 bah te rog eu fa u 83 cu orice caracter vrei si dk bati china de 90(STR) din 2 lovituri iti dau contu meu si mai ales ala la 83 da crt 19k dar la 90 cat ar da? 50k? inseamna k ar fi cel mai tare si treaba cu rogue pe langa glevier e fumata bate glevieru la rog de plange... eu iti bag rogue si pe arc si pe cutite de lev meu si nus ful farm si am niste iteme de iti mor copii de foame...tu se pare ca nu stii ce vorbesti..dar in fine... te lasam in lumea ta
Dr4q_Sti3 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 bah te rog eu fa u 83 cu orice caracter vrei si dk bati china de 90(STR) din 2 lovituri iti dau contu meu si mai ales ala la 83 da crt 19k dar la 90 cat ar da? 50k? inseamna k ar fi cel mai tare si treaba cu rogue pe langa glevier e fumata bate glevieru la rog de plange... eu iti bag rogue si pe arc si pe cutite de lev meu si nus ful farm si am niste iteme de iti mor copii de foame...aici tin sa te contrazic eu cu iteme +4 (aproape toate) si am luat crid de 15 k ,chiar mai multe de 1 de la warriwar de 85, ma omorat atunci ;dar in unrmatoare runda lam batutu cu tot cu bless ,cu bufurile alea de warrior ,cu arma + 7 fara sa fug sau ceva ca eram acolo la guild in hotan
BijuuMode Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 cum sa nu mai ales un rogue. da un critical si e jos.zau? si pe mine de ce nu a putut sa ma faca Jumper(e 2h+ rogue) la pvp el lvl 90 ful farm si eu 88 ne farmat si iam dat 4-1 max crt care mil dadea era de 15-16k eu i dadeam de la 18 -19k crt ...Eu http://www.rev6.com/player.asp?id=53618El http://www.rev6.com/player.asp?id=744001si pe mine singur care ma poate face dintr-un hit e wizz ata ;)acu nu ma lua cu moartea caprioarei ca am avut bulan.... lam batut si pe T3DY cu tot cu sunu lui cei drept sa terminat 3-2 pt el... @ciupilan cand ei d/c iti esa imediat am facut pvp cu Lupie de pe server si a luat d/c si a esit imediat ...
The Dash Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 bah te rog eu fa u 83 cu orice caracter vrei si dk bati china de 90(STR) din 2 lovituri iti dau contu meu si mai ales ala la 83 da crt 19k dar la 90 cat ar da? 50k? inseamna k ar fi cel mai tare si treaba cu rogue pe langa glevier e fumata bate glevieru la rog de plange... eu iti bag rogue si pe arc si pe cutite de lev meu si nus ful farm si am niste iteme de iti mor copii de foame...el se crede atotputernic vad. el bate orice character si crede ca un character china str nu poate fi batut. ggpoate poate gasesc un rogue de 83 si sa vezi ca bat un glavier de 90 cu un crit@badfist hai frate lasa-ma ca si eu am full sun si am batut 15 playeri deodata 5 wizard si 5 warrior 2h si 5 clerici care dadeau cele mai bune atacuri. pe cuvant daca nu. plus ca jumper a vandut charul ala. i la dat la un noop pe un nuker parca. si buildul la nuker era vaidecapul lui. a trebuit sa il refaca cap coada (inafara de stat points).cand vii cu dovezi atunci sa imi zici mie ca bati pe toti astia ok?? pana atuncea canta la alta masa ca ai zis de atatea ori ca faci vid si pana acuma nu prea am vazut :(
Cipi_Cipi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ma fratilor ,ce atatea controverse ?ati avut careva de aici glaiver ? are cel putin 29.5 k hp la lvl 90,cu set mediu pimpuit si chiar si cu un gap 9. full farm,cu mastery de heuksal la lvl 90 are 30 k hp. in filmul ala,pe parcursul celor 20 de secunde sau cat a durat,el isi ia un damage cumulat de aproximativ 20 k. dar nu a luat hiturile consecutiv,mai e delayul de castare al warriorului,timp in care potiunile ii mai incarca din HP. una peste alta,nu a murit din damage-ul warriorului. ca s-a buguit,a luat teleport in timp ce era la pamant din knock-down, alta parte; sau ca a luat disconnect,in fine...unde vreau eu sa ajung. bun warriorul,nu zic. si cel care a pus filmul,a pus unde s-a batut si el mai bine sau unde a avut noroc de damage mare. in fine,una peste alta,build bun de pvp. dar la faza cu glaiverul ala,lasati-ne.referitor la fazele cu 1 hit... e relativa chestia. stiti cu totii ca skillurile de euro au sansa nush cat % sa prinda extra damage. cand prinde crit in damage ala marit,intr-adevar,da 1 hit. dar asta o data la cat timp. pvp nu e doar 1 runda....inca o data,fiecare build e bun in felul lui,jucat cum trebuie.bafta ! :tiphat:
The Dash Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 referitor la fazele cu 1 hit... e relativa chestia. stiti cu totii ca skillurile de euro au sansa nush cat % sa prinda extra damage. cand prinde crit in damage ala marit,intr-adevar,da 1 hit. dar asta o data la cat timp. pvp nu e doar 1 runda....inca o data,fiecare build e bun in felul lui,jucat cum trebuie.bafta ! :tiphat:si totusi se poate, nu?? ei zic, ca nu se poate.
BijuuMode Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 el se crede atotputernic vad. el bate orice character si crede ca un character china str nu poate fi batut. ggpoate poate gasesc un rogue de 83 si sa vezi ca bat un glavier de 90 cu un crit@badfist hai frate lasa-ma ca si eu am full sun si am batut 15 playeri deodata 5 wizard si 5 warrior 2h si 5 clerici care dadeau cele mai bune atacuri. pe cuvant daca nu. plus ca jumper a vandut charul ala. i la dat la un noop pe un nuker parca. si buildul la nuker era vaidecapul lui. a trebuit sa il refaca cap coada (inafara de stat points).cand vii cu dovezi atunci sa imi zici mie ca bati pe toti astia ok?? pana atuncea canta la alta masa ca ai zis de atatea ori ca faci vid si pana acuma nu prea am vazut :(video am facut dar dupa convertire se vad naspa cu dungi si in reluare special pt tine o sa fac video si o sa ti le dau asa sa iti arat ca nu e cum zici tu si in plus nu sti ce set am pe mine sti cae garment +3+4 dar nu sti ce optiuni am iti zic asa doar e FUL BLUE + acc la fel asa ca .... in seara asta sau maine seara cand ma duc la pvp o sa iti fac video sa te convingi ...
Cipi_Cipi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 da mah Dash ,se poate. dar cam rar. din ce am vazut eu, 1 din 10 hituri sunt de genul ala. nu am citit pe niciunde un procent exact,sa stiu exact probabilitate in procente % Dar pana mea,e si de noroc la urma urmei.eu am iesit,party,sarbatoare si toate cele.La multi ani tuturor cu numele de Nicolae / Nicoleta.revin maine noapte.:tiphat:
SRO_BOY Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 lol fratilor mai putin va bateati ... am pus filmuletu ca mi sa parut ca tipu site ceva pwp nu ca warrior ownzzz sau ca mai stiu eu ce...daca caut va gasesc si un glavier care ownzz .Cunoscu unu desi nu face filmulete NovemberRain ownzz on xian la batut si pe Anjapor cautati pe rev si pe oORomeoOo in fine ..
Albert1994 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 REALLY NICE ;) GLAVIER RULEZZ :tiphat: EDIT: :> vad un premim nou crec :P
BijuuMode Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 REALLY NICE ;) GLAVIER RULEZZ :tiphat: :> vad un premim nou crec :P interesant force glavier
Dr4q_Sti3 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 chiar ca e fain ma tenteaza sa ma schimb si eu dar nu o voi face
silvestroy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 In legatura cu warrior-ul de 83 dmg-ul pe care il da e urias pt un level 83..ma gandesc ca poate le o fi fost lvl 90 si facut murder...se pastreaza stat points de la levelurile intre 83-90 dar totusi.Nu o sa vedeti niciodata sau foarte rar player care face filmulet in care el moare. Have a good day :)
HellCritical Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nu va mai cercati si uitativa aici! Cu puterea de cleric de il lasa cu 1% la viata si cu sun cleric ia uite ce dmg face unu in mangyang :D :-j :-j
salam30 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [url= deci lv 100 bow nu omoara nimeni ? :D desi cred ca cel din video nu avea itemele calumea
ciupilan Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 deci lv 100 bow nu omoara nimeni ? :Ddesi cred ca cel din video nu avea itemele calumeadin cate am vazut in video glavia era +9 iar arcu +3 or +7 nu se prea intelegea.... orkum io prins la un moment dat 20k++ glavieru la bow deci ceva suspect.... amu om trai si om vedea kum stau lucrurile pe la cap 100 pana atunci sa ne multumim cu shaitan :P
Dr4q_Sti3 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 care stie care e treaba la rahid 5 ce trebuie sa fac oare o merge
Albert1994 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 din cate am vazut in video glavia era +9 iar arcu +3 or +7 nu se prea intelegea.... orkum io prins la un moment dat 20k++ glavieru la bow deci ceva suspect.... amu om trai si om vedea kum stau lucrurile pe la cap 100 pana atunci sa ne multumim cu shaitan :Pdin cite am observat eu ii +7 :P cn stie ce skiluri sunt la cap 100 pt force... poate de aia ii tare glavieru ala :tiphat:
Albert1994 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 na..bow vs glavie cap 100... arcasu ala era noob ... dar glavieru si mai si ... la sfirsit nush ce so intimplat ... :tiphat: