Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cardul il am la BCR. Problema e ca uitandu-ma pe extrasul de cont de la banca, in urma sfatului de la voi, cautand acel cod pentru deblocare, am descoperit cu stupoare ca mi s-a schimbat numarul de cont.

Mi se pare asa o aiureala, oare nu era normal sa mi se comunice faptul ca mi-au schimbat numarul de cont? :angry1:

Cred ca voi continua sa scriu pe acest forum, pentru ca imi place silkroad si imi plac si discutiile pe care le purtati aici.

Am 3 charuri mai mari, ca sa zic asa : blader lvl 90, glavier lvl 90 si nuker lvl 76. Joc pe server Persia.

Multumesc inca o data pentru promptitudine :)

Posted

Una bucata intrebare am : Merita jucat SRO ? Am auzit niste chestii destul de aiurea despre el, ma refer la faptul ca : prinzi loc pe server, te descurci solo la level mic, iti da suficienti bani incat sa poti spune ca "bă uite că n`am stat 20 de level peste levelu` meu ca să îmi iau o armură de level 10, eu avînd 30".

Guest Garofitza
Posted

daca ai vointa...se merita sa joci. Stai linistit ca o sa ai gold pentru armuri si chestii dinastea...si daca e poti sa iti si cumperi gold ;) daca vrei..poti sa joci numa ca ti-am spus...ai nevoie de unpic de vointa ;)) nu se face lvl asa de usor :P

Posted

@ Sissif

am facut eu acum vreo 4-5 pagini de forum o descriere detaliata a pasilor necesari pentru a-ti face contul de paypal cu statut Verifyed...

da si tu inapoi un pic si cauta pls.

oricum,cele 4 cifre, se gasesc pe extrasul de cont,pe care il iei de la banca. ala e un desfasurator al tranzactiilor. si in dreptul tranzactiei de 4$ pe care ii ia paypal de la tine, e numarul de ordine al tranzactiei. ultimele 4 cifre ale acelui numar,sunt cele cerute pe site-ul paypal-ului.

oricum,iti recomand sa dai inapoi pe forum la post-urile anterioare ca sa recitesti detaliile.

bafta !

In legatura cu ce s-a discutat de builduri.... La fiecare cap anumite builduri sunt mai puternice sau mai slabe. Dar,dupa cum s-a mai discutat... TOATE buildurile sunt bune,atat timp cat sunt jucate cum trebuie.

spor la lvl,bafta la dropuri !

:tiphat:

Posted

@ Cipi

Eu incarc silk de foarte mult timp, dar nu mi-am facut cont paypal. Pur si simplu scriu datele de fiecare data cand incarc silk.

Inca nu am incercat cu noul cont sa vad daca merge.

Daca joaca cineva pe Persia sa-mi dea de veste.

Posted

cu.m adika pui silk prin paypal fara cont paypal

explica-mi ca nu inteleg ...adika procesu tehnologic ma intereseaza P ca am card eu puneam prin bill gate inainte dar acu imi pune cineva prin paypal dar as vrea sa imi pun de pe cardu meu insa am icnercat sa fac cont paypal dar imi da niste erori adika nu am reusit sa imi fac cont paypal pe scurt (

Posted

ca raspuns la treaba cu <cumparat silk prin paypal fara cont paypal >

domnule florin love cu ce draku sa completez in spatiile pentru cont paypal daca eu nu am cont paypal asta vreau eu sa inteleg

si la filmu lu warrior warlock deci el bate orice dar iti garantez ca warrior cleric nu bate nu are cum el se bate cu un warrior care are 85+7 dar warrioru ala nu foloseste cleric si deaia ia batate si nici skinuri deci filmu e facut in favoarea lui in fine ... warlocku e bun pana cand apare un cleric ca sa intelegeti voi deci iti zic eu ca eu am arma 85+7 2h sword pai cand ii bagi un dublu madding din ala in fund nu se mai scoala garantat mai ales ca are si robe .

asa e vad ca bate nuker si deaia normal daca ii da debuff alea nasole si asa nukeru are vai de el Hp isi ia 1-2 bucati si e lemn .

Posted

tipul ala zice ca si-a cumparat silk fara sa creeze cont pe paypal. e optiunea de pe partea stanga a ferestrei de plata. dar chiar si asa,te intreaba de fiecare data sa iti faci cont si asa mai departe...

referitor la filmul ala cu warriorul si la comentarii....

a batut el pe aia cu 2-3 lvl mai mari ca el,de acord. si hibridul ala,la fel. dar glaiverul cu sun a luat disconect,daca va uitati mai bine :)

warrior / warlock e foarte bun,poate singurul bun in pvp 1 vs 1,din clasele europenilor. si warrior / cleric e bun,la fel.

dar dupa cum a zis cineva,cu bladerii nu prea le merge :)

revening la chestia generalizata. orice char e bun,jucat cum trebuie. nu poti fii imbatabil,orice ai avea,orice ai purta :)

pierzi si castigi. asta e farmecul jocului.

cheers ! :tiphat:

Posted

tipul ala zice ca si-a cumparat silk fara sa creeze cont pe paypal. e optiunea de pe partea stanga a ferestrei de plata. dar chiar si asa,te intreaba de fiecare data sa iti faci cont si asa mai departe...

referitor la filmul ala cu warriorul si la comentarii....

a batut el pe aia cu 2-3 lvl mai mari ca el,de acord. si hibridul ala,la fel. dar glaiverul cu sun a luat disconect,daca va uitati mai bine :)

warrior / warlock e foarte bun,poate singurul bun in pvp 1 vs 1,din clasele europenilor. si warrior / cleric e bun,la fel.

dar dupa cum a zis cineva,cu bladerii nu prea le merge :)

revening la chestia generalizata. orice char e bun,jucat cum trebuie. nu poti fii imbatabil,orice ai avea,orice ai purta :)

pierzi si castigi. asta e farmecul jocului.

cheers ! :tiphat:

Cipi tin sa te contrazic glavieru nu a luat disconect , uitete atent la ultimu hit kre la incasat 6800 parca . uite ala cu galben e reflectu si knd mori din cauza reflectului zbori in oras probabil acel glavier era pe bot si botul knd o vzt k el e mort si nu poate spawn la present lo trimis in oras . ;)

Posted

Cipi tin sa te contrazic glavieru nu a luat disconect , uitete atent la ultimu hit kre la incasat 6800 parca . uite ala cu galben e reflectu si knd mori din cauza reflectului zbori in oras probabil acel glavier era pe bot si botul knd o vzt k el e mort si nu poate spawn la present lo trimis in oras . ;)

bai fratilor cred k asta e facatura kum draq ala 2 hand de lev 83 cu arma de 80 bate glavier de 90:| scuzatima dar cu arma de 80 nu dai u crt 19k pe unu de 90:| si culmea ala era si lev 83 hai k dk e lev 90 cu arma de 80 poate prinzi la 2 hand asa crt dar na aia a fost facatura...

Posted

@ Darth

a luat disconnect,iti zic eu. uita-te la tot filmuletul. nu a luat damage cumulat cat sa moara.

adunat,nu ia mai mult de 20 k damage. ii mai incarca si potiunile din HP. una peste alta,nu murea.

in fine... fiecare vede ce vrea poate.

bafta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...