The Dash Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ma atentat esti nuker deci ai mag def destul de mare .. ai cold ao si phy def maricel deci eu iti recoman armor sau garment in nici un caz protector garmentu e bun si pt miscare adik ataci mai repede plm.... si armoru iti intareste phy def fiind nuker nu te poti multumi doar cu def de cold.... PAREREA MEA!!cum sa zici mah asa ceva. armor nu as folosi nici daca as avea doar jumate din viata la un nuker. consumi dita mana mergi greu si daca mai faci si un build din care ziceau astia (bicheon fire cold) pana fugi de un mob te prind alti 10 din urma. protector este cel mai echilibrat. ai si viteza bonus si mai putin mana consumption. are si phy def ceea ce iti trebuie si magical ceea ce nu strica oleaca in plus (mai ales impotriva la wizz)
Florin_LOVE Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nasol. Du-te trage-i o mama de bataie sa-ti dea contu` inapoi :) .Bafta ! :)orasul ii stiudar nush adresa sti ca se poate afla usorsi sa sti ca el mia fost bun prieten o perioadasi a luat tot ce aveam in storei (inclusand spera mea 76+5) si toti baniarmura de pe mn lasando
Erhard Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 E Parry Ratio si ajuta sa micsoreze dmg-ul (un fel de block) uneori.
Cipi_Cipi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 protector e cel mai echilibrat. si celelalte au avantajele si dezavantajele lor. daca ai build light,cold,bicheon,poti merge pe armor fara griji,ca nu ramai fara mana,chiar si cu snow shield de lvl 90. daca ai build fire,light,bicheon (cum am si eu) sau fire,cold,bicheon,recomand pe protector. sau daca iti permite buzunaru', fa-ti 2 seturi sau 3 ? :D
Daddysady Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 daca ai pe unu in lista nu e nimika la el botu ala care ti la dat tia citit contu nu ceva ce a facut el specia e o chestia destul de easy pot zice de exemplu la isro bot ai acolo in config niste fisiere cu ID accountului .. deci....cum spuneam nu e greu daca stii un pic de informatica daca stii sa folosesti bine 3 programe nu mai mult trebe doar ca persoana celalata sa iti acepte 1 fisier simplu si pa l-ai ars (ii arati doar o poza cu un sun ) si l-ai ars de cont romaneste? :blink: nu tre' sa stii nici o informatica,trebuie doar sa fii bun de gura Ati inceput sa explicati cu ce te ajuta fiecare set de haine.Presupun ca atentat stie si el ce face garmentul(de ex).Pe el il intereseaza cazuri concrete nu presupuneri pentru ca nu ai cum sa iti dai seama daca nu incerci. Eu pana la 80 am fost hibrid 7:1 spear si am folosit protector.La 77 (era cap 80)mi-am facut set garment pentru ca simteam nevoia de o schimbare si pentru ca protectorul facea cu greu fata la nukerii pe spear full int si pentru ca eram light/cold.Apoi,pe la 80 si ceva m-am mutat pe sword pentru ca ma plictisisem de spear,dar am ramas pe garment,pentru ca faceam fata celor pe str(arcasii imi mai dadeau batai de cap).Eu eram hibrid,dar tu fiind full ar trebui sa incerci protectorul.Daca se intampla sa nu faci fata nukerilor(desi nu cred) gasesti pe cineva sa faci schimb de seturi.Oricum o sa te plictisesti si vei simti nevoia de schimbare.Eu asa patesc,si fac schimbari desi nu sunt neaparat cele mai inspirate.Macar ma simt eu bine.
Adii Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 protectoru cred ca este foarte bun acum depinde ce combinatii de char ai eu am avut glavie 60 era ceva hibrid am pus puncte si la int pentru ca nu stiam dintr o prostie a iesit ceva super ok era super bun lvl 60 glavie(hibrid) protectoracu pot zice ca armoru e cel mai bun si pot veni cu niste argumente solide cat costa 2 garment sun = 3 armor sun poate fi si 1/2 raportul (nu prea stiu asa bine preturile) si cel 20 % de speed la ce te-ar ajuta asa de mult ? sa fugi ca disperatu de 2 thefi (( fii serios 20% mp ala nu te imbogatesti la cate pots consumi ceea ce am zis eu aci este valabil poate doar pentru anumite constructiii de caractere si tipuri de caratere acuma nu ne putem certa care sunt cele mai bune haine pentru un char daca fiecare are in cap un char diferit este un warrior pe xian care detine singurul sun de 2h sword care e si +7 numele lui de hunter e iwish i was god dar nu l-am cautat exact tipul bate de sperie cand plec la trade ma duc linistit pun trace-ul pe camila din fatza si ma uit la tv pana ce ajung in orasul urmator . Va scriu din cauza ca ma omoara plictiseala
Cipi_Cipi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 pe Oasis sunt vreo doua 2h sword, 2 sword chineese , 6 spear,3 glavie,4 xbow 1 shield chineese, si doar 3-4 seturi din fiecare ,iteme sun ma refer,toate.noapte buna !
salam30 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 s/s full int cold light bicheon esti cel mai tare pe garmentbati blader full str , nush de ce ziceti voi numa de protector sau armornuker ai mag def mare ,daca mergi pe garm ai max de mag def si orice build posibil ori ca e el full str ori full int da cu magic ,deci esti imun la magic dmg -ul lor si primesti doar physical plus ca ramai mai greu fara mp ca oricum ramai fara daca nu folosesti vigor 8k mp pe flame wave wide e foarte multeu am vb cu atentat pe mess si acu cere si parerea voastra .oricum eu am jucat garment de la lv 30 in sus Respect
Guest DDG2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Salut. Vreau sa vand un char. Se baga cineva la cumparat de pe forum? Daca nu e din TM sau nu poate ajunge aici pentru tranzactie, degeaba. O sa mai revin sa citesc reply, ca probabil o sa fiu banat soon :DPacele : se poate si altfel, dar trebuie sa existe incredere, ceea ce nu este posibil intre romani. oricum, daca e cineva interesat, e un wiz de 84, soon 85.
The Wizard Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 prea putine date ca sa poti sa vinzi un caracter.
Guest DDG2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 prea putine date ca sa poti sa vinzi un caracter. nu are rost sa dau prea multe date daca nu e nimeni interesat. corect?
The Wizard Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nu...btw potrivit ar fi sa postezi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151+ ca daca faci o descriere buna poti pe urma sa dai copy paste pe mai multe forumuri.Nume:Build:...sp:etc.poze, iteme, pret. tot ce stii despre caracter.
Guest DDG2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nu...btw potrivit ar fi sa postezi http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=151+ ca daca faci o descriere buna poti pe urma sa dai copy paste pe mai multe forumuri.Nume:Build:...sp:etc.poze, iteme, pret. tot ce stii despre caracter. mersi de link, poate am noroc pe aici :Phttp://www.rev6.com/player.asp?id=887631 uite charul
BijuuMode Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 as vrea sa imi schimb mastary de la weapon din glavier in blader ce ziceti se merita ?
IINeoII Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 as vrea sa imi schimb mastary de la weapon din glavier in blader ce ziceti se merita ?nu prea...pt grinding e mult mai bun glavierul..daca vrei sa te concentrezi mai mult pe pvp..incearca..dar nu e mare diferenta...pana la urma depinde de skillul unui player si cat de bine stie sa isi foloseasca caracteru...
Guest Dott Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 sall fratilor care era saitu ca sa calculez SP-urile?
IINeoII Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 sall fratilor care era saitu ca sa calculez SP-urile?SAITU era www.nivlam.com
real_shadow Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 as vrea sa imi schimb mastary de la weapon din glavier in blader ce ziceti se merita ?bladerul e bun la cap 90 ... dar cum spunea si neo glavierul e mult mai bun la grind. La cap 100 cica mai bun ar fi arcasul. Dar mi se pare mai interesant sa folosesti glavie. Ma rog asta e doar o preferinta de mea ;)
IINeoII Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 bladerul e bun la cap 90 ... dar cum spunea si neo glavierul e mult mai bun la grind. La cap 100 cica mai bun ar fi arcasul. Dar mi se pare mai interesant sa folosesti glavie. Ma rog asta e doar o preferinta de mea ;)nu doar cica...la cap 100 bower OWNS ALL!! pe langa warrior/warlock bineinteles :bananadance2:
Sissif Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sunt nou pe acest forum, dar urmaresc de mult timp discutiile. Joc silkroad de mult timp si am o problema cu incarcarea de silk prin paypall. Am vazut la un moment dat, pe forum, ca s-a comentat faptul ca, cei de la paypall trimit un cod de 4 cifre pentru validarea emailului. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc acest cod, deoarece premiumul imi va expira in curand si vine vacanta, deci.... voi avea mai mult timp pentru silk. Multumesc anticipat
Guest DDG2 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 as vrea sa imi schimb mastary de la weapon din glavier in blader ce ziceti se merita ?nu exista ceva ce sa "merite". jocul ramane totusi un joc si ar fi foate fain sa il joci asa cum iti place tie. daca tu vrei glavie + arc si fire la mastery, merita, pentru ca joci cum vrei tu. Si de schimbat un mastery full in altul...dureaza foarte mult timp, daca nu esti dispus sa bagi bani in joc.PaceSunt nou pe acest forum, dar urmaresc de mult timp discutiile. Joc silkroad de mult timp si am o problema cu incarcarea de silk prin paypall. Am vazut la un moment dat, pe forum, ca s-a comentat faptul ca, cei de la paypall trimit un cod de 4 cifre pentru validarea emailului. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc acest cod, deoarece premiumul imi va expira in curand si vine vacanta, deci.... voi avea mai mult timp pentru silk. Multumesc anticipatpentru plati prin paypal nu ai nevoie de un cont de paypal verified. trebuie doar sa ai bani in cont.Dar da, ca sa iti traga bani direct de pe card, contul trebuie sa fie verificat, dar asta nu merge decat pe unele tipuri de card de la banci. Daca ai chef sa imi zici ce card ai si de la ce banca, poate te pot ajuta.
real_shadow Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sunt nou pe acest forum, dar urmaresc de mult timp discutiile. Joc silkroad de mult timp si am o problema cu incarcarea de silk prin paypall. Am vazut la un moment dat, pe forum, ca s-a comentat faptul ca, cei de la paypall trimit un cod de 4 cifre pentru validarea emailului. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde gasesc acest cod, deoarece premiumul imi va expira in curand si vine vacanta, deci.... voi avea mai mult timp pentru silk. Multumesc anticipatMergi la banca si cere un extras de cont. In extrasul de cont ai un cod pe care il introduci pe site`ul paypal pt a`ti debloca limita de 100 $ . (paypal`ul are pusa o limitare la maxim 100$ pe care ii poti tranzactiona in total)