Cipi_Cipi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cn stie dupa cat timp nu mai poti face chargeback ?maxim dupa 45 de zile de la momentul tranzactiei.@ albert : sunt pe youtube ghiduri complete ;)@ salam : Gratz :P
Memmorex Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ...daca tu crezi ca asta e unul din serverele de MUOnline cu exp 5000x s-ar putea sa ai o mare surpriza...si inca una ve-i avea sigur cand iti vei da seama ca va trebui sa bagi bani reali in acest joc ca sa ..."te simti bine" in acest joc si ca sa poti macar intra in joc cand iti doreste muschiul flexor al carpului...credema nu mai e SRO ce a fost odata...in rest...iti doresc bafta si rabdare de chinez batran.RESPEC"ALLNu am jucar MU asa ca nu stiu...am jucat Lineage 2 cu exp 3 sau 4 si credema ca stiu sa ma descurc daor ca am nevoie de un "boost" sa`i zic asa...o arma o ceva sa nu stau sa ma bat cu aia cu care fac un level odata la 2 zile...Multumesc
Dr4q_Sti3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 sau este pe elitepvpers garta facut tu trebuie sa il instalezi si sa selectezi ceea ce iti trebuie
Trane Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 bv man gzz ... ii greu cu premium plus....dapai fara ;) P.S. immortal, astral, luck? ai pus ceva? :tiphat:doar un luck stone :)
IINeoII Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 doar un luck stone :)bulan de bulan...sa vii si pe sv la mine..sami faci un arc +9 daca tot a venit vorba...dau o bere :) :beer:
Florin_LOVE Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 TENTIE!!!AM AFLAT CIME MIA DAT HACKPRECLA: "L1k3"ID DE MESS: lik3_93NU VA RECOMAND SA II DATI ADD!!!VA RECOMAND DIRECT SA II DATI IGNOREVa spun si cum a facut.Mia trimis un bot de ecsro cu skilurile in engleza(le ecsro nu exista bot decat skilluri in chineza) eu nu lam sters din pc si dupaia mam trezit ca ii cineva pe acc, mam dus cu un car de al meu care ii in acareme cu MrDraku si am vazut ca face plvl la un accont L1k3. Dupa asta am incepus sa aflu cumva daca chiar el sau altulSi in cele din urma mia comfirmat unu ca chiar el a fost!!!
iReaLRauL Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 TENTIE!!!AM AFLAT CIME MIA DAT HACKPRECLA: "L1k3"ID DE MESS: lik3_93NU VA RECOMAND SA II DATI ADD!!!VA RECOMAND DIRECT SA II DATI IGNOREVa spun si cum a facut.Mia trimis un bot de ecsro cu skilurile in engleza(le ecsro nu exista bot decat skilluri in chineza) eu nu lam sters din pc si dupaia mam trezit ca ii cineva pe acc, mam dus cu un car de al meu care ii in acareme cu MrDraku si am vazut ca face plvl la un accont L1k3. Dupa asta am incepus sa aflu cumva daca chiar el sau altulSi in cele din urma mia comfirmat unu ca chiar el a fost!!!Nasol. Du-te trage-i o mama de bataie sa-ti dea contu` inapoi :) .Bafta ! :)
atentat Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Am o intrebare pt cei care se pricep :P.....Sunt nuker s/s light/cold/bycheon...nush ce set sa fac....am lvl 80 farmez...Cand zic set ma refer la ultimele iteme...Va rog spuneti-va parerea...
Memmorex Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Scuze daca fac spam sau orice altceva dar intreb inca odata...e cineva dispus sa ma ajute sa fac si eu level?Scuze din nou
The Wizard Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nu.si se scrie "o data" pentru ca odata = candva, iar in fraza ta odata nu are sens de candva.
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Am o intrebare pt cei care se pricep :P.....Sunt nuker s/s light/cold/bycheon...nush ce set sa fac....am lvl 80 farmez...Cand zic set ma refer la ultimele iteme...Va rog spuneti-va parerea...nu ma pricep prea mult...dar cred chiar si garment pt ca phy def ai deja de la cold si in plus ai si def. pt ca folosesti scut :P Parerea mea.... oricum, dac nu garment, protector. Totusi eu pt garment asi opta :tiphat:
-GodOfWar- Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Am o intrebare pt cei care se pricep :P.....Sunt nuker s/s light/cold/bycheon...nush ce set sa fac....am lvl 80 farmez...Cand zic set ma refer la ultimele iteme...Va rog spuneti-va parerea... 72 + = Garment :P
Memmorex Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nu.si se scrie "o data" pentru ca odata = candva, iar in fraza ta odata nu are sens de candva.Iti respect sinceritatea.Si de asemenea te respect pentru ca m`ai corectat
The Dash Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 72 + = Garment :Pai avut vreodata 72+?? doar intreb si eu.
-GodOfWar- Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Si ce fac botteri iti fac Pk ? Sau tie ciuda ca fac level si bani mai rapid ca tine? :clap: Rezolvare :ca sa numai mori de ciuda ori cauti si tu un program ori daca nu esti genul numai juca asta si joaca orice alt jok care nu are boteri (sincer ce joc nu are boteri ) Eu nu pot sa il mai jok ca am o erroare 5010 sau 5002 dupa 10 minute d ejok imi da disconect si imi da eroarea aceasta ai avut vreodata 72+?? doar intreb si eu. sincer nu da` am vazut la altii ps : SoS blade 6D am facut`o +5 :D :D :X
Memmorex Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Are cineva idee de ce imi da eroarea asta la instalare?This is a client file that can be used after the Legend plus updare.Users who wish to log into the game quicklyon the day of Legend plus updade,please keep the client file untilthe day of legend plus update and use it on the very day.
BijuuMode Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Google e prietenu tau zice asa ca clientu acesta poate fi folosit numai dupa Legend plus updare pentru useri care vor sa intre rapid in joc ....
The Dash Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 sincer nu da` am vazut la altii ps : SoS blade 6D am facut`o +5 :D :D :X si atunci de ce o spui asa de convins daca nici macar nu ai testat?? asa am vazut si eu heavy armor pe un wizz asta nu inseamna ca e bun
Daddysady Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Am o intrebare pt cei care se pricep :P.....Sunt nuker s/s light/cold/bycheon...nush ce set sa fac....am lvl 80 farmez...Cand zic set ma refer la ultimele iteme...Va rog spuneti-va parerea...Garment sau protector.Depinde si de preturile de pe serverul tau.Pe greece protectorul e mai ieftin,si daca esti full int e perfect pentru tine.TENTIE!!!AM AFLAT CIME MIA DAT HACKPRECLA: "L1k3"ID DE MESS: lik3_93NU VA RECOMAND SA II DATI ADD!!!VA RECOMAND DIRECT SA II DATI IGNOREVa spun si cum a facut.Mia trimis un bot de ecsro cu skilurile in engleza(le ecsro nu exista bot decat skilluri in chineza) eu nu lam sters din pc si dupaia mam trezit ca ii cineva pe acc, mam dus cu un car de al meu care ii in acareme cu MrDraku si am vazut ca face plvl la un accont L1k3. Dupa asta am incepus sa aflu cumva daca chiar el sau altulSi in cele din urma mia comfirmat unu ca chiar el a fost!!!multumim ca ne-ai anuntat.pariez ca 3 sferturi din forum il au pe like in lista.
ghitzal02 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Peste 2 saptamani e updateu ... Luat o pisica , acu mai e silk pt premium + si un avatar + accesory...acu astept sa vad ce o sa fie cu devil spirit mwhah ^^pe ce server iesti ca vreau sa ma pun pe un server nou....... am vazut ca ai guild uniune etc.... lasami un pm ccu emailu tau ca vreau sa vb cv cu e
atentat Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Rectific...sunt lvl 80 nuker s/s full int light/cold/bycheon...nush ce set sa aleg...protector sau garment....nu ma intereseaza pretul la iteme....As vrea sa stiu care ar fi mai buna....
Adii Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 daca ai pe unu in lista nu e nimika la el botu ala care ti la dat tia citit contu nu ceva ce a facut el specia e o chestia destul de easy pot zice de exemplu la isro bot ai acolo in config niste fisiere cu ID accountului .. deci....cum spuneam nu e greu daca stii un pic de informatica daca stii sa folosesti bine 3 programe nu mai mult trebe doar ca persoana celalata sa iti acepte 1 fisier simplu si pa l-ai ars (ii arati doar o poza cu un sun ) si l-ai ars de cont DESPRE COBINATII CIUDATE DE SKILURI mi s-a paraut destul de interesant cand am vazut cum bate un prieten din guilda e chinez pe Glavie si are Fire Ice Heusekal si cel mai interesant Force ... cu aceasta combinatie bate blade cu sun glavie sun si bla bla deci e super ok :specific ca nu are glavie sun .si treaba cu wizz p hevy armor ar fi o chestie buna doar ca e nevoie sa ai warrioru doar pentru hvy armor ceea ce inseamna ca ai irosi sa zicem bardu sau cleric ceea ce nu e bine ,daca s-ar putea pune hvy armor fara sa mai pui masteru ar fi fost cel mai tare char ar fi avut si phy defense iar fiind ca e nuker avea destul mag def si ar fi fost super ok ca wizz moare de la cei ce dau pe phy
ciupilan Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Rectific...sunt lvl 80 nuker s/s full int light/cold/bycheon...nush ce set sa aleg...protector sau garment....nu ma intereseaza pretul la iteme....As vrea sa stiu care ar fi mai buna....ma atentat esti nuker deci ai mag def destul de mare .. ai cold ao si phy def maricel deci eu iti recoman armor sau garment in nici un caz protector garmentu e bun si pt miscare adik ataci mai repede plm.... si armoru iti intareste phy def fiind nuker nu te poti multumi doar cu def de cold.... PAREREA MEA!!
The Wizard Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 garment da 20% speed si reduce mana cost cu 20% (speed ai de la light, mana ai ca esti int)protector 10% din ^problema se pune la defencegarment = def mare la magic atack care nu prea iti trebuie tie ca oricum mori dintr-un hit/doua, def mic la atac fizicprotector - echilibrate.acum tu ai si scut care are def la atac fizic si ai si skill care creste rezistenta la atac fizic ai si skilluri de la cold(snow, wall, pasiva, etc.)eu zic ca poti sa mergi cu care vrei, dar cu un + la garment ca cu niste iteme bune cu + poate rezisti la mai multe nukeuri