Memmorex Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 MErsi Am rezolvat...Ma poate ajuta si pe mine cineva sa cresc?ca sa numai trebuiasca sa stau o gramada pana fac level...doar putin
alexxx70 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 MErsi Am rezolvat...Ma poate ajuta si pe mine cineva sa cresc?ca sa numai trebuiasca sa stau o gramada pana fac level...doar putin...daca tu crezi ca asta e unul din serverele de MUOnline cu exp 5000x s-ar putea sa ai o mare surpriza...si inca una ve-i avea sigur cand iti vei da seama ca va trebui sa bagi bani reali in acest joc ca sa ..."te simti bine" in acest joc si ca sa poti macar intra in joc cand iti doreste muschiul flexor al carpului...credema nu mai e SRO ce a fost odata...in rest...iti doresc bafta si rabdare de chinez batran.RESPEC"ALL
Darth_Andrei Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mam uitat pe site dar nu am vazut nimic de costum nou :-S maybe nu mam uitat cum trebuie ...pana acu am deslusit misterul Devil Spirit nu costume :-S
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 din cite am inteles eu devil spirit ii un avatar care til da cu jewel bow ( grad B ) .... avatarele care pot fii cumparate cu silk sun tot devil spirit ( grad A ) si sunt mai puternice decit alea care tile dau la event :P :tiphat:
Erhard Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 OMG asa mult pt un account de SRO? Am lua un acc de 80 full farmed pt 1 mil:|
Cipi_Cipi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 OMG asa mult pt un account de SRO? Am lua un acc de 80 full farmed pt 1 mil:|FULL farmed, presupune 3 clase duse in lvl 80 cu toate skillurile ridicate la maxim,iar al patrulea mastery pana la lvl 60. si avea iteme pe el caracterul,sau era chel?Mai stiu eu pe unii care zic "wa,sunt full farm" iar ei de fapt au clasa de arma si un mastery la force dusa in maxim si gata,se intituleaza full farm >_> Fiecare cu ale lui....cam greu de crezut sa gasesti asa un chilipir. daca ai gasit tu,felicitari,ai facut afacere.
iReaLRauL Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 OMG asa mult pt un account de SRO? Am lua un acc de 80 full farmed pt 1 mil:|Fara iteme, nu ?
Daddysady Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mie tot nu mi-e clar cum e cu blue-urile de pe ele?le poti pune cu pietre normale sau trebuie sa cumperi de la item mall ceva pietre speciale pt viteza si damage?ar mai fi o problema si cu S-ranked devil spirit pe care,zic ei,le vor primi "the top players",deci tot cei care baga mii de silk vor primi.Si daca A-ranked devil spirit dau 30 % damage si 25% hp nici nu vreau sa ma gandesc la cat vor da alea S...
Dr4q_Sti3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mie tot nu mi-e clar cum e cu blue-urile de pe ele?le poti pune cu pietre normale sau trebuie sa cumperi de la item mall ceva pietre speciale pt viteza si damage?ar mai fi o problema si cu S-ranked devil spirit pe care,zic ei,le vor primi "the top players",deci tot cei care baga mii de silk vor primi.Si daca A-ranked devil spirit dau 30 % damage si 25% hp nici nu vreau sa ma gandesc la cat vor da alea S...stonel;e le faci din combinarea elemntelor cu tablete ,le pui pe iteme si iti ofera anumite avnatafe ,str int in plus, durablity mai mare(se strica mai greu) atack rating atac mai mare ,block ratio ,block mai mare etc ..... sper sa fii inteles ,daca nu am explicat bine ,cauta si tu pe www.nivlam.com la alchemy sau asa cva sau alte sitekkkkkk sry greseala mea
Cipi_Cipi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 el vorbeste de devil spirit ma,care or sa le bage la update-ul de pe 16.daddy,dupa parerea mea,cele mai scumpe si cu optiuni mai smechere o sa fie cele luate cu silk. si cred ca o sa coste clar in jur de 150 silk.cele picate din iteme de event o sa fie cele mai slabute. si tot asa...una peste alta,alimentati-va cardurile si sa asteptam sa vedem :P
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 pacat ca nor pus si iei o poza ceva ... ca as vrea sa vad cum arata in game ^^ :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 pacat ca nor pus si iei o poza ceva ... ca as vrea sa vad cum arata in game ^^ :tiphat:cred ca vor pune saptamana vitoare ca asa aui facut in totdeauna inainte cu o sapt
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 "Merge bine afacerea am facut harpa +7 :)" frumos pentru ziua de azi cum reusesti sa faci +7 fara premium ??? :dontknow: :dontknow: :tiphat:
Darth_Andrei Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Peste 2 saptamani e updateu ... Luat o pisica , acu mai e silk pt premium + si un avatar + accesory...acu astept sa vad ce o sa fie cu devil spirit mwhah ^^
Florin_LOVE Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cum reusesti sa faci +7 fara premium ??? :dontknow: :dontknow: :tiphat: sti vb....aia Noroc chior
Trane Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cum reusesti sa faci +7 fara premium ??? :dontknow: :dontknow: :tiphat: :) pur si simplu
HellCritical Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 stonel;e le faci din combinarea elemntelor cu tablete ,le pui pe iteme si iti ofera anumite avnatafe ,str int in plus, durablity mai mare(se strica mai greu) atack rating atac mai mare ,block ratio ,block mai mare etc ..... sper sa fii inteles ,daca nu am explicat bine ,cauta si tu pe www.nivlam.com la alchemy sau asa cva sau alte sitekkkkkk sry greseala meaEu stiam ca blocking ratio ca blue e ca atunci cand dai intr-unul care are shield sa ai mai multe sanse sa nu dea ala block dar ma rog... dak tu zici...
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :) pur si simplubv man gzz ... ii greu cu premium plus....dapai fara ;) P.S. immortal, astral, luck? ai pus ceva? :tiphat:
Daddysady Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 blocking ratio de pe shield se creste cu stone de atribute(agility).aia de pe arma se creste cu discipline @Drq Stie ms de informatie=))
Darth_Andrei Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 +2 Block...Daca va zic parerea mea radeti =]. Pai am stat sa ma gandesc si miam dat seama k sar putea asemana cu Bloody Demon Storm , sa fie un fel de blocking chance pe tine. Is curios cum arata transformat charul cu Devil Spirit A(max). Anywho :tiphat: bafta
Daddysady Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 S rank e cel mai tare si de ala mi-e frica pentru ca au zis ca il dau moca "playerilor de top"
Cipi_Cipi Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 S rank e cel mai tare si de ala mi-e frica pentru ca au zis ca il dau moca "playerilor de top"la cat silk le-am cumparat eu lor in 1 an si 8 luni de cand joc,oare imi dau ? :-?
Albert1994 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cine imi poate spune cum se face pk ca sa imi arate unicii giganti? ms anticipat :tiphat:
Kreative Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 cn stie dupa cat timp nu mai poti face chargeback ?