Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

I <3 my guild ^^ and take a look http://img91.imageshack.us/my.php?image=sro2008120114211140or4.jpg

nu te inteleg de ce ai facut caracteru pe acelasi cont dk tot ai bagat silk... puteai sa faci un cont aparte si dk era sa continui aci il pastrai si il vindeai pe cel mare sau invers... eu nu va inteleg de ce faceti "prostia asta" :)

Posted

nu te inteleg de ce ai facut caracteru pe acelasi cont dk tot ai bagat silk... puteai sa faci un cont aparte si dk era sa continui aci il pastrai si il vindeai pe cel mare sau invers... eu nu va inteleg de ce faceti "prostia asta" :)

nici eu

hai ca daca era pe acelasi srv: foloseai aceleas avatare bla bla mai era ceva ceva

dar asa nu are logica!!

Posted

Ma fara suparare dar babane nu e treaba ta ce fac cu acontu meu :S... Oricum uniunea mea o sa aiba fw poate chiar si guilda , suntem uniti . App isy 50% hp ^^ soon dead

ho ma nu te ambala eu te-am intrebat de ce.... bafta la isy crezi k ai sanse sa o iei sau e altu mai mare?

o parte din set img]

si erau iteme de NPC (+0%)

nu te supara dar u cumperi gold k vad k ai o sumpa frumusik la tine:)

Posted
:)) aia e mult mane?la lvl 50-60 aveam atat :D! bine acum am si mai putin k am consumat pe taxy dar in 1 maxim 2 saptamani poti face suma aia ! :D!
Posted

ho ma nu te ambala eu te-am intrebat de ce.... bafta la isy crezi k ai sanse sa o iei sau e altu mai mare?

nu te supara dar u cumperi gold k vad k ai o sumpa frumusik la tine:)

nu nu cumpar gold lam facut din stall :) 50 de stin de int 1 kk ea + glavi de 85+5 cu 50kk :) daca as fi cumparat as fi avut glavi +7

Guest IcE_GooD
Posted

Care JucatI pE URANUS :>

PM ME:roberto_uta

Posted

in momentul de fata sunt in plina crestere. am lvl 80,cheltuieli apar de la zi la alta,la fiecare lvl acum. nu mai pot acumula sume peste 200 mil,cel putin pana nu ating 88 :|

dar am mai zis acum 1 sapt si ceva ( si fara sa ma laud ) pot produce cam 200 mil pe zi din stall. asta in caz ca am timp liber,sa stau acasa sa pun marfa continuu la vanzare :|

altfel,nu ai stall,nu ai cash.

in iteme, am peste 2 miliarde. numai alchemia de pe 2 caractere face 300 mil :> dar nu o vand pe aia,imi tin rezerva personala de 10 k din fiecare element; orice e peste, se vinde.

sa iti raspund la intrebare, am 307 mil cash pe 2 caractere acum. nu mai tin minte cat am pe _Nyx_ :-??

Posted

da man,au omorat-o.

reciteste post-urile anterioare....

Intrebare,sunt curios oare cat as primi pe bladerul meu ,lvl 80. 340 k sp ramase, build full str, light,fire,bicheon 80 ,cold 30.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...