Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

doamne ce a patit SRO :-??:-?? pe rev6 arata ca sunt 100 locuri libere in SRo scrie ca e populated dc nu imi intra scrie SV is full!!!!!!!

Posted

Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^

Bv frate...

Letal ala care ii pe Blade si o gasit SOSUN o vandut spera

pt 1.7kkk si multe itame de 85+7

mio zis unu

Hehe :) Saluta-l din partea mea zii ca il saluta blood si ca ii e dor de el ^^

Posted

bircoffa inapoi la sro?:D! nu a mers k age of conan?

joc si Age :) ... am ajuns maxim acolo, astept update nou de sarbatori .... raiduri, etc ...

mai aveam 23 zile la bot si 170silk asa ca am zis sa mai vad si silkroad pe noul server :)

Posted

Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^

ai caracteru pe acelasi cont cu deart_cloud?

EDIT: LoL primu pe pagina:D gG

Guest adit91s
Posted

salut la toata lumea vreau sa-mi fac un arcas cu ice inbue , ce parere aveti sa-l fac hybrid 70:70 sau full str ?

Guest adit91s
Posted

mi-l trebe mai mult pentru pve deoarece ii primu meu caracter asa ca ma intereseaza sa fac lvl mai rapid putin

Posted

nuker chinese spear ,light ,cold,heuksal ! destul de rpd lvl si bunicel la pvp daca are un gear acceptabil !

sau wizz/cleric dar te cam omoara farmu ,wizz/bard pt lvl rapid ! de asemenea si rogue xbow/bard destul de rpd lvl :D!

Posted

mi-l trebe mai mult pentru pve deoarece ii primu meu caracter asa ca ma intereseaza sa fac lvl mai rapid putin

ca prim caracter iti recomand sa faci un full str sau sa te chinui un pic la lvl mic si sa iti fac un int dar nu hibrid pt ca ai sa te chinui un pic ca prim caracter sa il mentii in viata

Guest adit91s
Posted

pai deja am lvl 23 si pana acum is full str da mi se pare dmg un pic cam mic de aia m-am gandit sa trec pe hybrid

Posted

sal :D! am iar o intrebare XD skill-u ala de la bard (noise) se poate folosi si pt alte chare in afara de cel care are skill-u?

Chiar trebuie sa stiu ca pt wizz e ff bun.

MS :tiphat:

imi raspunde cnva? :crazy:

Guest angellldead
Posted

Vand Cont SRO ...Contine: Char lvl 90 Rogue\Cleric , Blader lvl 85 ,pet ,premium inca 15 zile,dres la ambele charactere de pirate si hallowen, pentru mai multe detalii trimite un mail pe yakuzahell@gmail.com...doar persoane serioase ..care stiu despre ce ii vorba in joc...Multumesc Anticipat..Pe server Athens

Posted

pai deja am lvl 23 si pana acum is full str da mi se pare dmg un pic cam mic de aia m-am gandit sa trec pe hybrid

...aha, si dupa parerea ta un hybrid are damage mai mare?...gresesti daca tu crezi asta man, e normal, esti la inceput si mai trebuie un pic de timp pana inveti macar abc-ul acestui joc...hibrizii in general se fac nu pt damage marit ci pt rezistenta marita la pve sau pvp, la "bataie" adik...deci daca tu vrei sa ii adaugi int ca sa ii cresti damage-ul unui strenght pur dupa parerea mea faci o greseala si asta se va dovedi mai tarziu la lvle mari nu acum...daca voiai damage marit si crestere rapida in lvl trebuia sa faci un pur int de la inceput dar sa nu uitam o chestie ESENTIALA in acest joc si anume farmingul care iti permite acumularea de sp-uri ceea ce iti permite "achizitionarea" de buff-uri sau magii sau skill-uri zii cum vrei, ideea e aceeasi. De obicei charurile pur int sunt transformate conform unor..."retete" in hybrid si nu cele pur strg, dar na...intotdeauna este loc pt experimente :> Bafta.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Guest adit91s
Posted

...aha, si dupa parerea ta un hybrid are damage mai mare?...gresesti daca tu crezi asta man, e normal, esti la inceput si mai trebuie un pic de timp pana inveti macar abc-ul acestui joc...hibrizii in general se fac nu pt damage marit ci pt rezistenta marita la pve sau pvp, la "bataie" adik...deci daca tu vrei sa ii adaugi int ca sa ii cresti damage-ul unui strenght pur dupa parerea mea faci o greseala si asta se va dovedi mai tarziu la lvle mari nu acum...daca voiai damage marit si crestere rapida in lvl trebuia sa faci un pur int de la inceput dar sa nu uitam o chestie ESENTIALA in acest joc si anume farmingul care iti permite acumularea de sp-uri ceea ce iti permite "achizitionarea" de buff-uri sau magii sau skill-uri zii cum vrei, ideea e aceeasi. De obicei charurile pur int sunt transformate conform unor..."retete" in hybrid si nu cele pur strg, dar na...intotdeauna este loc pt experimente :> Bafta.

RESPEC"ALL

:tiphat:

deci din ce miai zis tu sa inteleg ca nu prea se simte diferenta la dmg cu inbue intre hybrid 70:70 si full str , asta insemnand sa raman pe str pentru high criticals

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...