Guest Dott Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 doamne ce a patit SRO pe rev6 arata ca sunt 100 locuri libere in SRo scrie ca e populated dc nu imi intra scrie SV is full!!!!!!!
HellCritical Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^Bv frate...Letal ala care ii pe Blade si o gasit SOSUN o vandut sperapt 1.7kkk si multe itame de 85+7mio zis unuHehe :) Saluta-l din partea mea zii ca il saluta blood si ca ii e dor de el ^^
PsychoR0 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 mah cam cate sp am nevoie sa fiu ful farmed la lvl 63 pe un wizz
Dr4q_Sti3 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 mah cam cate sp am nevoie sa fiu ful farmed la lvl 63 pe un wizzwww.nivlam.com europeam sp si calculezi
Albert1994 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Phoenix Server ... din pacate ... deci astea chiar intrec masura dao in colo de treaba :tiphat:
Birchoff Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 bircoffa inapoi la sro?:D! nu a mers k age of conan?joc si Age :) ... am ajuns maxim acolo, astept update nou de sarbatori .... raiduri, etc ...mai aveam 23 zile la bot si 170silk asa ca am zis sa mai vad si silkroad pe noul server :)
ciupilan Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^ai caracteru pe acelasi cont cu deart_cloud?EDIT: LoL primu pe pagina:D gG
BeautifulMind Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Da , il are pe acelasi cont a mai zis si mai devreme...cand avea probleme cu paypal.
uLise Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 banat cu premium http://www.rev6.com/player.asp?id=1799026 :blink:
HellCritical Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 banat cu premium http://www.rev6.com/player.asp?id=1799026 :blink: Nu e ceva inedit...
HellCritical Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nu aveam ce face si m-am uitat prin old screenshots ^^
Florin_LOVE Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nu aveam ce face si m-am uitat prin old screenshots ^^ chiar ca nu ai avut ce face
Guest adit91s Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 salut la toata lumea vreau sa-mi fac un arcas cu ice inbue , ce parere aveti sa-l fac hybrid 70:70 sau full str ?
Cipi_Cipi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 salut. parerea mea e sa il faci pur str. si nu pe ice. light & force & pacheon, ori clasic, light,fire,pacheonsucces,orice ai alege !
Guest adit91s Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 mi-l trebe mai mult pentru pve deoarece ii primu meu caracter asa ca ma intereseaza sa fac lvl mai rapid putin
aionys Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nuker chinese spear ,light ,cold,heuksal ! destul de rpd lvl si bunicel la pvp daca are un gear acceptabil ! sau wizz/cleric dar te cam omoara farmu ,wizz/bard pt lvl rapid ! de asemenea si rogue xbow/bard destul de rpd lvl :D!
Dr4q_Sti3 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 mi-l trebe mai mult pentru pve deoarece ii primu meu caracter asa ca ma intereseaza sa fac lvl mai rapid putinca prim caracter iti recomand sa faci un full str sau sa te chinui un pic la lvl mic si sa iti fac un int dar nu hibrid pt ca ai sa te chinui un pic ca prim caracter sa il mentii in viata
Guest adit91s Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 pai deja am lvl 23 si pana acum is full str da mi se pare dmg un pic cam mic de aia m-am gandit sa trec pe hybrid
qasi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sal :D! am iar o intrebare XD skill-u ala de la bard (noise) se poate folosi si pt alte chare in afara de cel care are skill-u?Chiar trebuie sa stiu ca pt wizz e ff bun.MS :tiphat:imi raspunde cnva? :crazy:
Guest angellldead Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Vand Cont SRO ...Contine: Char lvl 90 Rogue\Cleric , Blader lvl 85 ,pet ,premium inca 15 zile,dres la ambele charactere de pirate si hallowen, pentru mai multe detalii trimite un mail pe yakuzahell@gmail.com...doar persoane serioase ..care stiu despre ce ii vorba in joc...Multumesc Anticipat..Pe server Athens
Florin_LOVE Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 as vrea sa intru pe un srv pe care exista Gold Dragon Flag si care miar putea face cinste cu unu si vreo 100k sp
alexxx70 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 pai deja am lvl 23 si pana acum is full str da mi se pare dmg un pic cam mic de aia m-am gandit sa trec pe hybrid...aha, si dupa parerea ta un hybrid are damage mai mare?...gresesti daca tu crezi asta man, e normal, esti la inceput si mai trebuie un pic de timp pana inveti macar abc-ul acestui joc...hibrizii in general se fac nu pt damage marit ci pt rezistenta marita la pve sau pvp, la "bataie" adik...deci daca tu vrei sa ii adaugi int ca sa ii cresti damage-ul unui strenght pur dupa parerea mea faci o greseala si asta se va dovedi mai tarziu la lvle mari nu acum...daca voiai damage marit si crestere rapida in lvl trebuia sa faci un pur int de la inceput dar sa nu uitam o chestie ESENTIALA in acest joc si anume farmingul care iti permite acumularea de sp-uri ceea ce iti permite "achizitionarea" de buff-uri sau magii sau skill-uri zii cum vrei, ideea e aceeasi. De obicei charurile pur int sunt transformate conform unor..."retete" in hybrid si nu cele pur strg, dar na...intotdeauna este loc pt experimente :> Bafta.RESPEC"ALL :tiphat:
Guest adit91s Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ...aha, si dupa parerea ta un hybrid are damage mai mare?...gresesti daca tu crezi asta man, e normal, esti la inceput si mai trebuie un pic de timp pana inveti macar abc-ul acestui joc...hibrizii in general se fac nu pt damage marit ci pt rezistenta marita la pve sau pvp, la "bataie" adik...deci daca tu vrei sa ii adaugi int ca sa ii cresti damage-ul unui strenght pur dupa parerea mea faci o greseala si asta se va dovedi mai tarziu la lvle mari nu acum...daca voiai damage marit si crestere rapida in lvl trebuia sa faci un pur int de la inceput dar sa nu uitam o chestie ESENTIALA in acest joc si anume farmingul care iti permite acumularea de sp-uri ceea ce iti permite "achizitionarea" de buff-uri sau magii sau skill-uri zii cum vrei, ideea e aceeasi. De obicei charurile pur int sunt transformate conform unor..."retete" in hybrid si nu cele pur strg, dar na...intotdeauna este loc pt experimente :> Bafta.RESPEC"ALL :tiphat:deci din ce miai zis tu sa inteleg ca nu prea se simte diferenta la dmg cu inbue intre hybrid 70:70 si full str , asta insemnand sa raman pe str pentru high criticals