Darth_Andrei Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nu ma refer k a folosito acu nu stiu cat timp . Eu vorbesc de ceva recent .Oricum ceea ce am citit a fost pe SilkroadAddiction cu mai mult de 3 luni in urma . Nu stiu daca e adevarat eu doar am mai schimbat si eu subiectul de la pk2 bots si altele .Lvl 30 pe Phoenix ^^, nu prea jucasem ultimile zile da in 2zile 30 e bun :).Cel mai mare e unu de 42 2handed parca.Anyway good luck :tiphat:
BeautifulMind Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://www.rev6.com/player.asp?id=2031471 cel mai mare de pe phoenix...
Trane Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://www.rev6.com/player.asp?id=2031471 cel mai mare de pe phoenix...Cel mai mare poate. Dar sigur nu cel mai tare.
Guest Garofitza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ma baieti...are nimeni Sword/sheld pe oasis lvl 42-45-48 ?!!!nu gasesc deloc!
Guest Street_Styler Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 deci imi raspunde shi mie cnv la intrebarea de mai sus? -_-
Adii Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 treaba cu ban pentru summon srol e adevarata s-a intamplat pe xian era un nuker smeker p spear avea spera facut sun +7 parca il chema oneeyebandit si dadea globale si chestii din astea deci cumpara silk totusi ... si ia dat ban GM pentru ca folosea sumon scrol la thefing dar a platit nustiu cat si a deblocat contu ...
ciupilan Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 treaba cu ban pentru summon srol e adevarata s-a intamplat pe xian era un nuker smeker p spear avea spera facut sun +7 parca il chema oneeyebandit si dadea globale si chestii din astea deci cumpara silk totusi ... si ia dat ban GM pentru ca folosea sumon scrol la thefing dar a platit nustiu cat si a deblocat contu ...ma eu nu inteleg de ce au mai bagat sumon scrol dk nu le permite sa le dea cand vor.. defapt pt asta o fost scrolu pt a sumona monstri cand vrei u deci nu e ceva ilegal sa scoti mobi cand esti la thiefing folosesti metode ale joculu....asta e chiar absurd.. adik dk eu sunt thief si vreu sa sparg tradu ma pot folosi de orice metoda pe care mi-o ofera jocul atat timp cat nu folosesc alte metode contraventionale:P
Darth_Andrei Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ma eu nu inteleg de ce au mai bagat sumon scrol dk nu le permite sa le dea cand vor.. defapt pt asta o fost scrolu pt a sumona monstri cand vrei u deci nu e ceva ilegal sa scoti mobi cand esti la thiefing folosesti metode ale joculu....asta e chiar absurd.. adik dk eu sunt thief si vreu sa sparg tradu ma pot folosi de orice metoda pe care mi-o ofera jocul atat timp cat nu folosesc alte metode contraventionale:PMa eu is aproape sigur k tu nu jucai sro cand era acel event . Din cate imi amintesc noticeu era " The scrolls can be used during only the event" . Si a mai fost un anunt "Players that use monster scrolls in trading system may bla bla bla...."
IINeoII Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Phoenix Server ... din pacate ... asta e nesimtire curata..si mai vezi ca cacatii de la gaymax mai dau ban la playeri de 90 care au bagat sute/mii de silk in conturile lor..pe cand ei permit intrarea pe sv lor a zeci de mii de gold farmers . a fost o perioada cand ia scos..dar se pare ca nu le mai ajungeau banii..deci here we go again...plus ca faza cu MASSIVE BOT PUNISHMENT LIST e o porcarie cat casa..da ban la unii gold farmers si baga pe altii..si plus ca da ban si la playeri care nu au nici o legatura cu botu...un prieten a luat ban dupa 3 zile decand si`a facut cont... daca l`as vedea pe tarky sau gargamel in fata mea...
ciupilan Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Phoenix Server ... din pacate ... LoL is mai multi plaiery k mobi:)) is k ciorilea alea in stol park ar fi maraton=))))) cu un astfel de fil ar trebui sa le dAI in nas alora de la gay max si sa-i dai in judecat:))
ciupilan Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ma eu is aproape sigur k tu nu jucai sro cand era acel event . Din cate imi amintesc noticeu era " The scrolls can be used during only the event" . Si a mai fost un anunt "Players that use monster scrolls in trading system may bla bla bla...."jucam dar eram in stagiul de invatacel adik jucam rar de toto:| mai mult wow jucam...edit: ce imi recomandati mai intai sa maa puc de blue pe arma si apoi de statusuri sau invers ( sry pt 2 posturi dar asa mi le-o postat )
Dr4q_Sti3 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ori blue ori status amele au sanse sa iti pice asa ca poti sa te apuci de amndoua
Guest Xspeed Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Phoenix Server ... din pacate ... aproape uitasem asta bate orice realitate
Birchoff Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 aproape uitasem asta bate orice realitate am si eu la favorite asta ... pai cam asa arata si ce am filmat eu in oras cand se intoarce stolul de ciori la re-pot-at :)
aionys Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 bircoffa inapoi la sro?:D! nu a mers k age of conan?
real_shadow Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ma eu is aproape sigur k tu nu jucai sro cand era acel event . Din cate imi amintesc noticeu era " The scrolls can be used during only the event" . Si a mai fost un anunt "Players that use monster scrolls in trading system may bla bla bla...."Nu ... monster scroll`urile pot fi folosite inca...eu mai am in storage 3 pandore si vreo 5 mon. scrolluri...inca functioneaza....acum 1 luna am avut un mon` pty cu ceva chestii ;)
-GodOfWar- Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Neata...back si eu pe aici dupa o mica pauza ;)) :nanana:
-GodOfWar- Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Srry de double dar... Toti cate o :beer: de la mine ptr voi asa ca de ziua mea ! Sa cresc mare :D! Hai cu chefu`
Florin_LOVE Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Srry de double dar... Toti cate o :beer: de la mine ptr voi asa ca de ziua mea ! Sa cresc mare :D! Hai cu chefu` nus pe Neptune sory dar totusi La multi ani!!! Faci o :beer: cand ne intalnim
HellCritical Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hehe la multi ani si mie si tuturor ^^
Darth_Andrei Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 App...vreo veste de un avatar nou ceva ? Sau ramane cursed ink o saptamana :S
Darth_Andrei Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^
Florin_LOVE Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sry ca fac un post nou dar !! http://img141.imageshack.us/my.php?image=sro2008113009242157ce9.jpg !!! W00000t ^^nu ai pet??
Florin_LOVE Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Letal ala care ii pe Blade si o gasit SOSUN o vandut sperapt 1.7kkk si multe itame de 85+7mio zis unu