Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu ma refer k a folosito acu nu stiu cat timp . Eu vorbesc de ceva recent .Oricum ceea ce am citit a fost pe SilkroadAddiction cu mai mult de 3 luni in urma . Nu stiu daca e adevarat eu doar am mai schimbat si eu subiectul de la pk2 bots si altele .Lvl 30 pe Phoenix ^^, nu prea jucasem ultimile zile da in 2zile 30 e bun :).Cel mai mare e unu de 42 2handed parca.Anyway good luck :tiphat:

Guest Garofitza
Posted

ma baieti...are nimeni Sword/sheld pe oasis lvl 42-45-48 ?!!!nu gasesc deloc!

Guest Street_Styler
Posted

deci imi raspunde shi mie cnv la intrebarea de mai sus? -_-

Posted

treaba cu ban pentru summon srol e adevarata s-a intamplat pe xian era un nuker smeker p spear avea spera facut sun +7 parca il chema oneeyebandit

si dadea globale si chestii din astea deci cumpara silk totusi ... si ia dat ban GM pentru ca folosea sumon scrol la thefing dar a platit nustiu cat si a deblocat contu ...

Posted

treaba cu ban pentru summon srol e adevarata s-a intamplat pe xian era un nuker smeker p spear avea spera facut sun +7 parca il chema oneeyebandit

si dadea globale si chestii din astea deci cumpara silk totusi ... si ia dat ban GM pentru ca folosea sumon scrol la thefing dar a platit nustiu cat si a deblocat contu ...

ma eu nu inteleg de ce au mai bagat sumon scrol dk nu le permite sa le dea cand vor.. defapt pt asta o fost scrolu pt a sumona monstri cand vrei u deci nu e ceva ilegal sa scoti mobi cand esti la thiefing folosesti metode ale joculu....asta e chiar absurd.. adik dk eu sunt thief si vreu sa sparg tradu ma pot folosi de orice metoda pe care mi-o ofera jocul atat timp cat nu folosesc alte metode contraventionale:P

Posted

ma eu nu inteleg de ce au mai bagat sumon scrol dk nu le permite sa le dea cand vor.. defapt pt asta o fost scrolu pt a sumona monstri cand vrei u deci nu e ceva ilegal sa scoti mobi cand esti la thiefing folosesti metode ale joculu....asta e chiar absurd.. adik dk eu sunt thief si vreu sa sparg tradu ma pot folosi de orice metoda pe care mi-o ofera jocul atat timp cat nu folosesc alte metode contraventionale:P

Ma eu is aproape sigur k tu nu jucai sro cand era acel event . Din cate imi amintesc noticeu era " The scrolls can be used during only the event" . Si a mai fost un anunt "Players that use monster scrolls in trading system may bla bla bla...."

Posted

Phoenix Server ... din pacate ... :banghead:

asta e nesimtire curata..si mai vezi ca cacatii de la gaymax mai dau ban la playeri de 90 care au bagat sute/mii de silk in conturile lor..pe cand ei permit intrarea pe sv lor a zeci de mii de gold farmers .

a fost o perioada cand ia scos..dar se pare ca nu le mai ajungeau banii..deci here we go again...plus ca faza cu MASSIVE BOT PUNISHMENT LIST e o porcarie cat casa..da ban la unii gold farmers si baga pe altii..si plus ca da ban si la playeri care nu au nici o legatura cu botu...un prieten a luat ban dupa 3 zile decand si`a facut cont...

daca l`as vedea pe tarky sau gargamel in fata mea... :box:

Posted

Ma eu is aproape sigur k tu nu jucai sro cand era acel event . Din cate imi amintesc noticeu era " The scrolls can be used during only the event" . Si a mai fost un anunt "Players that use monster scrolls in trading system may bla bla bla...."

jucam dar eram in stagiul de invatacel adik jucam rar de toto:| mai mult wow jucam...

edit: ce imi recomandati mai intai sa maa puc de blue pe arma si apoi de statusuri sau invers ( sry pt 2 posturi dar asa mi le-o postat )

Posted

aproape uitasem

asta bate orice realitate

am si eu la favorite asta ... pai cam asa arata si ce am filmat eu in oras cand se intoarce stolul de ciori la re-pot-at :)

Posted

Nu ... monster scroll`urile pot fi folosite inca...eu mai am in storage 3 pandore si vreo 5 mon. scrolluri...inca functioneaza....acum 1 luna am avut un mon` pty cu ceva chestii ;)

Posted

Srry de double dar... Toti cate o :beer: de la mine ptr voi asa ca de ziua mea ! Sa cresc mare :D! Hai cu chefu` :))

nus pe Neptune sory

dar totusi

La multi ani!!!

Faci o :beer: cand ne intalnim

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...