Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Garofitza
Posted

mersi :cool2: ! deci? are cineva sword/sheld lvl 35-38-42 ? Oasis server

Posted

^botter :P

si te oftici :X am fost legit pana la la lev 70 apoi mi-a dat unu 2 palme si mi-a zis mai iesi de la PC :X si asa am facut am lasat botu... prima luna am regretat dar apoi i-am multumit aluia:X si va recomand pt k nu e biine sa pierzi timpul in fata unui ecarn si sa joci un joc tampit in care toti au o regula SA BUTEZE

Posted

da' cine a zis ceva de punctele implicite de la fiecare lvl-up ?

cand faci lvl, iti da automat 1 str ,1 int, si inca 3 puncte pe care le adaugi tu manual. la acelea ma refer.

in fine,ca sa intelegi la ce ma refer,citeste ghidul de pe site oficial si alte forumuri. si o sa vezi ca proportiile 5:1, 7:1. etc. se refera la punctele ce le bagi (care sunt numite Stat Points).

v-am salutat,eu am plecat,poate mai vorbim diseara !

bafta !

raman la parerea mea,ca daca bagi 10 levele(3x10 de stat points) de str si 80 de int(3x80 stat points) e hibrid 8:1

daca gresesc da-mi pm si explica-mi unde...eu stiu chestia asta de peste un an si nimeni nu m-a contrazis :)

Posted

raman la parerea mea,ca daca bagi 10 levele(3x10 de stat points) de str si 80 de int(3x80 stat points) e hibrid 8:1

daca gresesc da-mi pm si explica-mi unde...eu stiu chestia asta de peste un an si nimeni nu m-a contrazis :)

Nu te-a contrazis nimeni ca daca bagi si str si int esti hibrid...e vorba cat de bun e hybridul....asa poti baga 15:1....si tot hybrid esti.

Posted

Asteapta licitatiile pe ebay pentru conturi de Softmod Bot (sau 0x33, aceeasi Marie cu alta Palarie). Cumperi la vreo 50$ un asemenea cont si beneficiezi de :

1. Saptamanal infint credit pt bot.

2. Poti folosi bot-ul pe 10000 de caractere DAR toate conectate de pe acelasi IP.

3. Avantajul este ca dai 4$/saptamana, total de 16$ pe luna, tu avand bot nelimitat si de Foarte Buna Calitate.

4. Daca ai gasit mai multe sox deg 8 sau 9 ai luat hack :))=))

si daca nu ai sox

un prieten asa a luat hack!!!

PRIMUL PE PAGINAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Posted

prietenu tau s-a jucat si cu alte programe cunosc si eu caz cand si o luam omu hack el lua d p elitepvp si o luat ceva pt bot de pe la deaia care umblau cu virusi si asa si a luat hack probabil si prietenu tau la fel a facut

unde sunt oameni buni sunt si nebuni ...

Posted

bv....da dc bati inca la generals? ai gap mare sau dc folosesti inbue ala? :-?

:tiphat:

Raspunsul la o parte din intrebarea ta se afla in partea dreapta a imaginii....

Posted

care stit cum se poate face la media.pk "ubdate" sa vad invizibili si unici 5X

era o data pe elitepvpers.de dar nu mai stiu topicul

Pt unici size nu cred k iei ban , dar pt invisibility iei ban 100% pt ca incalci jocul si reguli directe a jocului. De exemplu unu de pe nush ce server a luat ban pt ca a dat summon la mobi cu scrolls knd vroia sa fure un trade , userii lau raportat si poc ban

Block : Blocking Reason : Punishment description

Posted

Pt unici size nu cred k iei ban , dar pt invisibility iei ban 100% pt ca incalci jocul si reguli directe a jocului. De exemplu unu de pe nush ce server a luat ban pt ca a dat summon la mobi cu scrolls knd vroia sa fure un trade , userii lau raportat si poc ban

Il doare in cot pe GM daca ai sau n-ai editat media.pk2. Sunt unii care au facut asta de o gramada de vreme si nu li s-a intamplat nimic. :)

Posted

toti s-au speriat de cand au (de)blocat pe aia cu silk...e posibil sa faca ceva cu cei care folosesc pk editing,dar te asigur ca nu e adevarata treaba aia cu scroll-ul

Posted

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Dupa patru luni au reusit si aia sa sparga o poarta pe greseala celor ce trebuiau sa o repare :) Dar nu s-au miscat mai departe de intrarea aia

Posted

sal :D! am iar o intrebare XD skill-u ala de la bard (noise) se poate folosi si pt alte chare in afara de cel care are skill-u?

Chiar trebuie sa stiu ca pt wizz e ff bun.

MS :tiphat:

Posted

bv....da dc bati inca la generals? ai gap mare sau dc folosesti inbue ala? :-?

hmm :D bat la generali din mai multe motive

1. imi dau mai multa exp k cei de 83

2. nu sunt prea farmat de aceea am acel imbue asa mic dar urmeaza sal maresc foarte curand

3. dk ma duc la cei de 85-87 la un champion si un ginat si 1-2 generali mor sigur cat as fi de farmat si cat de bun ar fi si setu...

Deci poti proba un general simplu da exp mai multa k antilope care is de 83... deci fac mai repede exp

4. cei de 83 au un dmg foarte mare deci consum mlte pots de hp si trebuie sa le reduc pe cele de mp si astfel stau mai putin timp.. asa k la generali 100 de hp imi sunt suficiente 4 ore

O sa stau la generali pana la 85 pana cand imi iau chestu de 85 si arma apoi ma bag peste aia de 85-87...am obs si eu k multi de la lev 81 se muta la antilope si fac o greseala mare...

Posted

2. nu sunt prea farmat de aceea am acel imbue asa mic dar urmeaza sal maresc foarte curand

3. dk ma duc la cei de 85-87 la un champion si un ginat si 1-2 generali mor sigur cat as fi de farmat si cat de bun ar fi si setu...

Deci poti proba un general simplu da exp mai multa k antilope care is de 83... deci fac mai repede exp

4. cei de 83 au un dmg foarte mare deci consum mlte pots de hp si trebuie sa le reduc pe cele de mp si astfel stau mai putin timp.. asa k la generali 100 de hp imi sunt suficiente 4 ore

O sa stau la generali pana la 85 pana cand imi iau chestu de 85 si arma apoi ma bag peste aia de 85-87...am obs si eu k multi de la lev 81 se muta la antilope si fac o greseala mare...

si multi nu iti dau 2 palme..dar eu nu sunt unul dintre ei ;)

Posted

ciudat... eu cat am stat la mobi de 85-87 ( de la lvl 84 mam dus la ei ) nu am murit nici o data + ca apareau si Giant party ....

Imagine IPB

Guest Street_Styler
Posted

Bha care sunteti pe pluto shi sunteti in guild de romani..? shi primiti shi un romansh full int s/s lvl 23(mno.. in crestere) ah?:D care?:D

Posted

...nu cred ca vreun player vreodata a luat ban pt faptul ca a dat summon scroll la un trade cu scop de al fura...chestia asta s-a facut de mii de ori in perioada cand exista acest tip de scrolls de catre thiefi, era metoda lor preferata de a te..."ataca" ca sa zic asa. asa ca ban pe faza asta mi se pare absurd.

RESPEC"ALL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...