Florin_LOVE Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Are ... doar ca iti cresc considerabil sansele sa fii dat afara chiar daca ai cumparat silkdamil plschiar daca exista cel risc pt ca vreau sa fac gold botiaproximativ 3
Darth_Andrei Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 New Server tommorow , ma duc cu un prieten acolo ma mut o luna 2 3 mam plictisit de pacific , ZodiacKilIer sau Brazy sau _ZBI_ il stie HellCritical . E un prieten bun si vreau sa incerc ceva nou , asa o sa ma distrez nu o sa botez 24/7 xD . Numele ink nu lam gasit kre aveti vreo idee sami spuneti si mie ^^
Darth_Andrei Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Darth_Cloud - > Nuker S/S Bicheon 90 Fire 90 Cold 90 Light 30 2premiumuri sper sa fac 70 xD voi ce credeti ? (ISROBOT )
Cipi_Cipi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 1 premium plus, boting 24/7, faci 78 cu siguranta. farming,dupa aia in inca 1 premium plus,gap9 pe la lvl 82 in sus. ca ai dropuri bune de D9 si spoturi multe.
Albert1994 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Darth_Cloud - > Nuker S/S Bicheon 90 Fire 90 Cold 90 Light 30 2premiumuri sper sa fac 70 xD voi ce credeti ? (ISROBOT )lighting crec ii cam important ... nush vezi tu :tiphat:
Cipi_Cipi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 daca nu v-ati facut,nu va mai dati voi cu parerea atat...e foarte bun si buildul pe care vrea sa il faca. clasic,este cold cu light si bicheon. versiunea lui e cold cu fire si bicheon. pierde niste parry ratio si mag attack de la light,dar compenseaza cu deffence de la cold si damage-ul nukeurilor de fire,care e mult mai mare decat al celor de light.totusi,eu joc mai "hardcore" un pic :lol: am facut build light,fire,bicheon 90,cold 30 .Greu de tinut in viata,dar merita.:tiphat:
BillyTalent Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 and another one^^http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/img89/sro2008112417092772yk6.jpg/1/vid in cateva minute^^(ore)
BijuuMode Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 damil pls chiar daca exista cel risc pt ca vreau sa fac gold boti aproximativ 3 din cate stiu Ag bot nu e multi bot ci poti buta doar pe 1 char pe restu nu poti
Darth_Andrei Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cipi mersi pt raspuns , incurajator si asa voi urma buildu ce mi lam propus .Oricum miam dat seama k pierd din parry dar compensez cu un prot set o sa vad eu . Oricum obiectivu meu nu e uniques sau alte tampentii , fast lvl and super drops ^^( Fortress too xD)
Dr4q_Sti3 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 din cate stiu Ag bot nu e multi bot ci poti buta doar pe 1 char pe restu nu potinici eu nu creedeam da am un prieten cu 3 gold boti pe un calculator si foloseste agbotEDIT gz for lvl
real_shadow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Imi explicase cineva cum se face dar sincer nu prea mai tin minte. O faza era cu inca o instalare de silk pe o alta partitie cu agbot. Agbot`ul parca are 3 ip`uri de redirectionare. Asta era o modalitate. Dar sincer nu mai tin minte cum a facut. Eu nu folosesc bot deci nu prea le am cu fazele astea. Folosesc doar loader`ul :-?*EDIT: BILLY ---- REDIMENSIONARE FRATEEEEEEEEEEE .... gratz pt uruchi dar frate ... REDIMENSIONAREEEEEEE
Darth_Andrei Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 I dont think im gonna move to a new server >.<...Mi-a trecut cheful :-S....Creca a fost doar asa pe moment :D anywhoo hi ^^
The Dash Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 badfist. ei nu s-au lasat doar au predato leadershipul guildului midnight ceea ce au facut acuma vreo 3 luni. kary s-a presupus de mult ca e bot dar aia nu dovedeste nimic. cipy, eu zic, ca gresesti. nu este compensat deloc. ultimul nuke de lightning e mai puternic decat cel de fire plus bufful de mag face mare diferenta. plus ca daca era sa faca buildul clasic tot avea coldul nu?? asta e parerea mea deci nu aruncati cu rosii
Cipi_Cipi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dashule ! no offence dude,dar cate caractere de 90,sau full farm ai avut sau ai jucat ? Nukes de fire sunt cele mai puternice, la cap 90,120-150.Stiu ce zic;cold,fire,bicheon ,cu set protector e super bun build. Dupa cum am zis,nici un build nu e imba,dar jucat corespunzator,poate fi foarte bun.cheers !
Guest Dott Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 sall am o afacere cu unu daca fac 25 conturi si ajung pop 75 pe jocul asta http://www.travian.ro/?uc=rox_23653 imi da 1 char de 53 glavie :> cn isi poate face pls??
aionys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 cipi tin sa te contrazic si eu u zic ca este mai puternic ultimul nuke la fire ei bine diferenta este foarte mica unul are 300% si celalat are 315% ,dar nu iei in considerare bufa de magic atack increase de la light care iti mareste magical cu 18%?aici este greseala voastra a celor care spuneti ca fire este mai puternic ,chiar daca nukul in sine este mai puternic cu light lovesti mai mult pentru ca ai bufa !
Trane Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 cipi tin sa te contrazic si eu u zic ca este mai puternic ultimul nuke la fire ei bine diferenta este foarte mica unul are 300% si celalat are 315% ,dar nu iei in considerare bufa de magic atack increase de la light care iti mareste magical cu 18%?aici este greseala voastra a celor care spuneti ca fire este mai puternic ,chiar daca nukul in sine este mai puternic cu light lovesti mai mult pentru ca ai bufa !+1
Cipi_Cipi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 uite inca un pro...ayonis,aia 18% ii castigi din set cu full int,si mag reinforce 40-50% pana si pe haine,plus ce iti da imbue-ul de fire,care nu numai cu burn status ajuta,ci damage-ul in sine (%). de pe arma,haine,mag reinforce cumulat ridica foarte mult damage-ul. jucati cu cap ma baieti,ca se pot face multe "artificii". nu se sfarseste lumea in mag attack increase ala de la light. daca te gandesti bine si iti aduci aminte,si eu am light max pe caracterele mele,stiu ce face si ce nu face. dar dupa cum am zis,daca joci cu cap,poti face multe lucruri,unde altii spun ca o sa dai gres.hai spor la lvl si la dropuri !( fara suparare,dar daca dati reply-uri din astea de dragul de a da,fara a avea o baza concreta,mai bine nu mai postati. nu ma dau eu mare profesionist,ca nu sunt cel mai bun/tare dar nici cel mai n00b pe aici,dar cred ca stiu mai multe decat voi,si sunt putini pe aici care stiu ce vorbesc. bafta ! )
aionys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 da cipi adevarat ii castigi din set dar inchipuieti ca ii ai deja si ii mai pui si din set ! ! si ti sa parut ca am dat reply la intamplare? chiar crezi ca nu as avea alta ocupatie decat sa stau pe linkmania sa fac .... posturi care nu ma incalzesc cu nimic! adevarat si cu imbue ajuta si are dmg mai mare dar nu suficient de mare incat sa faca o diferenta ,parerea mea ar fi sa nu subestimezi bufa aia !conteaza destul de mult ,momentan se poate si fara dar in viitor daca va ajunge sa iti mareasca dmg cu 20-30% deja numai este de ignorat ! (ma refer la cap mai mare )! Buildul tau chiar ca e greu de tinut in viata fara cold ! dar la bani tai iti permiti set bun :P! Sa fie si vreun drop ca nu ne suparam ! :P ! P.S.: singur lucru care imi lipseste de la fire este fire wall :X ,cu ala aveam o sansa impotriva wizzilor :D! Asa nici nu ma obosesc k is 1hit oricum:(!
TheRider Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 sall am o afacere cu unu daca fac 25 conturi si ajung pop 75 pe jocul asta http://www.travian.ro/?uc=rox_23653 imi da 1 char de 53 glavie :> cn isi poate face pls??iar ne mintzi ma ?ce ti`am facut sa ne mintzi in halu asta ? #-o
Dr4q_Sti3 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 la lvl 90 nu omori un wizard dintrun 1 hit, sau ba chiar din 2 100%
aionys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mane cu wizzu e simpla treaba din punctu meu de vedere el life turn over ,stealth eu miack si is la spawn point ! daca e fara life turn over poate am vreo sansa ! ^^ !