Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Treaba ta ma! Baga-l ! Hai baga-l si dupaia sa vezi! Baga-l!

am bagat deja acele IP`uri cand am facut sroEMU..daca stii ce e aia... si am mai folosit fisierul acela..care iti garantez ca nu reprezinta nici un fel de pericol...cine stie ce virusi ai avut tu si de unde...si iti mai zic ca unii nu sunt virusi...modul in care sunt facuti atrage atentia anitivrusului pe care il ai..pentru ca folosesc acelasi COD folosit pt troiani..un exemplu :) :beer:

Posted

Treaba ta ma! Baga-l ! Hai baga-l si dupaia sa vezi! Baga-l!

Stai ma calm k daca ai tu virusi nu inseamna k tot in afara de sro.exe nu e keylogger.Nu am nimic cu tine dar Neo pare a sti ce spune spre deosebire de tine kre nu prea te pricepi , nu zic ca ma pricep nici eu dar eu prefer sa tac knd nu ma pricep sau nu am o dovada sau ceva sami exprim punctul de vedere.Neatza

Posted

am bagat deja acele IP`uri cand am facut sroEMU..daca stii ce e aia... si am mai folosit fisierul acela..care iti garantez ca nu reprezinta nici un fel de pericol...cine stie ce virusi ai avut tu si de unde...si iti mai zic ca unii nu sunt virusi...modul in care sunt facuti atrage atentia anitivrusului pe care il ai..pentru ca folosesc acelasi COD folosit pt troiani..un exemplu :) :beer:

Atunci oare de ce acum 3 luni cand eu am bagat SRO EMU ala... nu mai puteam sa schimb background-ul si era o imagine cu u havea virus in computer... si tot imi aparea un antivirus dala..

Posted

...incearca si vezi singur, sau citeste tot topicul si vezi daca a incercat cineva si ce parere are...eu personal cred ca nu e chiar atat de usor cum scrie ala acolo...pana si un parlit de server de Cs e un pic mai greu de facut si de pus la punct...si apoi este o vorba..."Cand e prea frumos ca sa fie adevarat...de obicei asa si este"

...cum sa iti faci propriul server de Silk...

RESPEC"ALL

:tiphat:

da e adevarat dar deepblue7 vrea sa hacareasca eksro sa faca rost de DB si va face 2 server unu phoenix de 300x si unu low de 30x asa am citit pe forumu lui mai demult acu daca i esa e misto

Posted

Stai ma calm k daca ai tu virusi nu inseamna k tot in afara de sro.exe nu e keylogger.Nu am nimic cu tine dar Neo pare a sti ce spune spre deosebire de tine kre nu prea te pricepi , nu zic ca ma pricep nici eu dar eu prefer sa tac knd nu ma pricep sau nu am o dovada sau ceva sami exprim punctul de vedere.Neatza

Posted

da e adevarat dar deepblue7 vrea sa hacareasca eksro sa faca rost de DB si va face 2 server unu phoenix de 300x si unu low de 30x asa am citit pe forumu lui mai demult acu daca i esa e misto

daca tu chiar crezi ce zice ala e de rau. informeazate si ai sa vezi ce a facut ala. de fiecare data zicea ca o sa faca ceva si niciodata nu a iesit....a zis ca o sa crack-uiasca isrobot si/sau tbot, au scos crack si ca sa vezi nu mergea. dupa a scos alt crack cu virusi si ca scuza cica a intrat cineva in baza de date a lor si a schimbat dlul. la creearea de bot nu mai zic, ziceau ca o sa faca unu si nimic. au furat sorce codeul de la 0x0ffset si au scos un asa zis beta si nici pe ala nu l-au facut (0x0ffset zic eu ca era una din cele mai bune comunitati de silkroad ever, dar s-a destramat din cazua la niste tradatori ratati). deci ei cu sorce codeul in fata nu au facut nimic. hai sa fim seriosi.

Cam atat. Bafta

Posted

daca tu chiar crezi ce zice ala e de rau. informeazate si ai sa vezi ce a facut ala. de fiecare data zicea ca o sa faca ceva si niciodata nu a iesit....a zis ca o sa crack-uiasca isrobot si/sau tbot, au scos crack si ca sa vezi nu mergea. dupa a scos alt crack cu virusi si ca scuza cica a intrat cineva in baza de date a lor si a schimbat dlul. la creearea de bot nu mai zic, ziceau ca o sa faca unu si nimic. au furat sorce codeul de la 0x0ffset si au scos un asa zis beta si nici pe ala nu l-au facut (0x0ffset zic eu ca era una din cele mai bune comunitati de silkroad ever, dar s-a destramat din cazua la niste tradatori ratati). deci ei cu sorce codeul in fata nu au facut nimic. hai sa fim seriosi.

Cam atat. Bafta

deepblue e un parlit de om de cand jucam si eu pe ecsro vroa sa heckuiasca serverul sa il ia iel nu e in stare sa faca asa ceva numa gura de el

a aparut un nou site cu ISROBOT cracked :P bot-ul crack-uit e inca in beta. cam peste 1 saptamana o sa dea drumu la vanzari :P 2,3 usd saptamana. daca va intereseaza o sa postez link-ul.

daca poti posteazal mar interesa

Posted

...lol,pai la lvlul lui ii si trebuia al naibii zerkul la Uruchi

pai nai vazut wizz ala cu zerk si tot nu lo luat :))

http://img219.imageshack.us/my.php?image=sro2008112117430999md3.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php Video comin soon ^^

darth se dezlantuie :)) 2 unici into zi :P bv ;)

Posted

http://img219.imageshack.us/my.php?image=sro2008112117430999md3.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php Video comin soon ^^

bv am si eu o rugaminte la tine am facut niste filmulete fainut pot zice eu dar cand le uploadez pe youtub am stat odata 2 ore si tot nu mi lo pus tot uploading imi zicea nu sti de ce?????

Posted

bv am si eu o rugaminte la tine am facut niste filmulete fainut pot zice eu dar cand le uploadez pe youtub am stat odata 2 ore si tot nu mi lo pus tot uploading imi zicea nu sti de ce?????

Daca incercai sa dai upload folosind mozzila poate asta era ca asa imi mai facea si mie , foloseste internet explorer ca browser ca sa uploadezi ... Hope i helped :tiphat: peace

Posted

in primu rand astia care se dau mare ex ca iei sparg sro si chesti deastea in 99.99% nu vor reusi sau nici macar nu stiu sa deschida 2 fisiere acolo . aud si ei niste denumiri spre exemplu pascal sau c++ sau decompilatoare si gata sparg ei executabilele afla codu sursa totate panaramile dar defapt ei nu stiu nimika sa faca .

in general un haker adevarat vorbeste dupa ce isi face meseria

vine si spune uite ma am spart sro

stiu ca sa intamplat mai de mult p xian din cate am inteles eu al de pomponthelce sau lilazianboy sau not_to_be cum il stiti voi a spart sro

erau disperati aia de la sro lea luat vreo 2 zile pana au reparat ce a facut ala si el nu avea nici o treaba intra si dadea globale injura acolo gm ))

ca sa poti sa fii haker nu e necesar doar o facultate de informatica tre sa fii as in informatica, sa fii pur si simplu un geniu , eu vorbesc de hakeri adevarati, am vazut la tv un haker roman care a fost arestat de italieni pt frauda si deastia , ei si-au dat seama cat e destept baiatu , l-au scos din parnaie si acu lucreaza pt statu italian ,, cam astia sunt hakeri adevarti nu aia ce iti afla contu de la mess , sau iti inchid compu cu un executabil facut in 5 minute in c++ asa ca go forward nu e de discutat despre hakeri (())

pana si treaba asta cu botu e destul de grea lucreaza destul de multi oameni e o munca foarte grea nu ma puteti imagina cat de complicat e sa faci un bot sa meraga si sa faci sa mearga botu in fiecare marti in cateva ore lucreaza cateva zeci de oameni la asa o jmekerie ,, bine sunt baieti cu cateva facultati de info terminate ,,

voi stiati ca orice program care il faci este monitorizat de nasa ?

hakeri..despre ei nu sunt multi oameni care pot avea onoarea sa vorbeasca

Posted

in mare parte, graieste adevarat Adii. nu se nasc hackeri peste noapte,nu se sparg programe asa usor. cati dintre parlitii astia care se lauda pe aici au idee de un script in adevaratul cuvantului,sau macar de banale,bazice, structuri logice. whatever...

poate ca a exagerat la faza cu monitorizatul de nasa. dar sa un uitam,ca in fond si la urma urmei,mai multe minti la un loc sunt mai bune ca una singura; puterea financiara a USA le confera cei mai priceputi programatori,iar ei nu se dau inapoi de la nici un compromis,respectiv cheltuiala, cand e vorba de asta. una peste alta,sunt cai de monitorizare,dar nu putem stii cu siguranta nici unul,ca este peste puterea noastra.

revenind la scopul acestui forum.... bah agamita astia care nu aveti ce face,ducetiva frate unde vreti voi si dativa buni si mai stiu eu ce,lasati-ne pe noi sa ne vedem de simple discutii pe tema unui joc,numit Silkroad; lasati-ne sa ne rezumam la scopul acestei mini-comunitati. cu alte cuvinte "JET!"

Salutare tuturor ! O seara buna,un gameplay placut!

Posted

apropo treaba cu orice program facut acuma nus cat de avevarat este <<orice prgram>> dar treaba asta este scris daca nu ma insel in instalul de la c++ deci nu e treaba auzita din flori

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...