Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

...apropo de varste ca tot ati discutat mai inainte si subiectul asta, eu am 38 de ani, mai am un amic din Canada care joaca SRO care are 55 de ani si unul in Noua Zeelanda de 41 asa ca se poate si mai sus de 14-15 ani :nanana: ...dar pana la urma eu cred ca e ca la cursele de masini, adik conteaza si masina si pilotul, a se citi in cazul nostru si playerul si cata minte si bun simt are in cap pt ca extreme se vor gasi intotdeauna peste tot locul, adik si copii cu bun simt si cu minte dar si mai in varsta si batuti in cap cu leuca , chestia e sa nu inramezi pe toti la fel ci sa il iei pe fiecare care si cum este si ce face...caci daca am fi toti la fel intr-o lume perfecta taaaaaaaaaaaaaaaaare ne-am mai plictisi...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Ai dreptate ... chiar foarte multa :))

OK ... acum am sa ma repet si eu ca si "atentat" (ps e interesant ce vrei sa faci si iti urez succes ;) ) ... asa ... asta e pt sro boy .... mate .... inteleg ca ti`e greu dar pot face si tu un resize la screen. Nu suntem obligati sa ne busim monitoarele cu pozele astea imense. Inteleg ca te bucuri ca ai facut`o pe TG dar totusi ai mila. Daca nu stii sa faci resize atunci foloseste **** cu thumbnail ... e usor. ...

Guest Garofitza
Posted

alexxx70 tx...nsh ce s-a putut intampla...l-am lasat sa booteze...si faza e ca boota de marti ..si aseara cand am ajuns la calc era rosu murd lvl 10 ..am ramas prost...

Posted

Garofitza !

Reverifica-ti setarile la bot ! ai grija sa fie bifate pe "Auto Training" tab optiunile "No fighting back when other player PK you", "Red name disconnect".

cheers ! :tiphat:

Posted

pai momentan am 42... dar am scris deja 52... ca sa nu mai stau altadata sa o modific :) deci :D ma ajuti?:))

Sure ... cam ciudat esti =)) cu semnatura :)) j/k . K i dont understand ,cand eram lvl 52+ era full de som si sos +7 de 52 si acu nu gasesc nici pe dreq .Daca numi cade o sa am la 52 un amarat de +6 :( dmn it

Posted

Statusurile se modifica daca o fi sa fie punand orice pe ea. (mai putin cand o faci + ). Este aleatoriu toata alchemia.

Au fost zeci / sute de jucatori care au incercat sa inteleaga acest proces si nu au reusit.

Depinde acum si de arma, uite de exemplu am intalnit un SOSUN Bow de 16 pe care-l cumparasem de la un noob cu 3 mil (si era pe vremea cand nu existau caracterele europene) si arma asta de abia dupa 40 elixire a vrut sa se faca +3. Si incercasem toate metodele posibile...Pur si simplu NU vroia sa se faca +3. Am facut-o +3 si am zis sa ma risc si sa-i dau +5 si a mers la +5 fara sa pice. Ce vreau sa zic cu asta, ca poti avea ghinion si apoi noroc...Asta e, ii dai in ea daca te tin (_)_)-le.. Vrei sa ai arma puternica, facuta de tine, tre sa ai Sange In Veioza ca sa bagi bani in ea.

intradevar..un comentariu de toti banii :)) (nu ca nu ai avea dreptate ffs)

Posted

ala e pe ECSRO ala e pe privat era full sosun +9 de d7 e int pe sword

lol nu e pe ecsro e pe xian cauta pe rev... si nush sincer cum il cheama pe cel care are DonKing

Posted

sall all

eu is vechiun K-DraKu

nu imi mai stiu parola!!

ma mai stiti sper

cu nukarul de pe hera..........

MrDraku

va anunt ca am luat hack de la unu L1k3

el sia facut plvl si mio golis storegiul complect

mia lasat armura+arma 600k si ceva potiuni

important ii ca am prieteni care sa ma ajute!!! si am sa contunui pe el am apriximativ 93%

Guest Garofitza
Posted

intrebare...e cineva pe oasis care face pt la ong ?:)

Guest Garofitza
Posted

am lvl 10 acu lam facut cam facut alt char:))))

Posted

a aparut un nou site cu ISROBOT cracked :P bot-ul crack-uit e inca in beta. cam peste 1 saptamana o sa dea drumu la vanzari :P 2,3 usd saptamana. daca va intereseaza o sa postez link-ul.

Posted

am un hibrid nu e prea bine facut ce ar trebui sa i bag sa fie mai calumea are str 123 int 317

si pe ce arma sal fac pe bow sau pe spear ,EDIT cred ca il voi face bow

Posted

Sambata o sa farmez la ong vreo 10 ore...srv-ul este gaia...daca vrea cineva sa se apuce pe gaia si stie ca se tine de treaba sa posteze aici sau sa-mi dea pm...no nobs pls :)....ajut cu plvl(odata pe sapt),gold,guild..

Posted

...incearca si vezi singur, sau citeste tot topicul si vezi daca a incercat cineva si ce parere are...eu personal cred ca nu e chiar atat de usor cum scrie ala acolo...pana si un parlit de server de Cs e un pic mai greu de facut si de pus la punct...si apoi este o vorba..."Cand e prea frumos ca sa fie adevarat...de obicei asa si este"

dar ce e ca nuu am inteles bine?

...cum sa iti faci propriul server de Silk...

RESPEC"ALL

Posted

...incearca si vezi singur, sau citeste tot topicul si vezi daca a incercat cineva si ce parere are...eu personal cred ca nu e chiar atat de usor cum scrie ala acolo...pana si un parlit de server de Cs e un pic mai greu de facut si de pus la punct...si apoi este o vorba..."Cand e prea frumos ca sa fie adevarat...de obicei asa si este"

...cum sa iti faci propriul server de Silk...

RESPEC"ALL

Te sfatuiesc sa nu-l bagi... Am incercat si eu acu 3luni... Si mergea totu bn ... Dar... Dupaia cine crezi ca avea calc plin de virusi? Si faza cu local host aia... e ca sa transfere date... din calc tau.. maybe a keylogger ! NU INCERCATI!

Posted

Te sfatuiesc sa nu-l bagi... Am incercat si eu acu 3luni... Si mergea totu bn ... Dar... Dupaia cine crezi ca avea calc plin de virusi? Si faza cu local host aia... e ca sa transfere date... din calc tau.. maybe a keylogger ! NU INCERCATI!

cea mai mare porcarie care am auzit`o in viata mea despre"faza cu host".cum pot sa fie 2 IP`uri pe care tu le scrii "KEYLOGGER"?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...