Darth_Andrei Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Hmmm am luat 4 my noob sos de 6dg glv cu 5mil e bine ?Ma rog nu ma pricep la low lvl prices :) .State pana in 61% toate
Dr4q_Sti3 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 6D 5 mil e super bine pe sparta toate incep de la 15 milioane in sus armele
Cipi_Cipi Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 huhuuuuam luat SOM....un warlock rod,dar totusi,este som... ceva banuti acolo,bine veniti :>
atentat Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Cine vrea sa se apuce pe gaia sa-mi zica...eu sambata(si in fiecare sambata) o sa fac cam 10 ore de plvl....5 ore de farm si inca 5 cu lvl(rog persoanele sa aiba lvl 19 cu gap 9 :) ca o sa va cresc la ong)....important ar fi sa aiba silk sau macar sa-si ia in viitor...cine vrea sa intre sa scrie aici sau sa-mi dea un pm.....inca o chestie...fara nobi va rog ca nu vreau sa pierd si eu timpul degeaba....gl all and hf
ghitzal02 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Of.T. : Scuza-ma ca te contrazic, dar Soul of the Ultimate Nation e varza, arata misto dar gameplay-ul e praf. Un vecin d'al meu a jucat acel rpg acum 2 ani, pe serverul korean (nu ma intrebati cum a facut ca mi-a explicat si nu am inteles nimic).Mai bine ganditi-va la, gen Diablo...arata bine jocul din filmulete. Sacred 1 mi-a placut la nebunie :X... :Sacred 2 : Fallen AngelsVideo 1Video 2On.T. : Felicitari pt lvl 87 BadFist !FRATILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR intelegeti ca daca vreti sa filmati si sa ne aratati ce ati facut pe acolo, face-ti-o la REZOLUTIE si CALITATE BUNA.Daca voi puneti chestii POSIBIL bune, dar filmate ca o P**A (_)_)===D (ma scuzati), NOI, GLOATA, restul de pe aici...NU INTELEGEM MARE LUCRU, ba chiar DELOC ce se intampla acolo.nah naspa sacred angels adika din ce am vazut oricum inca eu nu am gasit un joc unde grafica e ca pe sro vreau sa zic un MMORPG unde vezi asa de clar fata arumurile is cheestile nici chiar wow sau alte jocuri cunoscute de toata lumea.............
Albert1994 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 de aia varsta medie acolo e de 14-17 ani. sunt foarte multi si de virsta asta ... da cunosc multi prieteni care au 27/30 de ani :P :tiphat:
real_shadow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sal all , am revenit , am auzit ca se baneaza si botii cu silk ? :-ss , si este unban list ? :DBine ai revent :)sunt foarte multi si de virsta asta ... da cunosc multi prieteni care au 27/30 de ani26 ani aici deci se poate ...plus in guilda mea am cel putin 5 persoane peste 30 ani. Cel mai mic din guilda are 16 ani. Daca as face o medie a varstei in guilda cred ca ar fin in jur de 22 ani :)
SimplySimple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 si in dracula cel mai tanar membru are 17 ani:P
HellCritical Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hmmm am luat 4 my noob sos de 6dg glv cu 5mil e bine ?Ma rog nu ma pricep la low lvl prices :) .State pana in 61% toate bv bv... poti sa ma ajuti sa gasesc sos 6dg BOW? Ca am bani dar nu gasesc !!! si un +3 amarat fara blue fara crit... e pe stall network de 3 zile la 20m... nu se merita..
Darth_Andrei Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 bv bv... poti sa ma ajuti sa gasesc sos 6dg BOW? Ca am bani dar nu gasesc !!! si un +3 amarat fara blue fara crit... e pe stall network de 3 zile la 20m... nu se merita.. Da , dar in semnatura arata k ai 52 dc ai avea nevoie de 6dg ?><
Dr4q_Sti3 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 eu nu cred ca conteraza prea mult varsta ceea ce conteaza este mentalitatea...
Adii Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 dady sweet cel mai tanar membru e de 15 ani adika subsemnatu PPPPP te rog frumos pe mine m-ai uitat (( blackcurse cred ca problema e de la tine ca eu am vazut foarte bine ))
salam30 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Of.T. : Scuza-ma ca te contrazic, dar Soul of the Ultimate Nation e varza, arata misto dar gameplay-ul e praf. Un vecin d'al meu a jucat acel rpg acum 2 ani, pe serverul korean (nu ma intrebati cum a facut ca mi-a explicat si nu am inteles nimic).Mai bine ganditi-va la, gen Diablo...arata bine jocul din filmulete. Sacred 1 mi-a placut la nebunie :X... :Sacred 2 : Fallen AngelsVideo 1Video 2On.T. : Felicitari pt lvl 87 BadFist !FRATILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR intelegeti ca daca vreti sa filmati si sa ne aratati ce ati facut pe acolo, face-ti-o la REZOLUTIE si CALITATE BUNA.Daca voi puneti chestii POSIBIL bune, dar filmate ca o P**A (_)_)===D (ma scuzati), NOI, GLOATA, restul de pe aici...NU INTELEGEM MARE LUCRU, ba chiar DELOC ce se intampla acolo.daca nu intelegi asta e :dontknow:nu toti stiu sa filmeze sau sa editeze ,daca tu esti chior. Nu trebuie neaparat sa intelegi ceva , doar ideea era de ajuns , da tu vrei sa vezi prea multe.edit : apropo da tu te speli ?
ciupilan Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 astai arma pe care planuiesc sa o fac +7:X sau +9:))) ce ziceti sa pun pe ea k atunci cand dau sa maresc crt sa nu pice phy atk k ii unu dragut sau cand mai maresc mag atk sa nu pice phy.... si am inteles k atunci cand bagi str pe ea cam pik phy...pe scurt ce tre sa pun pt inceput pe ea sa nu se prea schimbe statusurile:D
ciupilan Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 durability foarte mic...aia se rezolva frate e un amanunt mic....
SimplySimple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 eh nu am mai jucat de mult..oricum eu ma pot lauda cu un set robe +4+5 full blue set accesory +5 full blue si staff 76+4 mag 41% pe care l-am adus in stadiu asta de la staff npc...si din prima a iesit asa.poze o sa pun cand o sa fiu on k sa le fac.
BijuuMode Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 astai arma pe care planuiesc sa o fac +7:X sau +9:)))ce ziceti sa pun pe ea k atunci cand dau sa maresc crt sa nu pice phy atk k ii unu dragut sau cand mai maresc mag atk sa nu pice phy.... si am inteles k atunci cand bagi str pe ea cam pik phy...pe scurt ce tre sa pun pt inceput pe ea sa nu se prea schimbe statusurile:Dori ce blue poate sa mareasca o optiune sau sa o micsoreze... glaxia mea avea 88 phy % si cand am pus int sa dus la 45%...
atentat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Sa ma scuze lumea ca repet acelasi lucru mereu dar vreau sa fac ceva frumos pe gaia :PCine vrea sa se apuce pe gaia sa-mi zica...eu sambata(si in fiecare sambata) o sa fac cam 10 ore de plvl....5 ore de farm si inca 5 cu lvl(rog persoanele sa aiba lvl 19 cu gap 9 smile.gif ca o sa va cresc la ong)....important ar fi sa aiba silk sau macar sa-si ia in viitor...cine vrea sa intre sa scrie aici sau sa-mi dea un pm.....inca o chestie...fara nobi va rog ca nu vreau sa pierd si eu timpul degeaba....gl all and hfGrois...eu ti-as da un sfat....Prima data fa + si dupa baga status pe o arma.Arma ta este buna....iti recomand sa o faci +4/+5 si sa o lasi asa.Dupa mai cumperi inca 2-3 bow-uri de 85 si incerci pe acelea sa le faci de la +5 in sus....daca faci vreuna +7 sau +9 :) atunci sa incepi sa pui blue pe ea.....Stonuri gasesti ca sa schimbi phy,crit,etc ,dar arma iti poate disparea de la +5 in sus...
Guest Garofitza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ba ce buguri tampite..cum pula mea ma sa lasi sa booteze bootu..si sa gasesti caracteru rosu ? ca a omorat p cineva? s-a mai intamplat vrodata la cineva?am murder d lvl 10 mam scos....
alexxx70 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Grois...eu ti-as da un sfat....Prima data fa + si dupa baga status pe o arma.Arma ta este buna....iti recomand sa o faci +4/+5 si sa o lasi asa.Dupa mai cumperi inca 2-3 bow-uri de 85 si incerci pe acelea sa le faci de la +5 in sus....daca faci vreuna +7 sau +9 :) atunci sa incepi sa pui blue pe ea.....Stonuri gasesti ca sa schimbi phy,crit,etc ,dar arma iti poate disparea de la +5 in sus.....si eu zic la fel. adik iei 2-3-4 arcuri albe si incerci sa le faci +5 sau cat vrei tu si apoi pui blue pe ele...cel putin eu stiu multi care asa au facut...ba ce buguri tampite..cum pula mea ma sa lasi sa booteze bootu..si sa gasesti caracteru rosu ? ca a omorat p cineva? s-a mai intamplat vrodata la cineva?am murder d lvl 10 mam scos.......bro esti intr-un rahat cat casa cu murder lvl 10...partea buna e ca tre sa omori orice fel de mob indiferent ca are lvl 1 sau 90 ca sa scapi asa ca te poti duce si undeva la dracu in praznic in jangan printr-un colt de harta (asta in cazul in care nu vrei sa te lasi killarit de playeri ca sa scapi, dar ai da dlvl de zile mari cu statusul asta la murder), asa ca te duci frumusel printr-un colt de Jang si omori acolo "milionul" de moobi ca sa scapi...bafta si spor....apropo de varste ca tot ati discutat mai inainte si subiectul asta, eu am 38 de ani, mai am un amic din Canada care joaca SRO care are 55 de ani si unul in Noua Zeelanda de 41 asa ca se poate si mai sus de 14-15 ani :nanana: ...dar pana la urma eu cred ca e ca la cursele de masini, adik conteaza si masina si pilotul, a se citi in cazul nostru si playerul si cata minte si bun simt are in cap pt ca extreme se vor gasi intotdeauna peste tot locul, adik si copii cu bun simt si cu minte dar si mai in varsta si batuti in cap cu leuca , chestia e sa nu inramezi pe toti la fel ci sa il iei pe fiecare care si cum este si ce face...caci daca am fi toti la fel intr-o lume perfecta taaaaaaaaaaaaaaaaare ne-am mai plictisi...RESPEC"ALL :tiphat: