Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Si Nabu meu :nanana:

http://img89.imageshack.us/my.php?image=sro2008111720165152ip7.jpg

http://g.imageshack.us/img89/sro2008111720165152ip7.jpg/1/

misto nabu tau :)) ..da al meu e mai nab k al tau :> ...

Posted

Merge ca str bow hybrid sa bag pana la 20 INT si dupaia STR?

LE: nu mai aveam edit...

LE 2: Am dat logout ^^

Bump!

LE: 90 light/pach/60fire/cold cu build-ul ala face ceva?

Posted

??? are numa un mastery....poate pt ca ii low lvl :P

:tiphat:

frate joc si eu silk de ceva vreme dar banui k u nu prea joci:Pscuze fara suparare cat de nab sa fi sa nu sti k poti avea decat o clasa dar nu la asta m-am referit cu acea poza....am si pus mousu pe clasa lui... si dk te uiti atent la poza ii EUROPEAN ;) si din cate stiu eu euro nu are Bicheon :P fi mai atent eu din primu minut cand lam vazut mio sarit in ochi

Posted

frate joc si eu silk de ceva vreme dar banui k u nu prea joci:Pscuze fara suparare cat de nab sa fi sa nu sti k poti avea decat o clasa dar nu la asta m-am referit cu acea poza....am si pus mousu pe clasa lui... si dk te uiti atent la poza ii EUROPEAN ;) si din cate stiu eu euro nu are Bicheon :P fi mai atent eu din primu minut cand lam vazut mio sarit in ochi

grois am vazut si eu de N ori..e eroare de la joc...

P.S:2 palme ms

Posted

Si Nabu meu :nanana:

http://img89.imageshack.us/my.php?image=sro2008111720165152ip7.jpg

Ala e al tau cand o sa fiu eu popa =)) De ce minti ma si nu zici la lume ca il ai de la cineva=)) :-j

Posted

pff... -.- looool .... nu mai scriu ca nu vreau sa se inceapa discutii :-j

Posted

pff... -.- looool .... nu mai scriu ca nu vreau sa se inceapa discutii :-j

K1 K1 !!!

Off : Undercover lansat !

@ Noapte buna all !!

Edit : first on page :> :bananadance2:

Posted

:)) eu nam nimic...am gresit doar :P nush de ce so suparat asa ...

nu m-am suparat mai.. de ce sa ma supar asa is eu mai "aspru":))

pfff tule mama in cur de jegosi astea nu au scos bugul si e disperant rau de tot

Posted

cum sta treaba cu clientless vad ca este 5-7 zile free dar este bun adika se pot deschide sa zicem 5 caractere in acelasi timp sa boteze din comp doar la pretul unui singur clientles din acela ?

si in fine acel bot cum e e agbot? adika am inteles ca ag botul merge naspa asta cum merge

mai bine spus clientlesu e un fel de loader+agbot ca sa zic asa la pretul de 20 $ prima luna si 5 $ extra month

cine a incercat clientlesuu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...