Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Romanii sa predomine?exista notiunea asta ?!

Au fost nenumarate incercari de-ai aduna , de-ai face sa se inteleaga , etc dar niciodata cu un rezultat pozitiv....fie din cauza varstei,ori alte motive nesemnificative.

Cu toate ca mi-as dorii sa se intample , sa fim renumiti....sunt constient ca o sa ramana un vis la fel ca datile anterioare.E pacat , pentru ca sunt atatia jucatori romani (cei drept majoritatea sub 18 ani) dar n-o sa fim niciodata ca nemtii,polonezii ori alte natii! dc?imi e greu sa inteleg,dar ce au ei si noi n-avem?asta e mentalitatea romanului si niciodata n-o sa reuseasca sa i-o schimbe cineva...dar cu atentie,rabdare si respect totul e posibil.

Posted

:)):)) gata am grija la limb... da pe mes am vb acuma 7 zile acuma am inceput alt char si nush unde sa pun skil la wizard si la cleric am pus da cand am cleric in mana is bune vrajile ce pot face io am Staff in mana ce sa fac??

Ma tu ori esti prost ? Baga ma STR sa dai calumea ..... :>

@Neatza =))

Posted

Deci toti cei careva vor sa se apuce pe gaia cu SILK...as se apuce de sambata ca ii farmez vreo 5 ore la ong ca sa faca ceva sp si dupa urmatoarele 5 la lvl....Daca persoana are prem + spre exemplu in 5 ore face cam 20k sp + inca 30k de la prem quest...sunt 50k sp...si ajung pana la un lvl decent...de preferat ar fi sa aiba lvl 15 cu gap 9 cand incepem :P

Posted

Watch in high quality only >:)

niCe :X

@ DeaHt_Andrei imi zici si mie ce build ai ? sau imi poti explica care e diferenta intre bow full str si bow hybrid ?:P

Posted

frumos video :clap: imi spui si mie de unde sa downladez fraps...ca eu am gasit numa versiunea in care pot sa filmez doar 30 de sec. si sa folosesc sony vegas ? :) albert_popescu16 ID meu

:tiphat:

Posted

bravo!! dar dc magiile nu sunt cum trebe adik cund dadeai cu magia aia mare galbena nush cum i zice mergea tot invers si nu numa ai toate celelalte?

Posted

bravo!! dar dc magiile nu sunt cum trebe adik cund dadeai cu magia aia mare galbena nush cum i zice mergea tot invers si nu numa ai toate celelalte?

E bug general la pacheon , heuksal si xbow , anumite skiluri se duc aiurea rau ... Nu e doar de la mine :)

Posted

E bug general la pacheon , heuksal si xbow , anumite skiluri se duc aiurea rau ... Nu e doar de la mine :)

da folosesti un media.pk2 deala ciudat adik am mai vazut niste media.pk2 ca nu sunt orignale skill bar si celalalt au alte culori chesti....??

Posted

da folosesti un media.pk2 deala ciudat adik am mai vazut niste media.pk2 ca nu sunt orignale skill bar si celalalt au alte culori chesti....??

asta inseamna a-ti taia creaca de sub picioare adik B.A.N !!

Posted

Deci ce stats-uri ai? Imi explici si mie build-ul.

Si ce mastery-uri ai?

Posted

asta inseamna a-ti taia creaca de sub picioare adik B.A.N !!

cat timp nu ii deranjezi pe ceilalti gameri [adica sa folosesti antistealth pk2] nu au ce sa-ti faca

Posted

Deci ce stats-uri ai? Imi explici si mie build-ul.

Si ce mastery-uri ai?

3iNT1str 85 Light 85 Pacheon 80 Cold .Ma gandesc k poate in viitor sa ma schimb pe spear sau s/s o sa vedem si ce skiluri o sa mai puna si cine stie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...