Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1:happy1:

Bai Cocalare esti prea "prost"sa scammeresti pe cineva , daca aia ajuns sa pacalesti romani , esti un maare COcALAR ! ! incearca si u la un Chinez , Turc ceva , da nu la romani !

@ " Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1 " si el are numele la acc DOTT si ID`ul e tot al lui , si cica " vinde un prieten " doame ce COCALAR !

Posted

dott este un copil prost care crede ca este ft destept si restul sunt idioti....din cate am vazut...e caracteristic pt varsta lui...nu-l bagati in seama...o sa se maturizeze...sau NU....treaba lui...ignorati-l.

Posted

bai dott,ne amuzi de cateva pagini de posturi incoace...

zi de zi cu intrebari tot mai tampite,posturi tot mai idioate...

dar cu asta,ai intrecut masura ! mars in mm,iesi si lasa-ne !

:banghead:

Posted

Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1 :happy1:

Ma stii vorba nu fi prost k te ia in armata ( no offence pt cei ce au facut sau fac armata :P) . Dao dreq da esti turc ? ...

Posted

bai dott,ne amuzi de cateva pagini de posturi incoace...

zi de zi cu intrebari tot mai tampite,posturi tot mai idioate...

dar cu asta,ai intrecut masura ! mars in mm,iesi si lasa-ne !

:banghead:

linsati-l :))

nu am mai prea citit forumul in ultimele zile,dar v-a trecut prin cap ca poate el chiar vrea sa ajute un prieten?sau poate vrea sa se laude ca are un prieten de 90 care are lup si pet :hail:

LE:ca tot mi-am adus aminte: wts char

Posted

in legatura cu contul nu mai bagati ID meu :((:(( caci nu am timp spuneti aicea sau dati mesaj

Guest RiGi :)
Posted

Tu de unde ai luat agbot`u ala ?

Si agbot-ul de pe rev6 si ala de pe elitepvp lafel e... aman2 au dat acelasi lucru la scan

Posted

bagamiasi xxx in voi de copi facuti in eprubeta combinati cu azot si cu carbon(atatea stiu :bananadance2: )am intalnit la stall al unu si a zis ca vinde char si voi ma xxxxx la cap ca am laud mai mergeti in xxxx mea de aicea cititi mai bine nooobilor pa :violent: :violent: :tiphat: :tiphat:

7 zile, prietene.

-Shade

Posted

dott este un copil prost care crede ca este ft destept si restul sunt idioti....din cate am vazut...e caracteristic pt varsta lui...nu-l bagati in seama...o sa se maturizeze...sau NU....treaba lui...ignorati-l.

100% de acord..in special cu partea "sau NU"!!! :banghead::banghead::banghead:

Posted

bagamiasi pula in voi de copi facuti in eprubeta combinati cu azot si cu carbon(atatea stiu :bananadance2: )am intalnit la stall al unu si a zis ca vinde char si voi ma futetti la cap ca am laud mai mergeti in pula mea de aicea cititi mai bine nooobilor pa :violent: :violent: :tiphat: :tiphat:

Propun ban pt asta,si de data asta vb foarte serios

Cum luam si noi legatura cu moderator ceva?

Petitie :bananadance2:

Posted

maine va urma si vid ;)

http://img266.imageshack.us/my.php?image=sro2008111522330460zf9.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

bv :right: ... cum de o aparut asa de multi mobi? cind am aparut eu deabia vreo 6 tigri normali :))

:tiphat:

Posted

bv pt 90

bv pt tg asteptam video

bv dott ca esti scammer :)) - dar astea is fumate de mult ( hi this is gm Gargamel go back to stable in jangan and drop you sosun weapon or i will ban you ) doamne

sp33dy sro nu mai joci .... macar la cap 100 (eu abea astept )

Posted

bagamiasi pula in voi de copi facuti in eprubeta combinati cu azot si cu carbon(atatea stiu :bananadance2: )am intalnit la stall al unu si a zis ca vinde char si voi ma futetti la cap ca am laud mai mergeti in pula mea de aicea cititi mai bine nooobilor pa :violent: :violent: :tiphat: :tiphat:

Omoara`te...Ban ! Petitie :D #-o

Posted

bv pt 90

bv pt tg asteptam video

bv dott ca esti scammer :)) - dar astea is fumate de mult ( hi this is gm Gargamel go back to stable in jangan and drop you sosun weapon or i will ban you ) doamne

sp33dy sro nu mai joci .... macar la cap 100 (eu abea astept )

daca se pune gap 100 pe silkroad ma mut inapoi momentan sunt pe privat server la sro

Posted

daca se pune gap 100 pe silkroad ma mut inapoi momentan sunt pe privat server la sro

pana la gap 100 mai e ... am auzit cum ca s`ar pune de paste .... read my prv message !!!

Posted

visati cu pastele vostru :)

intotdeauna joymax lasa 1 an pentru fiecare cap...

in fine..

pentru dott,copilul pacii, propun un BAN !

o sa am personal grija de asta,sa trimit mesaj vreunui admin.

noapte buna lume, spor la lvl si bafta la dropuri !

Posted

visati cu pastele vostru :)

intotdeauna joymax lasa 1 an pentru fiecare cap...

in fine..

pentru dott,copilul pacii, propun un BAN !

o sa am personal grija de asta,sa trimit mesaj vreunui admin.

noapte buna lume, spor la lvl si bafta la dropuri !

Merci merci :)) hai cu som`u :))) .....

Noapte buna tuturor ...e timpu` sa dau pe dreapta...3 zile fara somn =)) :blink:

Posted

Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1 :happy1:

Cocalar prost care nu stie nici sa scrie o fraza corect!!! Si mai face si double post ca nu stie ce e ala EDIT!

Posted

Cine e atat de idiot incat sa creada ce zice copilu' ala? Ignorati-l sau asteptati sa ia ban and job's done.

-LE- On topic:

Inca 2 lvl si bag astea pe mine. Scutul este foarte gay, nu are luck deloc...pica la +3 intr-o veselie :)

Si sword-ul o sa intre la +5 azi-maine.

http://img390.imageshack.us/my.php?image=shieldim0.jpg - shield

http://img201.imageshack.us/my.php?image=swordxg9.jpg - sword

Posted

-LE- On topic:

Inca 2 lvl si bag astea pe mine. Scutul este foarte gay, nu are luck deloc...pica la +3 intr-o veselie :)

Si sword-ul o sa intre la +5 azi-maine.

LoL, SoS amandoua. Frumos ma :). Good luck la +-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...