Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

SAl lome ce sa fac a la agbot asa imi arata Imagine IPB

Posted

SAl lome ce sa fac a la agbot asa imi arata Imagine IPB

iti zik eu , sa intri pe www.google.ro si sa te interesezi :nanana: cum se seteaza un agbot si apoi nu o sa iti mai dea acea erroare

Posted

este sau nu este ?

:-j :-j

dubios

mai baneaza astia sau s-au oprit?

pai si cand baga chin tomb si baga xxlarge pots in jangan cine o sa fie tari ?hai dott , hai ca asta nu o stiai

Nu cred ca vor baga xxlarge pots in jangan pentru ca nici in dw nu sunt pots large(parca medium sunt cele mai mari) desi e dw cave...

Guest RiGi :)
Posted

Nu mai folositi mah agbot... am folosit tbot pana acu... mam saturat sa mai dau bani si mam gandit sa bag si eu agbot... lam scanat mai intai si... http://img267.imageshack.us/my.php?image=agbotda0.jpg

Posted

hmmm sie careva ce scrol e asta?

Sunt scrolluri de mercenari. Daca aveai guilda de minim lvl 3 iti cumparai de la guild storage items chestiuta. Ce face?!!...e simplu cand esti la job (hunter trader thief) iti da cativa npc hunteri sau ce job ai tu care te ajuta in caz ca ataci. Ii puteai alege sa fie ce vrei tu...nukeri str.

I`a scos dupa update`ul euro parca...la momentul asta scroll`ul e useless

Posted

Felicitati-l pe Darth ca l-a omorat pe yarkan :))

xD http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro2008111510502074fb3.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php :P Vadca stii dinainte =] . My first kill

Posted

Tin minte ce fain era pe vremea cand mergeau mercenarii...mergeam la trade fara sa ne pese de aia cu sun si de arabetii care umblau in haita :hail: .Acum poti cumpara mercenarii de la fortress?Nu am vazut pe nimeni dar tin minte ca asa ziceau cand au anuntat updateul cu fw

Posted

Nu mai folositi mah agbot... am folosit tbot pana acu... mam saturat sa mai dau bani si mam gandit sa bag si eu agbot... lam scanat mai intai si... http://img267.imageshack.us/my.php?image=agbotda0.jpg

Tu de unde ai luat agbot`u ala ?

Posted

toate au keyloggere,worms,fel de fel de virusi !

va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..

ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)

cheers every1 !

Posted

va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..

ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)

cheers every1 !

hmm se pare ca nu a fost vina mea ca am fost neatent atunci cand am fost hackat :crybaby:

f...k keylogger

Posted

cheers every1 !

hmm se pare ca nu a fost vina mea ca am fost neatent atunci cand am fost hackat :crybaby:

f...k keylogger

cheers every1 !

f...k keylogger

Posted

lome asta imi scrie la SRO The server is undergoing inspection or updates.Connect to hrrp://silkroadonline.net for more information :((:((:(( ce sa fac :-??:-??

Posted

Nu cred ca vor baga xxlarge pots in jangan pentru ca nici in dw nu sunt pots large(parca medium sunt cele mai mari) desi e dw cave...

eu asa am auzit ,om trai si om vedea chiar daca peste cativa ani

Posted

Sunt scrolluri de mercenari. Daca aveai guilda de minim lvl 3 iti cumparai de la guild storage items chestiuta. Ce face?!!...e simplu cand esti la job (hunter trader thief) iti da cativa npc hunteri sau ce job ai tu care te ajuta in caz ca ataci. Ii puteai alege sa fie ce vrei tu...nukeri str.

I`a scos dupa update`ul euro parca...la momentul asta scroll`ul e useless

oare dk il cumpar il pot folosi adik imi da mercenari?

Posted

este sau nu este ?

nu cred k e goldbot cred k e un mail pus la misto ca sa nu i se poata da e-mailuri

lome asta imi scrie la SRO The server is undergoing inspection or updates.Connect to hrrp://silkroadonline.net for more information :((:((:(( ce sa fac :-??:-??

deschizi mediapatcher.exe si dai unpatch ca sa ti se faca update.

oare dk il cumpar il pot folosi adik imi da mercenari?

dupa update-ul cu fw mercenarii nu mai pot fi folositi...adica pe scurt dai banii aiurea.

Posted

haaaa !!! :D

recomand tuturor sa puna stall in week-end,in plin trafic. in ultimele 8 ore am produs 200 mil,din nimicuri (tablete,elixire,elemente). pft,daca nu am mai avut timp de joc am si uitat cum e sa produci. al draq farm si leveling mi-au mancat tot timpul... :| back on bussines ! :D

:hello:

Posted

haaaa !!! :D

recomand tuturor sa puna stall in week-end,in plin trafic. in ultimele 8 ore am produs 200 mil,din nimicuri (tablete,elixire,elemente). pft,daca nu am mai avut timp de joc am si uitat cum e sa produci. al draq farm si leveling mi-au mancat tot timpul... :| back on bussines ! :D

:hello:

asai se face bani buni :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: am facut si io :banana2: :banana2: :dance:

Posted

Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1 :happy1:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...