Kiidu Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dak era pe sv meu il cumparam aveai u 120 mil..... :P
Guest Dott Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 SAl lome ce sa fac a la agbot asa imi arata
TheRider Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 SAl lome ce sa fac a la agbot asa imi arata iti zik eu , sa intri pe www.google.ro si sa te interesezi :nanana: cum se seteaza un agbot si apoi nu o sa iti mai dea acea erroare
Kiidu Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 SAl lome ce sa fac a la agbot asa imi arata trebuie sati instalezi library fileu pe carel poti lua de aici : http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exe
Guest Dott Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 trebuie sati instalezi library fileu pe carel poti lua de aici : http://www.ascentive.com/support/new/libraryfiles.exems sa vad daca mere acuma:P
Daddysady Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 este sau nu este ? :-j :-j dubiosmai baneaza astia sau s-au oprit?pai si cand baga chin tomb si baga xxlarge pots in jangan cine o sa fie tari ?hai dott , hai ca asta nu o stiaiNu cred ca vor baga xxlarge pots in jangan pentru ca nici in dw nu sunt pots large(parca medium sunt cele mai mari) desi e dw cave...
HellCritical Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Felicitati-l pe Darth ca l-a omorat pe yarkan
Guest RiGi :) Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nu mai folositi mah agbot... am folosit tbot pana acu... mam saturat sa mai dau bani si mam gandit sa bag si eu agbot... lam scanat mai intai si... http://img267.imageshack.us/my.php?image=agbotda0.jpg
real_shadow Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hmmm sie careva ce scrol e asta?Sunt scrolluri de mercenari. Daca aveai guilda de minim lvl 3 iti cumparai de la guild storage items chestiuta. Ce face?!!...e simplu cand esti la job (hunter trader thief) iti da cativa npc hunteri sau ce job ai tu care te ajuta in caz ca ataci. Ii puteai alege sa fie ce vrei tu...nukeri str.I`a scos dupa update`ul euro parca...la momentul asta scroll`ul e useless
d0min83r Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 decat sa-l criticati atat pe Dott mai bine l-ati intreba cum se posteaza o poza asa cum a facut el.(macar puneti un link)
Darth_Andrei Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Felicitati-l pe Darth ca l-a omorat pe yarkan xD http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro2008111510502074fb3.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php :P Vadca stii dinainte =] . My first kill
Trane Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 I`a scos dupa update`ul euro parca...la momentul asta scroll`ul e uselesss-au scos dupa ce au bagat fortareata din jangan
Daddysady Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tin minte ce fain era pe vremea cand mergeau mercenarii...mergeam la trade fara sa ne pese de aia cu sun si de arabetii care umblau in haita .Acum poti cumpara mercenarii de la fortress?Nu am vazut pe nimeni dar tin minte ca asa ziceau cand au anuntat updateul cu fw
-GodOfWar- Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nu mai folositi mah agbot... am folosit tbot pana acu... mam saturat sa mai dau bani si mam gandit sa bag si eu agbot... lam scanat mai intai si... http://img267.imageshack.us/my.php?image=agbotda0.jpgTu de unde ai luat agbot`u ala ?
Cipi_Cipi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 toate au keyloggere,worms,fel de fel de virusi !va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)cheers every1 !
Kiidu Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 toate au keyloggere,worms,fel de fel de virusi !va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)cheers every1 !hmm se pare ca nu a fost vina mea ca am fost neatent atunci cand am fost hackat :crybaby: f...k keylogger
Kiidu Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 toate au keyloggere,worms,fel de fel de virusi !va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)cheers every1 !hmm se pare ca nu a fost vina mea ca am fost neatent atunci cand am fost hackat :crybaby: f...k keyloggertoate au keyloggere,worms,fel de fel de virusi !va vine sa credeti sau nu, chiar si softmod are ceva worms in el. poate folositi pentru scopul ce il are,de a crackui iSRO bot, dar nu poti fii sigur. bine,nici un utilizator de 0x33 nu s-a plans ca a fost hackuit,folosind doar softmod,dar in fine..ideea mea e urmatoarea. atat timp cat folosesti programe aditionale,nu o sa ai niciodata siguranta totala. scrie la orice tool in disclaimer "use it on your own risk" :)cheers every1 !hmm se pare ca nu a fost vina mea ca am fost neatent atunci cand am fost hackat :crybaby: f...k keylogger
Guest Dott Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 lome asta imi scrie la SRO The server is undergoing inspection or updates.Connect to hrrp://silkroadonline.net for more information ce sa fac
salam30 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nu cred ca vor baga xxlarge pots in jangan pentru ca nici in dw nu sunt pots large(parca medium sunt cele mai mari) desi e dw cave...eu asa am auzit ,om trai si om vedea chiar daca peste cativa ani
ciupilan Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Sunt scrolluri de mercenari. Daca aveai guilda de minim lvl 3 iti cumparai de la guild storage items chestiuta. Ce face?!!...e simplu cand esti la job (hunter trader thief) iti da cativa npc hunteri sau ce job ai tu care te ajuta in caz ca ataci. Ii puteai alege sa fie ce vrei tu...nukeri str.I`a scos dupa update`ul euro parca...la momentul asta scroll`ul e uselessoare dk il cumpar il pot folosi adik imi da mercenari?
SimplySimple Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 este sau nu este ? nu cred k e goldbot cred k e un mail pus la misto ca sa nu i se poata da e-mailuri lome asta imi scrie la SRO The server is undergoing inspection or updates.Connect to hrrp://silkroadonline.net for more information ce sa fac deschizi mediapatcher.exe si dai unpatch ca sa ti se faca update. oare dk il cumpar il pot folosi adik imi da mercenari? dupa update-ul cu fw mercenarii nu mai pot fi folositi...adica pe scurt dai banii aiurea.
Cipi_Cipi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 haaaa !!! :D recomand tuturor sa puna stall in week-end,in plin trafic. in ultimele 8 ore am produs 200 mil,din nimicuri (tablete,elixire,elemente). pft,daca nu am mai avut timp de joc am si uitat cum e sa produci. al draq farm si leveling mi-au mancat tot timpul... back on bussines ! :D
Guest Dott Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 haaaa !!! :D recomand tuturor sa puna stall in week-end,in plin trafic. in ultimele 8 ore am produs 200 mil,din nimicuri (tablete,elixire,elemente). pft,daca nu am mai avut timp de joc am si uitat cum e sa produci. al draq farm si leveling mi-au mancat tot timpul... back on bussines ! :D asai se face bani buni :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: am facut si io :banana2: :banana2: :dance:
Guest Dott Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Vinde un baiat char lv 90 160silk,lup,pet care cumpara add la ID dott_cs1