Daddysady Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cn imi paote face botu???? ii dau io un program cu care sa intre la mine in PC si il fae care vrea pls caci cat stau la scoala 6 ore las Pc-ul deschis si face 50% la ce lv is io care vrea?? nu face asta #-o
qasi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 gratz salame ! si double gratz pentru "aniversarea" pe forum !Pentru baietii cu paypal-ulIn momentul in care v-ati creat contul pe site,poate ati observat ca in pagina principala unde aveti sumarul contului vostru,langa numele vostru,scrie NOT VERIFIED. Daca dati click acolo sunt descrisi toti pasii care trebuie sa ii urmati pentru a va face contul VERIFIED,implicit pentru a avea un cont credibil,iar tranzactiile vor decurge simplu si rapid cu cardul initial,fara erori ulterioare.Cititi ghildul de acolo. In pasi scurti,tre' sa faceti o plata de 4 euro catre paypal,apoi va duceti la banca si luati un extras de cont in care se afla si plata respectiva (extrasul de cont e un desfasurator al activitatii contului vostru bancar / cardului),in dreptul careia se afla un numar de ordine. Din acel numar de ordine al tranzactiei, ultimele 4 cifre sunt cele pe care vi le cer cei de la paypal sa le dati acolo pe site. cam asta e cel mai greu pas. apoi,o sa va mai ceara ei sa le trimiteti in mail niste scanari ale unui act de identitate,o copie dupa o foaie de depozit pe card pe care sa apara numele vostru si cardul scanat,pe ambele fete.Cam multi pasi si un pic incurcati,posibil sa va mai sicaneze ei sa le retrimiteti anumite informatii,poate chiar sa va sune. Intre timp puneti-va engleza si rabdarea la punct, eu va urez mult succes !bafta !dar io am luat cu click and buy (adik nu am luat) app te referi la manage account?
TheRider Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 O intrebare... Si voua va casteaza skillurile stramb? :angry1: da , forte stramb , in directie opusa mai ales la nabu ala de Archer :P
qasi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 app s-a facut update la joc? trebuie redescarcat?
real_shadow Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 app s-a facut update la joc? trebuie redescarcat? S`a facut un update marti ... atata tot
DeadHunter Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cn imi paote face botu???? ii dau io un program cu care sa intre la mine in PC si il fae care vrea pls caci cat stau la scoala 6 ore las Pc-ul deschis si face 50% la ce lv is io care vrea?? til fac ioo id meu cristian_heghes::P
Albert1994 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 o stat asa tot eventu....ea putea ataca dar era si bug ala :tiphat:
Furi0usS Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mate .... hotan fortress va fi probabil de craciun anul viitor .... ce vorbesti frate ??? de craciun anul viitor ??? :blink: :blink: :blink: iSRO e cu o caruta de update-uri in spatele lui kSRO. nu exista nici al 2 fortress in jangan nici ch'in tomb, nici roc eyrie... lol ... intre iSRO si kSRO sunt 5 legende diferentza ... mai ai de asteptat poate chiar catziva ani :P :P :P Bafta :P
BijuuMode Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 corect chear daca sar face un update la 6 luni tot ar dura 2 anju juma 3 pana sar baga
salam30 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 mc alldeci explicatiepompom nu mai joaca sau ceva de genuam iesit din uniune si am intrat in alta uniune creata special pt fw3 guilde tari ChemicalCrew inDirect dracula...http://www.rev6.com/union.asp?server=65&union=2833edit : pai si cand baga chin tomb si baga xxlarge pots in jangan cine o sa fie tari ?hai dott , hai ca asta nu o stiai
Cipi_Cipi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 lasati-l ma ca e si el mai "mic" si mai :n00b:no offence Dott,dar vezi ca mai dai cu nuca in perete....cheers every1 !
TheRider Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 am si eo o intrebare , caracter`ul ep BoW se face Full Str sau Hybrid ? k unu cica se face Hybrid , pentru ce se face si de ce ? :tiphat:
salam30 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ori hibrif ori full strnush exact ce balanta intre str si int; daca te intereseaza o sa intreb un hibrid bow din guilda lv 90 full farm
ghitzal02 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nu ai cumva summonat un transporter?aveai un quest care trebuia sa il duci dintr-un oras in alt-ul si deaia nu puteai sa te teleportezi
Erhard Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tu chiar n-ai ce face.... Jan 14 2007?'Neatza!
BeautifulMind Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Lol ai luat posturile de pe prima pagina ? La faza cu "sexy nu?" a intrebat cineva zici ca spune aia : -La naiba in puii mei fatha.
Guest Garofitza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nu vinde nici unu glavie lvl 64 +5...full blue.. ? pe serverul Oasis
TheRider Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ori hibrif ori full strnush exact ce balanta intre str si int; daca te intereseaza o sa intreb un hibrid bow din guilda lv 90 full farmok , imi dai pm sa numai facem spwn pe forum , ca iar fac gura astia :nanana: @NeaTza :nanana:
Kiidu Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Lol ai luat posturile de pe prima pagina ? La faza cu "sexy nu?" a intrebat cineva zici ca spune aia : -La naiba in puii mei fatha. cum adica ? :D
HellCritical Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 oare cum io iesit asa...... Dak era pe sv meu il cumparam