Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

la fel am si eu si la fel imi da si mie :(. nu inteleg de ce. am si trimis email sa ii intreb dece si nu mi-au raspuns de 3 luni :(.

eu mi lam facut te duci la banca si trebe ca complectezi o cerere ceva de genu mie acu imi zice

ca nu am bani in cont adevaru e ca nu am decat 10 roni ceva de genu si trebe 2 sau 4$ sa mi transfere dar o sa iti zic pe 20 cand iau salaru

Posted

aham deci e o adevarata porcarie...dash tu ai silk?! daca da ce ai folosit ptr incarcare ? click-and-buy cumva? thx :tiphat:

Posted

fortress war pe XIAN a luato DRACULA

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

guilda de romani 99% ,, asta dovedeste ca romanu poate

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o sa pun si screenuri daca fac rost

am facut un an de cand mam inscris pe linkmania lolz

pe 27 oct o fost ziua mea valeu ca deja 21

era sa uit cea mai importanta poza :D

Posted

Sa postezi si tu aici cand se lanseaza sa vedem si noi ce e de capul lui :nanana:

#-o No comment !

BadFist prietene, nu pot sa ma abtin sa nu comentez. Frate, ia un abecedar o culegere de gramatica, ceva... nu stiu... Invata naibii limba romana.

Posted

gratz salame ! si double gratz pentru "aniversarea" pe forum !

Pentru baietii cu paypal-ul

In momentul in care v-ati creat contul pe site,poate ati observat ca in pagina principala unde aveti sumarul contului vostru,langa numele vostru,scrie NOT VERIFIED. Daca dati click acolo sunt descrisi toti pasii care trebuie sa ii urmati pentru a va face contul VERIFIED,implicit pentru a avea un cont credibil,iar tranzactiile vor decurge simplu si rapid cu cardul initial,fara erori ulterioare.

Cititi ghildul de acolo. In pasi scurti,tre' sa faceti o plata de 4 euro catre paypal,apoi va duceti la banca si luati un extras de cont in care se afla si plata respectiva (extrasul de cont e un desfasurator al activitatii contului vostru bancar / cardului),in dreptul careia se afla un numar de ordine. Din acel numar de ordine al tranzactiei, ultimele 4 cifre sunt cele pe care vi le cer cei de la paypal sa le dati acolo pe site. cam asta e cel mai greu pas. apoi,o sa va mai ceara ei sa le trimiteti in mail niste scanari ale unui act de identitate,o copie dupa o foaie de depozit pe card pe care sa apara numele vostru si cardul scanat,pe ambele fete.

Cam multi pasi si un pic incurcati,posibil sa va mai sicaneze ei sa le retrimiteti anumite informatii,poate chiar sa va sune. Intre timp puneti-va engleza si rabdarea la punct, eu va urez mult succes !

bafta !

Posted

da,tu l-ai folosit :))

e vorba de cardul tau.

daca faci un cont in paypal si nu il inregistrezi cum trebuie cu cardul respectiv,ei cred ca vrei sa ii inseli si nu te mai lasa sa incerci cu cardul acela iar....

cam tampita ideea,dar motivele lor de securitate :|

Posted

:clap: :clap: :clap:

Felicitari celor din DRACULA,de pe Xian.

Sunteti cei mai tari!

BV fratilor da incercati sa luati HOTANUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer: atuncai o sa fiti ffffffffff tari acuma sunteti 99% tari 1% e in HOTAn:)) :bananadance2: daca il luati SUNTETI bosi SV XIAN :P bafta in contiunare

Posted

BV fratilor da incercati sa luati HOTANUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer: atuncai o sa fiti ffffffffff tari acuma sunteti 99% tari 1% e in HOTAn:)) :bananadance2: daca il luati SUNTETI bosi SV XIAN :P bafta in contiunare

Wha? :blink: :blink: ce sa ia ma ?:)) mai e pana la hotan fortress ... but keep dreamin' bafta :tiphat:

Posted

Wha? :blink: :blink: ce sa ia ma ?:)) mai e pana la hotan fortress ... but keep dreamin' bafta :tiphat:

pai mai este multttttt dar daca lar lua :> :> ar fi ami bosi decat is acuma :)):))

Posted

pai mai este multttttt dar daca lar lua :> :> ar fi ami bosi decat is acuma :)):))

pana se baga Fortress in hotan o sa mai treaca 4-5-6-7 ani :)) abea se baga al 2 fortres in jangan si tu vrei hotan ?

Imagine IPB

40k hp :hello:

Posted

Mate .... hotan fortress va fi probabil de craciun anul viitor ....

Posted

cn imi paote face botu???? ii dau io un program cu care sa intre la mine in PC si il fae care vrea pls :((:(( caci cat stau la scoala 6 ore las Pc-ul deschis si face 50% la ce lv is io care vrea?? =((

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...