Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

iti spun eu majoritatea n-au habar :) am vazut playeri full sun si full farmed ce nu stiu sa-si foloseasca caracterele deloc

exact la asta ma refeream si eu. dar nu stiu de ce trebuia sa se atace toti :(.

app SUN mie unu mi se pare cartoonish...

Posted

sry bad fist dar nu cred ca poti bate vre unu din ei de lvl tau la pvp. ei cum sunt legiti stiu mult mai multe despre caractere decat altii si tu cum botezi.....

nu insinuez nimic dar fara dovezi nu prea cred

ok o sa fac movi sati arat cum i fac 1 vs 1 cel putin pe zal il fac usor pe T3DY cam greu dar il faceam ... acu cam din 4 pvp i iau 1 ca are arma sun si majoritatea wiz din avalon i fac... si pe FLy il fac daca am bufe de cleric :)

:LE: daca is asa de buni cum zici tu de ce cand i fac/e cineva la pvp cheama juma de guilda ?? cas buni sau ca nu stiu sa piarda exodus la facut pe T3DY 3-0 la pvp cu tot cu arma lui sun .... nu i mai ridica ata pe avalon in slavi ca nus cine stie ce bunaciuni ... daca ar fi asa nu ar intra cu 13 guilde la FTV si ceilanti sa poata sa intre cu numai 8

Guest Garofitza
Posted

cine are guild pe oasis ? am lvl 64 :|

Posted

ok o sa fac movi sati arat cum i fac 1 vs 1 cel putin pe zal il fac usor pe T3DY cam greu dar il faceam ... acu cam din 4 pvp i iau 1 ca are arma sun si majoritatea wiz din avalon i fac... si pe FLy il fac daca am bufe de cleric :)

:LE: daca is asa de buni cum zici tu de ce cand i fac/e cineva la pvp cheama juma de guilda ?? cas buni sau ca nu stiu sa piarda exodus la facut pe T3DY 3-0 la pvp cu tot cu arma lui sun .... nu i mai ridica ata pe avalon in slavi ca nus cine stie ce bunaciuni ... daca ar fi asa nu ar intra cu 13 guilde la FTV si ceilanti sa poata sa intre cu numai 8

nu cred ca intelegi conceptul de euro but what ever. plus ca daca ai sti care este tactica de alungare al botilor nu ai mai fi spus faza cand ei cheama jumate de guilda.

Posted

@ Garofitza

Eu am guild pe Oasis, Lord. da-mi pm on joc dupa 22:30.

@ Dash

Dashule,ia-o mai usor cu legiti,boti si alte alea. In fond si la urma urmei e vorba de game skill. ;)

Posted

aveti idee cum inchid si eu un cont de paypal ?! mi-am facut card l-am inscris pe paypal si cica nu mi-l recunoaste si mi-a dat limited acces :( nu inteleg cardu e de la banca transilvania - mastercard mondo ...aveam si ceva banuti pe el acuma numai e nimic , nu inteleg :)

Posted

nu cred ca intelegi conceptul de euro but what ever. plus ca daca ai sti care este tactica de alungare al botilor nu ai mai fi spus faza cand ei cheama jumate de guilda.

Imagine IPB

asta intelge avalon pvp 1 vs 1 :blink:

Posted

aveti idee cum inchid si eu un cont de paypal ?! mi-am facut card l-am inscris pe paypal si cica nu mi-l recunoaste si mi-a dat limited acces :( nu inteleg cardu e de la banca transilvania - mastercard mondo ...aveam si ceva banuti pe el acuma numai e nimic , nu inteleg :)

la fel am si eu si la fel imi da si mie :(. nu inteleg de ce. am si trimis email sa ii intreb dece si nu mi-au raspuns de 3 luni :(.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...