Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@ Dash

cam "nesarat" post-ul tau....

eu botez 24/7 dar totusi stiu la pvp mai mult si cu mai multe builduri decat sute de alti legiti ;). Nu ca ma dau eu mare,dar vii pe Oasis si intrebi pe oricine,la alegere,random.

gratz badfist pentru 86.

cheers everyone !

Are dreptate Dash, un bot nu isi cunoastea la fel de bine caracretul ca un legit. Nu stie max hit, ce dmg ia, in colncluzie, nu stie la fel de multe....

Posted

si ce u la pvp te bati cu edimu?:)) si lol dai doar 17k cu zerk? very low:)....infine nu cred ca era nici unu de lvl 10 acolo cand o sa fac rost de un prog mai bun de comvertit am sal refac |+ mai multe poze

nu cred ca e putin. tu daca dai oleaca mai mult cu tot cu crossbow extreme e bine. plus ca daca iti dai crossbow extreme si ai face pvp cu mine mai mult de un shout nu ar trebui sa iti dau.....

@Cipi: eu nu am zis ca nu stii, doar ca legitii stiu mult mai multe despre caracterele lor decat un boter. tu poti sa stii taote buildurile ca si eu le stiu dar daca nu le-ai testat pe taote si sa joci de mana nu sa il ai gata facut lvl 90 si sa faci pvp nu poti fi numit "pro" cu acel character. sper ca aceasta sa nu o iei ca o ofensa doar ca asta este parerea mea. o puteti respecta sau nu :P. voi decideti. cheia e la voi :))

Posted

u cred ca e putin. tu daca dai oleaca mai mult cu tot cu crossbow extreme e bine. plus ca daca iti dai crossbow extreme si ai face pvp cu mine mai mult de un shout nu ar trebui sa iti dau.....

ce lvl ai si ce bild ai? ...si mie greu sa cred cami dau un hit nici macar un nuker de lvl 64 numi da un hit:)

Posted

Are dreptate Dash, un bot nu isi cunoastea la fel de bine caracretul ca un legit. Nu stie max hit, ce dmg ia, in colncluzie, nu stie la fel de multe....

=))

facem pariu ? :>

si cine a zis ca eu doar botez ? mi-am facut si eu portia de handgrinding. ba chiar in fiecare week-end cand am si eu timp de PC si stau cu baietii din guild pe la sala,bat si de mana.

n-ai sa ma vezi ceva de genul 213134125434251 apasat haotic :)

daca vreti sa demonstrati ceva,veniti pe server luati-va un char imprumut sau faceti-va un full farm de 90 si hai sa vedem care cum ce stie.

inainte de a face precizari de felul celor anterioare,cum ca unii dintre noi nu ar stii ce si cum despre builduri,citeste paginile precedente ale forumului si vezi care cum ce a postat,care a zis ce trebuie si care s-a dovedit n00b.

nu am chef sa incep un lant de discutii contradictorii sau controverse,doar ca mai puneti-va si voi o limita la comentarii.

respect 2 all !

Posted

Dash e nuker de 65

lol nuker vs rogue nu cred ca are sanse ....doar sa iaba noroc sa nul dau jos sau inapoi . sau sa nui dau crit:) xBow e cam varza zic unii dar de la lvl 70 se skimba treaba.... eu fac la pvp orce caracter pana in lvl 67-68 max mai greu cu glavier si archer ...acuma depinde si ce itemes are:P

Posted

=))

facem pariu ? :>

si cine a zis ca eu doar botez ? mi-am facut si eu portia de handgrinding. ba chiar in fiecare week-end cand am si eu timp de PC si stau cu baietii din guild pe la sala,bat si de mana.

n-ai sa ma vezi ceva de genul 213134125434251 apasat haotic :)

daca vreti sa demonstrati ceva,veniti pe server luati-va un char imprumut sau faceti-va un full farm de 90 si hai sa vedem care cum ce stie.

inainte de a face precizari de felul celor anterioare,cum ca unii dintre noi nu ar stii ce si cum despre builduri,citeste paginile precedente ale forumului si vezi care cum ce a postat,care a zis ce trebuie si care s-a dovedit n00b.

nu am chef sa incep un lant de discutii contradictorii sau controverse,doar ca mai puneti-va si voi o limita la comentarii.

respect 2 all !

Nu ma referam la tine, ma referam la cei care boteaza 1-90 si joaca doar cand charul e gata. Si repet. no offence, nu ma refeream la tine in niciun caz.

Posted

sir cipi i-a spuso

din pacate guilda mea a castigat fortresu deci neam mutat in alta unione si aia din prima avem fortresu in celalalta unione numa la uniunea noastra era fortresu P

<<cum venira se facura toti o apa si un pamant >>eminescu bro'

pacat ca eu nu am luat parte la actiune P

eu respect parera fiecaruia dar... nu cred ca e necesar sa stii ce dmg iti da mangyang sau ce dmg iti da uru in tine sau ce dmg dai la fiecare monstru din sro ,,, si ca sa zic personal eu m-am plictisit de hand grind asa ca botu rulezz for me sa farmezi la mana lol silku e facut pentru traduri fortres guild war unique hunting si la euro sa bati in party e frumos pentru asta joaca toata lumea silk nu pentru ca sa bata 40k de mobi sa dea lvl

Posted

stiu ca nu te refereai la mine :P

eu vorbeam de badfist,prima oara. in fine...

nu cred ca e nici cazul lui. adica nu cred ca nu ar avea habar de joc. cel putin din ce am putut analiza eu pe aici....

inchei discutia asta...

------

faza amuzanta azi. un turc venise azi pe spot la mine,la Wing Tribe (78-80 mobs). eu am caracterele lvl 76,respectiv 77 acum (Sir_Cipi, Nimis) am share party doar cu ele 2 pe spotul meu. Era omul 85+ dupa cum i-am observat buffurile. A stat ce a stat si la un moment dat a murit. I s-a intors botul pe spot,iar a murit. Tot asa de cateva ori,pana i-au cazut boots de 87+5 garm full blue de pe el =))

Posted

http://img60.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111125000km3.jpg

http://img60.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111130510lc9.jpg

http://img60.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111130731ap5.jpg

http://img80.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111152321fn5.jpg

http://img205.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111153605yy1.jpg

http://img80.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111160722lp7.jpg

http://img205.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111161936du3.jpg

http://img80.imageshack.us/my.php?image=sroclient20081111163051at2.jpg

toti astea is lvl 10 dash si nukeri....in concluzie nukers sucks ...daca nu ai un gear calumea:)

Posted

lol dudes..vreti sa reveniti cu picioarele pe pamant? butul este un program care il configurezi sa bata pt tine..dc draq aveti voi impresia ca oamenii dau log on start bot si pana la 90 nici nu se uita la char nu inteleg....un botter poate stii la fel de multe/chiar mai multe decat un legit...nu inseamna ca cei care buteaza sunt idioti care apasa ca handicapatii 2 butoane sa bata butu si habar n-au ce-i pe monitoru lor...

Posted

@ cotorel

lolz,ce nume ai la caracter :))

euro vs chinese cam dezechilibrat,doar daca un vorbim de str vs str / int vs int, in caz ca sunt de rase diferite.

in principiu,competitia de baza este str vs int ,caractere de aceeasi rasa(dupa cum are si daddy la semnatura :P). ala e pvp echilibrat si frumos.

@ daddy

calm,lasa-i ca s-au trezit :) si-au si retras cuvintele

cheers !

Posted

si eu botez deci stiu ce si cum fac :)) nu stau numai bot 24/24. doar ca idee ziceam. doar ca sunt foarte multi care nu au habar de silkroad dar totusi au lvl mare.

edit: @cotorel zi-mi te rog de cate ori folosesti steath sa faci pvp?? de cate ori te-ai apropiat de un nuker?? de cate ori te bateai de adevaratelea si nu doar te bagai intr-un pvp ca sa faci print??

Posted

stiu ca nu te refereai la mine :P

eu vorbeam de badfist,prima oara. in fine...

nu cred ca e nici cazul lui. adica nu cred ca nu ar avea habar de joc. cel putin din ce am putut analiza eu pe aici....

inchei discutia asta...

------

faza amuzanta azi. un turc venise azi pe spot la mine,la Wing Tribe (78-80 mobs). eu am caracterele lvl 76,respectiv 77 acum (Sir_Cipi, Nimis) am share party doar cu ele 2 pe spotul meu. Era omul 85+ dupa cum i-am observat buffurile. A stat ce a stat si la un moment dat a murit. I s-a intors botul pe spot,iar a murit. Tot asa de cateva ori,pana i-au cazut boots de 87+5 garm full blue de pe el =))

Puteam sa jur ca wing tribe sunt lvl 85-87 :P

Posted

si eu botez deci stiu ce si cum fac :)) nu stau numai bot 24/24. doar ca idee ziceam. doar ca sunt foarte multi care nu au habar de silkroad dar totusi au lvl mare.

edit: @cotorel zi-mi te rog de cate ori folosesti steath sa faci pvp?? de cate ori te-ai apropiat de un nuker?? de cate ori te bateai de adevaratelea si nu doar te bagai intr-un pvp ca sa faci print??

iti spun eu majoritatea n-au habar :) am vazut playeri full sun si full farmed ce nu stiu sa-si foloseasca caracterele deloc

Posted

:boohoo: mi-am luat silk cu ClickandBuy (chiar acum) m-am uitat la Silk Charge History si nu era nimic. (am comfirmat plata) de ce???? :((

plsssss raspunde-ti-mi =(( :crybaby: :bye2: :((

Posted

:boohoo: mi-am luat silk cu ClickandBuy (chiar acum) m-am uitat la Silk Charge History si nu era nimic. (am comfirmat plata) de ce???? :((

plsssss raspunde-ti-mi =(( :crybaby: :bye2: :((

Ai rabdare ... poate nu a intrat inca plata ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...