Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ayon 4 Life baby :P

il astept si eu de ceva timp si trebuie sa apara. abea astept. byw today was my birth day ca fapt divers :P

La multi ani :beer: :beer:

PS: Cand mai intri?

LE: Jocul e Sword of the New Order?

Posted

Curiosii mor repede. Nu vreau sa mor asa rapid. Alex zi-ne amice ce joc e ala, cel putin Pozele sunt misto (armurile: beton). Acum tot ce vreau este sa aflu numele jocului ca sa vad ce filmulete se afla pe Game Trailere HD

Da braaaaaaaaaaavo baaaai, nici ca ti-ai pus corect data nasterii ca sa-ti apara pe forum, pe celalalt forum. Nici nu ai zis ceva...plm.

Scuze, dar La Multi Ani :| Tot ce-ti doresti, stii tu.. :beer:

...ok BlackCurse, pt ca mi-o ceri tu--sincer de multe ori mi-au placut comentariile tale acide-- iti spun:

Soul of the Ultimate Nation

gasiti ceva trailere pe youtube sau puteti gasi trailere superbe aci :

http://sun.gameamp.com/video/viewVideo

ceea ce e mai interesant este ca din tot ce am citit eu despre acest joc este ca WEBZEN(sunt cei ce au produs cu ani in urma si MUOnline), spera sa "sparga" piata si faca o relansare in forta ca sa zic asa...

....deocamdata imi cer scuze pt impatimitii de Silk ca am pomenit de SUN aici dar prin aceasta am vrut sa evidentiez ca SRO-ul nu este un capat de drum pt impatimitii de mmorpg-uri ci poate fi o experienta...una din multe altele...am fost si eu dependent de acest joc....am pierdut si am castigat multe datorita lui...dar am trecut mai departe...life's go on cum zic americanii...jucati dar nu deveniti dependenti...si cred ca aici incep sa dau putin credit celor ce folosesc program de bot desi pe cei care folosesc prg de goldbot ca sa zic asa tot i-as stalci in bataie cu o bata de baseball :violent: :violent: :violent: caci ei sunt principalul motiv pt care s-a dus dracului acest joc...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

...parerea mea este ca daca se lanseaza asta in State si Europa se golesc serverele de SRO...dar na, o sa traim si o sa vedem daca am avut sau nu dreptate...deocamdata se joaca strict numai in Korea...

RESPEC"ALL

:tiphat:

LE : anume am taiat pozele ca sa nu se vada numele jocului ,sunt curios dac stie cineva despre ce e vba :)

sun e naspa ...

Posted

La multi ani dash ... ce sufletul meu cauti pe forum!??! Iesi si fa`ti de cap... :D .... toate alea bune sa ti se intample azi ... pt ca ai mai imbatranit cu 1 an si de`acum viata se umple de rahat...deci enjoy cat mai poti :D

tulai doamne nai sa vezi u euro str care sa raman fara mana nu acelasi lucru zic si de china :| un skil de china consuma cant 5-6 skiluri de euro de acelasi lev si cu snow ala iti ia 20% din dmg pe cre il primesti deci dk ai kum am eu 5k mana la lev 80 si imi da un nuker 10k raman din start cu 3k mana si un skil imi mia consuma ink 2k deci mai ramancu un 1k mana in 2 sec si automat tio iei la pvp k nu mai ai mana sa atci si dealary nu e 1 sec cam 2 sec tine:| si fara mana multa ramai fara 100%.. nu mai vb dk ai snow la 40%+ asta e o prostie pt ful str cu 40%+ la snow... deci mai degraba euro str no sa ramana niciodata fara...

Frate te cam inseli ... eu in pvp nici macar nu folosesc scuturi...doar speed si fire shield ca sa nu`mi iau freeze si burn. SS ... never in pvp mai ales daca esti pe str. La nuker e ok pt ca are mp de unde sa scada.

Plus la chinezi nu ai pot delay deci sunt slabe sanse sa ramai fara mp.

Alex .... caracterele arata bine ... dar de la niste desene pana la la jocul in sine mai e cale lunga. Am mai vazut desene care arata bine si gameplay`ul e de toata jena ... dar noh ... poate asta are sa fie altfel :D

Posted

Ayon 4 Life baby :P

il astept si eu de ceva timp si trebuie sa apara. abea astept. byw today was my birth day ca fapt divers :P

La multi ani Dash ^^.Go party b1sh :P....Asa acu sa explic . La nuker poti ramane fara mana in pvp daca fol snow 54% pt max def.Gandestete k nukurile mananca cea ma multa mana +54% mana absorbita din atacuri , + dak e unu kre are o arma +7 cu niste state mai bune si te ataca rapid iti joaca mana , is nukeri( Full Forceri- 90 Fire Light Cold) kre ramana fara pt k nu au cum sa te opreasca din atac , practic ei se bazeaza pe a te omora prin button mashing (2132142132151) nu au o tehinca anume de omorat (no offence pt cei ce is fullforceri). De ex jucasem contra o nukerita fullforcer cu garment set +5 si +7 arma , ramanea fara mana , lua damage si irosea mana pe nukuri kre le dadeam cancel cu knockback .. Anywho fw begins good luck all

Posted

Ce ziceti de Light/Force/Cold 90 (ofrce pt vital spot)?

In opinia mea nu se merita force ... pt ca toate statusurile pe care le dai e rezolva cu un pill ... si acum mai toti la pvp isi iau si pilulele respective

Posted

Trebe sa contrazic . Un forcer nuker iti rupe capu .... iti da impotent tu il scoti , apoi iti urca in cap division + weaken si te rupe in nukuri , ca tu trebuie sa astepti 15 sec 4 another pills :D. AMEER99 from pacific e asa

Posted

eu am terminat orele la 1 (era miss si nu am facut 2 ore) am mers sa imi iau casti (a 7-a pereche, sper sa nu o stric si pe asta :() si am ajuns la 2 :(( deci nu am mai avut timp de fortress :(. la faza de ieri au venit toti din familie asa ca am stat acasa si dupa afara la beut :)).

@Devil, nu e nimic, era bug si nu arata si am postat la thredul lui xpire ca e ziua mea :P, ca ai vazut ca si lu theith sau cum il chema ii aparu tarziu.

@eu pana acuma cu 30% snow nu am ramas fara mana niciodata.am jucat si cu un nuker de 83 si avea snow la max la lvl lui si tot mergea foarte bine deci poate nu stiti voi :P. daca are potiuni medii la lvl ala e problema lui :))

btw: trebuie sa imi iau procesor si placa de baza noua deci o sa pot sa tin si eu multi client :X fac si eu un gold bot :))

Posted

sry bad fist dar nu cred ca poti bate vre unu din ei de lvl tau la pvp. ei cum sunt legiti stiu mult mai multe despre caractere decat altii si tu cum botezi.....

nu insinuez nimic dar fara dovezi nu prea cred

Posted

@ Dash

cam "nesarat" post-ul tau....

eu botez 24/7 dar totusi stiu la pvp mai mult si cu mai multe builduri decat sute de alti legiti ;). Nu ca ma dau eu mare,dar vii pe Oasis si intrebi pe oricine,la alegere,random.

gratz badfist pentru 86.

cheers everyone !

Posted

si eu dau cu berserker 17k la un edimu....your point is??. acolo puteau sa fie si noobi de lvl 10 plus ca sunt poze.....si wizzix tu nu intelegi ca a fost ziua mea. nu am avut cum sa intru in joc. nu sunt nici chiara asa de disperat

si ce u la pvp te bati cu edimu?:)) si lol dai doar 17k cu zerk? very low:)....infine nu cred ca era nici unu de lvl 10 acolo cand o sa fac rost de un prog mai bun de comvertit am sal refac |+ mai multe poze

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...