Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Gender change scroll , modif la echipament.Ala de care vb pure e Character change scroll , faci male ori female + inaltime sau orice altceva legat de aspect . Aveti vreo poza din joc cu vreun "Cursed Soul" ?

Posted

Gender change scroll , modif la echipament.Ala de care vb pure e Character change scroll , faci male ori female + inaltime sau orice altceva legat de aspect . Aveti vreo poza din joc cu vreun "Cursed Soul" ?

n-am poza dar am vazut cum arata

Posted

Cica noaptea te transformi in schelet dinala...dar cand e noapte in sro ?:)) eu nu am obs niciodata sa se intunece sau vreo chestie de genul...

sau cand e noapte in realitate ?

Posted

@Daddysaddy

se face ma noapte si in joc,sa fii tu mai atent

cand se face noapte in joc,te transformi in schelet. e inspirata chestia dupa filmul Piratii din Caraibe.

@Trane

Iti ajung alea pt lvl 90, 2 masteryuri full,cu tot ce vrei. Pentru mai mult de 90,iti mai tre' inca vreo 500 k parca :) Dar mai faci pe parcurs catre 90 oricum si o sa iti mai si ramana.

GG oricum,felicitari din partea mea.

Posted

ajung oare?

Ce multe sunt. Daca tot ai adunat atatea, mai aduna :). Bafta ~^_^~

EDIT: Sorry de double post dar cand am dat prima data trimite mi-a aparaut alb si scris No nu stiu ce suitable .. etc :(

Posted

de unde il iei? :)

:tiphat:

De la questu "Sayun's Favor 2",Starting NPC: Aircraft Ticket Seller Sayun (X -3172,Y -962)

Posted

De la questu "Sayun's Favor 2",Starting NPC: Aircraft Ticket Seller Sayun (X -3172,Y -962)

de la aia pot sa iau Sayun's Request 2 ... si imi da 1 Certificate of advanced armor gender transfer si 10 spirit fragment (berserk gage 100%)

ms mult de ajutor :D cu ala pot sa schimb si avatar chest din female in male?

Posted

de la aia pot sa iau Sayun's Request 2 ... si imi da 1 Certificate of advanced armor gender transfer si 10 spirit fragment (berserk gage 100%)

...pai de ce nu vezi si singur?...incearca daca vrei sa faci asta ca daca merge,merge...daca nu scrolul NU dispare ci apare o casuta ceva in care ti se spune ca nu se poate sau nu se poate si gata...

RESPEC"ALL

Posted

nu poti

Posted

What are friends for? http://img220.imageshack.us/my.php?image=sro2008111116263544yb5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php xD :) Dream of every player :P

LuL, nice :).

Posted

What are friends for? http://img220.imageshack.us/my.php?image=sro2008111116263544yb5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php xD :) Dream of every player :P

GG.Chiar ca DREAM...e prea tare bow`u are tot ce`ti trebuie...bravo :cool2:

Posted

asta marca gay max

hmm ;) as zice mai mult marca by LAG dar la mine tot servaru de archari si xbow au acelasi bug cand trag cu Anti Devil sau Strong Bow sau Arrow Combo lumina aceea facuta de sageata este indreptata intr-o anumita directie axact kum ai vazut si in poza mea si asta ii bug pe servar chiar dk iesi sau intri acel bug ramana: :comp1: nush dk la voi pe servare este acel bug...

Posted

spunetimi va rog mult :((:(( imi scrie Please Execute the Silkroad.exe ce tre sa fac?

Posted

e peste tot la fel. acelasi bug.

in legatura cu arcul ala sun,se poate mai bine. ma refer la un +7, phy 70%+,attack rating mult mai mare (ca e doar 3% ). e bun oricum.

Posted

Da stiu statele is cam f**ed up =)). Dar mere el , oricum lam avut imprumut de la un prieten . Ce tare e k nu se gaseste head de 88 garment dekt la preturi incredibil de frumoase "88 garment head +1 80% blues = > 600mil " -.-'' Sau 999mil +5 :-S fara blue

Posted

Da stiu statele is cam f**ed up =)). Dar mere el , oricum lam avut imprumut de la un prieten . Ce tare e k nu se gaseste head de 88 garment dekt la preturi incredibil de frumoase "88 garment head +1 80% blues = > 600mil " -.-'' Sau 999mil +5 :-S fara blue

=))

nush ce fac aia la voi acolo pe server,ca la noi sunt cu gramezile...

Posted

Tu esti lvl 89 da? Dar de ce folosesti un Sun de 64 facut +5 doar, in loc sa folosesti un 85+5 care are dmg MULT mai mare decat D8 SoSun?

Bro not using it :). Imi place cum arata doar , am tinut azi la lord sunu ^.^ ma jucam cu el pe acolo.Eu fol 85 +5 :P .

EDIT:Retardati , urasc bugu de la Pacheon :|. eh....joymax style

Din pacate arcul nu e a meu :( daca ar fi fost l-as fi imprumutat la un prieten..Asta nu vrea sa il dea imprumut lu ala delok :S...App si skilurile de xbow is date peste cap :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...