Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Dai prin dreapta pe unde la Select Character ( la Forum, cand trebuie sa postezi ) si ti se deschide o fereastra mica cu toate serverele...dai click pe ele si iti arata daca ai caracter sau nu ... daca nu esti lamurit iti urc si o poza...)

PS : stim k esti mai #-o :nanana:

EDIT : First on page :D :D

ia da poza #-o

Guest nuker_peny
Posted

cineva joaca pe mars?care ma poate ajuta sa fac lv60??va pot plati pana la urma..

Posted

ziceti-mi o guilda rpd pe Venus sa ma bag si eu cu voi :) ...am lvl 23 B)

Posted

[Patch]

- Cursed Soul Outfit will be added.

- Halloween Event will end.

- Sales of Angel/Devil wing will end.

- Capture the Flag Event ticket has been modified.

- Only specified NPC can give out the registration of Capture the Flag Event.

- Over 255 quests completed users cannot log in has been modified.

- PayPal 700 Silk Product list deleted

azi nu e ban??

Posted

WTF....N-are cu.m , poate ai omis ? Ieri pe server o intrat Tarky si ne-a anuntat k va fi inspectie si k se va termina eventu sa sa ne folosim boxurile.Cum sa nu fie "Massive Ban Punisment List" in care Babel o sa aiba iaarasi 0.... -.-''....Ma rog , mam carat la scoala bafta si toate cele bune

Posted

ziceti-mi o guilda rpd pe Venus sa ma bag si eu cu voi :) ...am lvl 23 B)

pot sa te iau la mine in guild si pe babel o sa fie 0 pentru ca a fost cel mai afectat server multe Bol back si multi au pierduti iteme"sox" bani etc si de aia nu baneaza

Posted

pot sa te iau la mine in guild si pe babel o sa fie 0 pentru ca a fost cel mai afectat server multe Bol back si multi au pierduti iteme"sox" bani etc si de aia nu baneaza

zi si mie cum ai pus la semnatura imaginile alea cu silk pls

Posted

off offf click

deci am si eu o prob cu agbot setez totu frumos dau start bot...omoara un mob si isi da stop bot...ce e de facut?

vezi ca acolo la return in town la pors de MP sau Hp ai bifat 2 si daca iti arata 0 nu mai ataca chear daca ai inv plin de pors

Posted

off offf click

vezi ca acolo la return in town la pors de MP sau Hp ai bifat 2 si daca iti arata 0 nu mai ataca chear daca ai inv plin de pors

ms

Posted

imi da o eroare la silkroad acuam ce trebuie sa fac??

Posted

doamneeeeeeeeeeee nu sti sa astepti sau sa citesti pe site scrie mare

Game Inspection Period : Nov 11, 2008 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 minute duration) si la ei e 4:45

Posted

mie nu merge silkroadx( ce sa fac?

io reinstalez silkroadu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...