Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Pai eventul are loc pe forumul silkroadonline. Cei de la Joymax pun o imagine iar userii vor posta raspunsuri despre ce si la ce foloseste obiectul din poza respectiva. Cel mai bun raspuns va fi premiat. ^^

Posted

Pai eventul are loc pe forumul silkroadonline. Cei de la Joymax pun o imagine iar userii vor posta raspunsuri despre ce si la ce foloseste obiectul din poza respectiva. Cel mai bun raspuns va fi premiat. ^^

Bine ca ne`ati spus :tiphat:

Posted

Am vzut si eu videoul cu Bloddye , prea tare a fost cand a zis " asta vrea sa ma inregistreze =)) " Apoi nu ma asteptam sa cumpere asta capeu , sa ai incredere intrun roman , nu prea e bine asa ceva mai niciodata ... cel mai bine doar dak il cunosti sau iti este prieten bun

Posted

Am vzut si eu videoul cu Bloddye , prea tare a fost cand a zis " asta vrea sa ma inregistreze =)) " Apoi nu ma asteptam sa cumpere asta capeu , sa ai incredere intrun roman , nu prea e bine asa ceva mai niciodata ... cel mai bine doar dak il cunosti sau iti este prieten bun

Posted

baieti putin ajutor cu agbotu? cum fac dupa ce il configurez sa nu mai se opreasca? adica dau start bot omoara un mob si isi da stop bot. thx for help. :beer:

sry da eu nu stiu....am incercat sal folosesc si nam reusit #-o

:tiphat:

Posted

Ce ziceti maine baneaza pe cei cu isrobot or whatever bot kre au silk ??? @ site scrie k indiferent daca ai sau nu silk folosirea de programe bla bla e ilegal .Aici intra : agbot , multiclient , isrobot,tbot si alte jucariioare din astea

Posted

Sal`tari ...

OT : bine le`a facut BLODYE ala =)) sa moara franta :))

@Darth... Tu mai crezi in mos craciun ? au pus si ei de ochii lumii :)) ce dreacu ... prosti ar fi sa isi ia painea de la gura singuri ... li se rupe lor ca botezi tu sau ce pana mea mai faci ... atata timp cat le bagi bani in buzunar ;)

Posted

baieti putin ajutor cu agbotu? cum fac dupa ce il configurez sa nu mai se opreasca? adica dau start bot omoara un mob si isi da stop bot. thx for help. :beer:

o solute e sa te uiti laretur to town si sa vezi dk in casuta aia este un nr mai mic decat cel de langa casuta pt ca acea casuta specifica la cate pots botu sasi deie teleport in oras si langa cate pots ai in inventory si sa sti dk muti pots de la pet din inv in inv tau acolo nu se inregistreaza numa cand cuperi de la npc se inregistreaza sau dk le iei de pe jos sau dk le ai in inv si nu le vede acolo dupa un teleport le mia vede ... dk vrei te pot ajuta cu configurarea.. dami id tau pe privat si te pot ajuta prin team viwer numa dk doresti:P

Posted

SPQR cand jucam eu era o guilda asa si asa cu multi idioti de aia a plecat si EternaL app teriaki mai joaca :))?

SPQR a devenit o guilda internationala.Initial a facut parte din uniunea Reborn care tinea Fortressul, dar dupa scindarea in doua a trecut de partea lui Frt si Re3voulution.Momentan aceste doua uniuni se lupta pt suprematie.

Teri joaca pe alt cont akum.Gurile rele spun ca din cauza ca cineva( posibil EternaL , dar nu vreau sa dau cu pietre) foloseste autologin ca sa-i tina mereu contul blocat.Orikum de la scamming e paria societatii, da si el cu gura si linguseste dar nu-l ia nimeni in serios :D

OT : bine le`a facut BLODYE ala sa moara franta

Nu e deloc bine dar ma rog...............

Posted

eu pot alfa ce caracter si pe ce servar am dak stiu acc si pass la acount , k am uitat unde il am :)) ma chinui de ore pe site la ei acolo si nu gasesc :comp1:

Posted

eu pot alfa ce caracter si pe ce servar am dak stiu acc si pass la acount , k am uitat unde il am :)) ma chinui de ore pe site la ei acolo si nu gasesc :comp1:

www.silkroadonline.net

te logezi si dai acolo manage acount si si dai acolo jos ( am uitat cum se numeste)

Posted

www.silkroadonline.net

te logezi si dai acolo manage acount si si dai acolo jos ( am uitat cum se numeste)

ok , ia sa vaz :>

http://img227.imageshack.us/my.php?image=dadadap5.jpg

unde anume trebe sa dau pe acilea k eo is mai :blink:

Posted

SPQR a devenit o guilda internationala.Initial a facut parte din uniunea Reborn care tinea Fortressul, dar dupa scindarea in doua a trecut de partea lui Frt si Re3voulution.Momentan aceste doua uniuni se lupta pt suprematie.

Teri joaca pe alt cont akum.Gurile rele spun ca din cauza ca cineva( posibil EternaL , dar nu vreau sa dau cu pietre) foloseste autologin ca sa-i tina mereu contul blocat.Orikum de la scamming e paria societatii, da si el cu gura si linguseste dar nu-l ia nimeni in serios :D

OT : bine le`a facut BLODYE ala sa moara franta

Nu e deloc bine dar ma rog...............

teriaki avea ffffffffff multi dusmani eu cand am intrat intro guilda de straini parca la BaiRo ma dat afara din cauza lu teriaki ma intrebat daca il cunosc si iam zis da si mam trezit cu ban :))

Posted

Dai prin dreapta pe unde la Select Character ( la Forum, cand trebuie sa postezi ) si ti se deschide o fereastra mica cu toate serverele...dai click pe ele si iti arata daca ai caracter sau nu ... daca nu esti lamurit iti urc si o poza...)

PS : stim k esti mai #-o :nanana:

EDIT : First on page :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...