[XS-Team]Heavenly Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Exact ce ziceam xiaopao, depinde pe cat timp va fi roll-back`ul ;)
koila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Se desckild servarele la ora locala koreiana.. 01.30 :D sbia astept..PS1: eu am veverita ce draq sa fac cu maimutza?PS2:sai F** pe orezari cu rollack-ul lor(sau cum lo mai numi ei)PS3: nu am sa iti fac nimic...nu vreau sa fiu murder..pt k am fost si e naspa de tot ..pierzi tot..is in stare sa iti ia si din stoarege iteme daca sa-r putea
[XS-Team]Heavenly Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 lol koila :lol: , anyway intra pe mess ca ti`am dat add :). Haideti sa postam fiecare cate un screen cu Character`ul nostru :) hehe ^^ -EDIT- in 28 de minute se deschid serverele ^^.Sariti pe ele
Guest xiaopao Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 mai koila, nu ai primit PM-ul?? sau mai trebe sa trimit unu??Sunt si eu lvl 35 dar e bine venit tiketu la mine... numa ca m-am saturat sa tot strang flori asa de nebun, nici inelu la gardian nu l-am gasit
[XS-Team]Heavenly Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nu m`am obosit niciodata sa fac questuri.... singurele pe care l`am facut sunt alea cu Chakji... in rest nimic. Daca stau sa le fac ma tin in loc... asa fac lvl mult mai repede ^^ http://img232.imageshack.us/img232/4001/sro2006101311130218yk8.jpg
koila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 eu am primit PM..dar nu te pot adauga :( si lu` Heavenly ia-m dat accept dar nu styu ce se intampla k nu il vad
Guest xiaopao Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Heavenly' date='Oct 16 2006, 07:05 PM' post='1466641'] Nu m`am obosit niciodata sa fac questuri.... singurele pe care l`am facut sunt alea cu Chakji... in rest nimic. Daca stau sa le fac ma tin in loc... asa fac lvl mult mai repede ^^ http://img232.imageshack.us/img232/4001/sro2006101311130218yk8.jpgsi cum faci lvl daca nu faci questuri?? ce omori sa faci lvl rapid??
dvlad79 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ...mai au 2 minute...sa-i ia naiba, daca ne-au dat iar teapa.... :angry1: :comp1:
koila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 la mine nu mai intra in joc .imi apare erroare aia de kkt
dvlad79 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ...logic, au mai lungit-o cu o ora...acu' e 2:30, ora lor...nenorocitii naibii...cum naiba nu le e rusine? de acord, e un joc free...dar sa zica "waaaaaai...veti juca atunci can' avem noi chef...adica a treia zi dupa Pastele Cailor, si inainte de Calendele Grecesti", da' sa nu faca faze de-astea...e penibil...acu' mai urmeaza sa zica "Sorry...the servers will be open at xx:30, Silkroad hour, where xx could be any motherfuckin' hour, between 0 and 24...so we hope that you all shitty SRO players have strrrrrrrrrrrrrrong nerves!!!"
Aldguth Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Si matematica e grea, dar nici romana ta nu e prea buna. SCROSTrebuia sa se trezeasca cerescul nu? :)Am gresit un cuvant. Ma voi retrage in munti si voi medita
KoBrA9315 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 fain ...foarte fain.... acu s-au deschis serverele SI NU POT INTRA PE AEGEEEWE fac cu nerviii ( MA LASA INIMA ) ~x((((
defiler666 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Heavenly: Vom primi toti ticket si maimuta sau cum ?? :P ar fi o idee
wine Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Am si yo o intrebare pentru Heavenly...de unde aveti atatea conturi si atatea puncte silk ... voi astia din XS-Team??? :error:
bastircar Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 salut feciori abia am descoperit site u astaeu sunt pe |Athens| acolo sunt vre-o 10 guilde de romani dar majoritatea retardati mintal s-ar putea sa renunt la silkroad am un caracter pe arcas si e de kkt prea unbalanced si plin de boti si pisama s pe cave u lor ca ma bat acolo de aproape 2 luni de cind am lvl 70 si cu dropurile e jale baeti ma bag la rappelz azi sa vad cum e ca s-a deschis beta si e free pare interesant si cred ca e facut mult mai bine pe parte de pvp oricum daca e careva pe Athens poa sa ma caute am caracter cu numele H8UALL si guilda H8_club ma gasiti aproape tot timpul online mai am inca 4 caractere dar nu mai am nervi de ele si pisama s pe silku lor ca-i scump ca dracu ok sa aveti bafta ne vedem in zona spor la treaba baga-ti sp ca max intr-o luna ii da drumu la lvl 90 si cred ca de craciun s-ar putea sa avem si europe :dance:
dvlad79 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Iaaar inspectie? ce naiba au astia? au bolanzit de tot??? :angry1: Au ajuns sa faca inspectii 20 de ore din 24? Lua-i-ar naiba cu inspectiile lor cu tot!!!
alexxx70 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 salut feciori abia am descoperit site u astaeu sunt pe |Athens| acolo sunt vre-o 10 guilde de romani dar majoritatea retardati mintal s-ar putea sa renunt la silkroad am un caracter pe arcas si e de kkt prea unbalanced si plin de boti si pisama s pe cave u lor ca ma bat acolo de aproape 2 luni de cind am lvl 70 si cu dropurile e jale baeti ma bag la rappelz azi sa vad cum e ca s-a deschis beta si e free pare interesant si cred ca e facut mult mai bine pe parte de pvp oricum daca e careva pe Athens poa sa ma caute am caracter cu numele H8UALL si guilda H8_club ma gasiti aproape tot timpul online mai am inca 4 caractere dar nu mai am nervi de ele si pisama s pe silku lor ca-i scump ca dracu ok sa aveti bafta ne vedem in zona spor la treaba baga-ti sp ca max intr-o luna ii da drumu la lvl 90 si cred ca de craciun s-ar putea sa avem si europe :dance:Ai si tu dreptate basticar,e full de boti pe toate serverele si la orice nivel,si in Cave e cel mai rau,din 5 playeri intr-o camera,3 sau chiar 4 sunt boti.Eu joc pe Greece si de curiozitate intr-un trade Donhang - Hotan am numarat si eu botii pe care i-am vazut doar mergand pe drum...totalul a fost de 32...nush ce dracu se intampla dar in ultima luna sau ultimele 2 luni au proliferat botii ceva de speriat.Tot raul spre bine: abia astept sa dea drumul la cele 7 zile de event ca sunt sigur ca vom castiga mai mult decat am pierdut :P Mai rau este de cei care le-a picat vreun SoS sau ceva de genul si acum nu-l mai au.Condoleantze. :D Charul meu:http://img208.imageshack.us/img208/931/sro2006093004201440xg1.jpgRESPEC'ALLP.S.Nu toti din guild de la mine au primit compensatzie golden ticket sau maimutza cum se zvonea.
koila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 La draq iar inspectie???ma-m culcat la 3:30 si merge beton si cred k a mers pana dinimeatza k am lasat bodeca deschisa...dar vad k astia chiar is tampiti...sa mor eu!!! imi vreau toti banii inapoi care im-a dat pe silk...la draq 1 zi de la veverita aia tampita, sa dus pe inspectii
alexxx70 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Poate baga eventul :banana: Am o idee sa va treaca nervii :P :Intratzi pe CS si inchipuitziva ca cei din echipa adversa sunt adminii din silk si playerii din cauza care s-a intamplat toata aceasta panarama.Sunt sigur ca o sa batetzi recorduri la fraguri :D .RESPEC'ALL :tiphat:
[XS-Team]Heavenly Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ai si tu dreptate basticar,e full de boti pe toate serverele si la orice nivel,si in Cave e cel mai rau,din 5 playeri intr-o camera,3 sau chiar 4 sunt boti.Eu joc pe Greece si de curiozitate intr-un trade Donhang - Hotan am numarat si eu botii pe care i-am vazut doar mergand pe drum...totalul a fost de 32...nush ce dracu se intampla dar in ultima luna sau ultimele 2 luni au proliferat botii ceva de speriat.Tot raul spre bine: abia astept sa dea drumul la cele 7 zile de event ca sunt sigur ca vom castiga mai mult decat am pierdut :P Mai rau este de cei care le-a picat vreun SoS sau ceva de genul si acum nu-l mai au.Condoleantze. :D Charul meu:http://img208.imageshack.us/img208/931/sro2006093004201440xg1.jpgRESPEC'ALLP.S.Nu toti din guild de la mine au primit compensatzie golden ticket sau maimutza cum se zvonea. De ce nu iti faci spear`ul +5 ?! :whistle: . anyway, nice char ^^
defiler666 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Am si yo o intrebare pentru Heavenly...de unde aveti atatea conturi si atatea puncte silk ... voi astia din XS-Team??? :error: LoL so....ma faci sa rad:P ai auzit de " heck " ?? cum poti sa ai atatea conturi ) clar... :comp1:
[XS-Team]Heavenly Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 hahaha defiler ... lol ... a huge LOL
koila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 defiler666 te intreci cu gluma...daca bajetii styu sa faca programare sau coding, tyu ei mai bine dc sunt in stare...dar sa treci peste niste masuri de singuranta bancare eu zic k e mai greu...oricum styu ca era o faza cu serviciul Ypay...dar nu mai tine
defiler666 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 maaa...nu ati inteles..nu am vrut sa o zic cu rautate :P tre sa intelegeti!! poate m'am exprimat si eu gresit dar nu asta am vrut sa zic!! Stiu ca se pricep si asa...cand am avut botu de la ei :D btw...sry daca asta sa inteles
dvlad79 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Quote koila, scuze...defiler666 te intreci cu gluma...daca bajetii styu sa faca programare sau coding, tyu ei mai bine dc sunt in stare...dar sa treci peste niste masuri de singuranta bancare eu zic k e mai greu...oricum styu ca era o faza cu serviciul Ypay...dar nu mai tinestiu ca te-am sprijinit, imi plac post-urile tale ( hehe ), dar...verifica-le si tu, inainte de a le "da drumu'"...jeeeeaaaseeee...o fi "stylul" (si...HAHAHHAHAHAHAHAHA) asta de scris pe forum dat naibii, dar...sunt si "copchii" care nu (cred ca) pricep wtf (vezi ca stiu si io? :P ) vrea (haide..simte-te bine, "monser" ) tu sa zica (:P:P:P:P)...folositi limba romana, dudes (si...este vorba de cea VORBITA & SCRISA CORECT - nu ca as fi Pruteanu, or somethin', dar am citit niste chestii pe forum - si nu numai pe asta...care ma sperie, sincer...masacrarea limbii, dar...altii is mai buni la dat, decat la vb :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P )DECI, pentru a ajuta si generatiile viitoare, people...incercati sa vorbiti mai corect...avem "colegi" de forum care lipsesc de la orele de romana, pentru a juca jocul X sau Y...si citesc niste aberatii care ii baga si mai in ceata...de parca ar putea fi SI MAI IN CEATA...Sfatul meu? INVATATI INTAI LIMBA ROMANA (chiar daca e in adancuri - si nu va ganditi la prostii...stiu ca v-ati gandit...cine s-a gandit, sa ridice mana sus :P )DUPA ACEEA, ENGLEZA, E DE VIITOR, CREDETI-MA (exista pe undeva reguli de folosire a cratimei - pentru unii: e diferita de cratita, desi par la fel :D:D:D:D ).stiu ca voi primi suturi, dar unii sunt realmente (cititi si voi DEX-si nu e o injuratura...e un...Dictionar Explicativ...hoooooold your horses :P ), unii au lvl xxxx-spe, dar la Romana sunt pe minus...Asta vine din partea multor oameni, care stiu cum sa faca SP si farming, dar nu si sa vorbeasca / scrie Astept reclamatii la (nuuuuufac reclama, hehehehehe, just marking some fools :D ) ajut_inculti@yahoo.com...stiu ca voi primi...sunteti o gramada...M-am saturat sa tot citesc chestii pe care nu reusesc sa le inteleg (sunt sigur ca nu-s singurul...absolut sigur...am mai vorbit cu oameni, care s-au plans de nivelul ridicat al jocului, dar care s-au plans de nivelul SLABBBBBBBBBBB al limbajului...si toti romani, god damn it...e pentru viitorul vostru, pentru ca degeaba ai lvl 1000.000, daca vorbesti mai rau decat Becali (bbbheeeeeeeeeeeeee)aaa...RESPEC'ALL :tiphat: mw-hahahahahahahaha