Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

iti dau un sfat...use Sony Vegas movie Studios pentru a edita vidurile..iasa mult mai bine

daca imi dai si un cd-key la Sony Vegas ca lam luat da imi zice sal il inregistrez si imi trebuie cd-key ....daca ma poti ajuta cu unul ar fi minunat:D

Posted

mai taci ma , numai gura ta se aude acilea , imi sperii mobi ! :nanana:

Tu ar trebui sa postezi la MU ONLINE section nu aici ... MU-istule ....

@ TheDash - Exista mess (=)) ironizam ... deeh ... nu toata lumea ma agreeaza...asta e ...)

@The Rest - Care mai vrea guild -Neptune- [blackShadows] - level 3 (64%) urmeaza lvl 4 cu avatar si grant :X :X ....

Posted

on: am facut si eu 65 si mai am 7 lvl pana la farm :X. abea astept sa bag si in bicheon sa am si eu combourile si kdurile si staburile :X

ma gandeam sa ma bag la kara dar in fiecare spot sunt wizzards. stie cumva un spot mai bun?? sau daca nu stiti la ce mobi sa mai bat?? ca in domeniu asta nu prea le am ca nu am mai fost lvl asta :)). am gasit in cave spot dar cu lagul ala muream rpd (fara lag rezistam si la 5 pwoer earth ghost deodata).

in cave la mole sau poti sa bati la aia de 70

Posted

mai taci ma , numai gura ta se aude acilea , imi sperii mobi ! :nanana:

Musca la mamaliga?

Guest skorpy0
Posted

Hotan din avion :))Imagine IPB

Intradevar.Prea super e jocu asta numit Silkroad.Super grafica :))

Pacat de botaraie , turci , etc

Posted

skorpy s`a spus de 100 de ori pe forum ... foloseste si tu **** cu thumbnail ... in sufletul meu nu cred ca e prea greu ce naiba.

Aviz lui pureevil, avle, rider si ghitzal02 ... terminati`o cu comentariile de 2 bani ... gasiti alt loc de spam inutil sau vorbiti pe mess ...nu e nevoie sa citim toti posturi de gen "afara ploua lol"

Posted

ce pot face si eu ca imi da eroare asta cand vreau sa editez un movie cu windos movie maker?

The file D:\sro_client 2008-11-09 17-21-36-40.avi cannot be imported because the codec required to play the file is not installed on your computer. If you have already tried to download and install the codec, close and restart Windows Movie Maker, and then try to import the file again.

plz help

Posted

skorpy s`a spus de 100 de ori pe forum ... foloseste si tu **** cu thumbnail ... in sufletul meu nu cred ca e prea greu ce naiba.

Aviz lui pureevil, avle, rider si ghitzal02 ... terminati`o cu comentariile de 2 bani ... gasiti alt loc de spam inutil sau vorbiti pe mess ...nu e nevoie sa citim toti posturi de gen "afara ploua lol"

La mine ninge loll .. j/k =)) . New event pe site silkroadonline.net , Thanksgiving . Se pare ca se desfasoara doar on forum nimic ingame cred , pt mai multe detallii intrati pe pagina oficiala .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...