ciupilan Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tulai doamne sa vezi dracie intru in sro ma conectez aleg caracteru si cand dau start sta sa mult si bine:(((((((ce mm o avea nush k nici dresu ala nu vrea sa mil deie:(( au ceva astea cu mine
Darth_Andrei Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isy vid ... new suit is fugly singuru lucru kre e fain chestia cu nighttime ... in rest piece of ... :) Peace HIGH QUALITY ONLY !!! xD
IINeoII Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isy vid ... new suit is fugly singuru lucru kre e fain chestia cu nighttime ... in rest piece of ... :) Peace HIGH QUALITY ONLY !!! xD NICE!
Albert1994 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 avatar ala lor copiat de la piratii din caraibe...cind ii noapte sa faceau si aia scheleti in primu episod :tiphat:
kynderthe Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 avatar ala lor copiat de la piratii din caraibe...cind ii noapte sa faceau si aia scheleti in primu episod :tiphat:Exact.Dar sunt foarte tari :cool2:
ciupilan Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 bai fratilor mai e careva care mai cauta suit male k pe mine unu ma disperat am dus peste 4k de cuti si nimik uitati aici ultima descarcare
The Dash Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 si eu am dus odata inventory plin de boxuri si nimica si azi am dus 30 si mi-a dat chestul male (insfarist) si inca unu female (mai am 2). acuma colectia mea este de 12 maturi 8 haturi (cu tot cu cea de pe mine si 5 chesturi cu tot cu cel de pe mine si cel de pe caracterul meu pt boxuri :P
Albert1994 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 bai fratilor mai e careva care mai cauta suit male k pe mine unu ma disperat am dus peste 4k de cuti si nimik uitati aici ultima descarcare eu tot caut si nimic... crec o sa incep sa cresc un char female pe acelasi account poate pe ala da mai mult chestii de baieti
Dr4q_Sti3 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 si eu caut pt ala mic am 3 costume complede de male maturi palarii cel putin 20 vandute la npc si nimic
kynderthe Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Si eu caut Dress male...si NIMIC Din prima tura mi`a dat Hat si Matura...si dupaia nimic,dar NIMIC (ma refer la avatar) Ma gandesc ca or sa`mi dea in ultimele zile (1-2)
atentat Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Daca este vreun jucator dornic sa se apuce pe gaia cu silk/bot il pot ajuta cu plvl,gold,guild :P
-GodOfWar- Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Neata....cu virusu`... Phhbbt...si eu INCA imi caut chestu` male .... si ... pauza
Guest Dott Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 b seara se vinde bine fratilor subscrition Card???
kynderthe Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 b seara se vinde bine fratilor subscrition Card??? Pe Athens nu prea,un singur card am vazut la vanzare cu 200k,nu cred ca,cumpara cineva si nici nu am auzit pe cineva sa castige ceva de la eventul asta !
BeautifulMind Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Mda , am dus aseara vreo 40 de cutii si din ultima cutie imi da o matura female
Guest Dott Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :beer: :beer: :beer: :bananadance2: :bananadance2: io am vandut una cu 700.000 gold :bananadance2: se vinde
Cipi_Cipi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 muhahaahaha !!! 37 de dropuri in 32 de ore,pe 2 caractere :> ma mir ca nu am luat si eu disconnect sau ca nu mi s-au blocat nubii in oras
BillyTalent Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 cerberusu de luni---> si eu caut ca nebunu male dress dar pana acuma nu am gasit...only female din 12 cutii de 2x OMG noroc trebe sa ai ;) Peace xD
iLoveCalifornia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Daca este vreun jucator dornic sa se apuce pe gaia cu silk/bot il pot ajuta cu plvl,gold,guild :PEos e full de o sapt n-am mai reusit sa intru pe server si mesaju ma tenteaza...
Cipi_Cipi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 @ Billy in semnatura ta scrie la build "rouge" . De fapt e rogue cuvantul corect :P Si in filmuletul tau am vazut ca ai scris undeva "... an lvl 48..." De fapt se scrie "..a lvl 48.." . Pui consoana "n" doar cand cel de-al doilea cuvant incepe cu o vocala (ex. : an elevator ). ok,inainte sa enervez pe careva,ma opresc gratz pentru toate killurile,vad ca ai si bafta si boala pe ei :) eu nu am nici rabdare si nici bafta sa dau de ei Nu mi-o lua in nume de rau,dar sunt eu mai perfectionist ** Cheers everyone ! va urez un week-end placut si la multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril !!!
-GodOfWar- Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 @ Billy in semnatura ta scrie la build "rouge" . De fapt e rogue cuvantul corect :P Si in filmuletul tau am vazut ca ai scris undeva "... an lvl 48..." De fapt se scrie "..a lvl 48.." . Pui consoana "n" doar cand cel de-al doilea cuvant incepe cu o vocala (ex. : an elevator ). ok,inainte sa enervez pe careva,ma opresc gratz pentru toate killurile,vad ca ai si bafta si boala pe ei :) eu nu am nici rabdare si nici bafta sa dau de ei Nu mi-o lua in nume de rau,dar sunt eu mai perfectionist ** Cheers everyone ! va urez un week-end placut si la multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril !!! Tu Pruteanu` junior :wub:
Darth_Andrei Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 http://img78.imageshack.us/my.php?image=sro2008110814380974ay8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php My new glavier :) . Jewel box farm http://img88.imageshack.us/my.php?image=sro2008110815092180pc1.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php