Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Hai sa va zic buildul meu, inainte de a rade o sa va zic ca si alti au ras pana au aflat pe pielea lor ce inseamna.

Fire 90, Ice 90 Bicheon 90 Light 30 Hybrid int, S&S

Singuru char(aproximativ egal) care are sanse mari sa ma bata e rogue si warlock(depinde de ce noroc are)

Posted

64 here i come :X am 53% :X si totusi tot nu am chestul ala afurisit sa mi-o trag cu palme.....nush ce sa mai fac....disper. cred ca fac 64 si stau nonstop la powerlvl la ongs

edit: eu zic, ca toate charele au sanse sa te bata la poponet rau de tot daca sunt jucate bine....eu unu zic daca este un warrior pe protector si are subclass cleric poti da in el cat vrei ca nu il bati....desigur sa tina cleric rodul in mana si shieldul

Posted

Hai mane lasa-ne :)) ! ai ceva video cu pvp ceva?Nu imi spune ca erai teroarea serverului cu charu ala! Nuker=Light, pt bufa de magical dmg increase si pt imbue,decat daca nu cumva esti hybrid pe s/s si te bazezi pe crituri!

Posted

fratilor...e ft tare build 90 cold 90 fire.. 1 pt k iti da coldul defence ca lumea

2 pt k fire desi nu ai atat de multa nevoie iti da mag defence ce scade dmg dim imbue celui care te ataca... pt k are cel mai mare dmg de imbue.. nuke-urile sunt destul de puternice...si desi este int...avlee are bicheon 90...care ins gramada de dmg si normal crits...nu e nevoie neaparat sa fie hibrid..+ sun-uri... rezulta un char ft ft tare.

Posted

chiar daca se bazeaza pe crituri daca este hibrid int da criticale cat phy dmg nu mag dmg deci el daca are 2000 mag dmg si 500 phy dmg, dmg bonus de la crit va fi 500dmg nu 2000 deci nu prea cred ca face el ceva cu criticale. eu unu cred ca orice caracter jucat bine rupe orice. si de asemenea cred ca cele mai spectaculoase si frumoase pvp-uri sunt china vs china

Posted

Hai mane lasa-ne :)) ! ai ceva video cu pvp ceva?Nu imi spune ca erai teroarea serverului cu charu ala! Nuker=Light, pt bufa de magical dmg increase si pt imbue,decat daca nu cumva esti hybrid pe s/s si te bazezi pe crituri!

Altul care greseste.Fire imbue dmg mai mare ca light imbue.Bufa de magical dmg la lvl 30 e 9% lvl 90 parca 17%.Orikum bufa aia se calculeaza din mag dmg de baza, orikum e mult mai mic decat crezi tu bonusul.Am scos light cand aveam deja 90.In loc sa dau nuke de 20k sa zicem dadeam de 19k.Speedul e o problema dar sunt drugs of speed, scroll de speed si bard buffs.

Tehnic vorbind in pvp tankez ca un blader, dar dau dmg ca un nuker.Snow shieldu de lvl 90 ma tine in viata plus bonusul de phy .Cand se termina am 1 min pana se incarca.In intervalul ala am skill de 15 sec de la bicheon ori block ori phy dmg.Pt restul de 45 sec mai blocheaza si scutul si dau numai KD.

Posted

cu tactica asta de tank poti face si cu un nuker pure int s/s bicheon light cold....nu vad diferenta. tot ce ai zis a fost tactica de defensiva si nu de ofensiva. movie or it didnt hapend

Posted

cu tactica asta de tank poti face si cu un nuker pure int s/s bicheon light cold....nu vad diferenta. tot ce ai zis a fost tactica de defensiva si nu de ofensiva. movie or it didnt hapend

Da si un pure int o poate folosi, eu sunt kam 8:1 hybrid, ceva de genul.Ce vroiai sa zic de ofensiv? Mai intai un chain sau doua pt fragezirea adversarului urmat de ultimele 2 nuke de fire si pe urma KD.

Edit:sa termin cu examenul si fac si filmuletz.Am sters silkul ca ma tenteaza prea tare :)

Posted

eu ma gandeam sa fac build precum avlee, bicheon,fire ,cold 90,light 30.

interesant,intr-adevar. este si eficient,are unul de la mine din union. nukes de fire si snow shield,super. damage-ul pierdut este foarte mic.

totusi,eu am ramas la clasicul bicheon,fire,light 90,cold 30. probabil o sa iau set sun protector,sau un normal armor +6. dar cu armorul nu prea sunt impacat,tre' sa intreb si eu in stanga si in dreapta sau sa il testez pe pielea mea :)

in principiu ,ar trebui sa fiu ok cu armor,phy def mai maricel,iar masteryul de fire mi-ar conferi mag deff suficient. nu prea imi convine ca o sa am un parry ratio mai mic decat in protector,dar ramane de vazut ...

daca aveti careva vreo sugestie,dar din proprie experienta,sunt deschis la discutii.

armor ori protector, pe build fire,light,bicheon 90 ?

Posted

fratilor...e ft tare build 90 cold 90 fire.. 1 pt k iti da coldul defence ca lumea

2 pt k fire desi nu ai atat de multa nevoie iti da mag defence ce scade dmg dim imbue celui care te ataca... pt k are cel mai mare dmg de imbue.. nuke-urile sunt destul de puternice...si desi este int...avlee are bicheon 90...care ins gramada de dmg si normal crits...nu e nevoie neaparat sa fie hibrid..+ sun-uri... rezulta un char ft ft tare.

Fire mai are un mare avantaj pe care foarte multi il neglijeaza, anume Firewall.Chiar si la lvl 1 poate sa-ti un dea cleric offering si de 100k tu nu mori, de asemenea tot la lvl 1 blocheaza si primul bad status gen un sleep de la warlock. La lvl mare este f bun contra str pt ca acesta are mag dmg mic deci va rezista la mai multe hituri, in plus va absorbi si cateva bleed,impotence si din astea.

Posted

si zi-mi te rog cum vei folosi tu prima data chainuri daca dai wallul impotriva la un str.....

pentru ca majoritatea habar nu au sa foloseasca firewall =)) .Cati ai vazut tu sa faca firewall de lvl mare?

Multi nici nu stiu ca firewall blocheaza primul atac magic impotriva ta fie el dmg sau curse. Tu stiai?

O sa zici poate ca sa blochezi un atac nu e mare branza.Dar cand sti ca e pe langa tine un wizard invizibil o sa vezi ce util o sa fie.

Posted

ma tu nu intelegi

de exemplu te bati cu un arcas da?? el da de la distanta in tine tu cum folosesti wallul la inceput daca tu vrei sa dai chainurile ??

citeste si tu postul si dupa raspunde nu scrie asa de dragul de a posta ca stii ce e ala wall

Posted

ma tu nu intelegi

de exemplu te bati cu un arcas da?? el da de la distanta in tine tu cum folosesti wallul la inceput daca tu vrei sa dai chainurile ??

citeste si tu postul si dupa raspunde nu scrie asa de dragul de a posta ca stii ce e ala wall

Nu mentionasi arcas, ai zis doar str.Da atunci e kam inutil, dar sunt doar 2 clase phy range, pt restul e util.

Am crezut ca intrebi ce rost mai are sa dai prima oara chainuri daca si un str poate sa ti le absoarba cu firewall.De aia am facut atat tam tam pe faptul ca multi nu folosesc/nu stiu firewall

Posted

atata lucru stie si el ca va folosi wall impotriva unui melee ori range,nu conteaza. difera doar pe care il va folosi,cel de fire ori cel de ice.

iar el este nuker,tot il ajunge cu nukeurile,asa ca se poate bate cam cu orice si isi da wall

trebuia sa mai analizezi o data Dashule. bine,nici raspunsul lui nu a fost tocmai bun,dar in fine...

:P

Posted

eu sunt archer lvl 60 si fac multi wizard/nuker in pvp lvl 70+ pt singuru fapt al fierwall`ului..daca stii sa il folosesti esti ok? P.S:It`s a life saver!!!

Posted

tovarase....

NU se compara pvpurie de la lvl ala cu pvpurile de la lvl 75 in sus. multe skilluri diferite,increase-uri de damage,strategii de lupta diferite,bazate pe abilitatile fiecarui build (knock-back,knock-down,combo-uri de bleed si division s.a.m.d. )

Posted

eu sunt archer lvl 60 si fac multi wizard/nuker in pvp lvl 70+ pt singuru fapt al fierwall`ului..daca stii sa il folosesti esti ok? P.S:It`s a life saver!!!

haha wizu nu are def mare are defu mai mic ca la un nuker eu la lvl 70 bateam wiz de 81 ... deci :)

Posted

Dar intre un nuker si un wizard? In teorie amandoi au dmg sa se omoare 1 hit.Dar wizardul casteaza mai repede ca nukerul.Atunci firewall is really a life saver!!!

Posted

Dar intre un nuker si un wizard? In teorie amandoi au dmg sa se omoare 1 hit.Dar wizardul casteaza mai repede ca nukerul.Atunci firewall is really a life saver!!!

Eu unul scot firewall-ul foarte usor stau pe cleric dau de doua ori fara skill si e gata , apoi bag bless schimb pe staff dau mana drought si esti mort :)

Posted

Eu unul scot firewall-ul foarte usor stau pe cleric dau de doua ori fara skill si e gata , apoi bag bless schimb pe staff dau mana drought si esti mort :)

nu toti care joaca sro is destepti ...... si multi la job te ataca direct deci ai sanse :) aseara la job am facut un wiz de 90 de 30-40 de ori nu stia sa dea skile adica nu se facea invizibil si nu dadea skilu de la ice sa ma inpinga in napoi ....

Posted

Eu in clipa in care vad ca tu bagi bless o iau la fuga, pastrez distanta 45 sec cat dureaza bless si ma intorc sa-ti iau gatul.Vezi videoul postat mai devreme

Edit:Pana dai 2 atacuri,schimbi arma si dai bless eu iti dau 2 nuke.

Posted

Eu in clipa in care vad ca tu bagi bless o iau la fuga, pastrez distanta 45 sec cat dureaza bless si ma intorc sa-ti iau gatul.Vezi videoul postat mai devreme

Edit:Pana dai 2 atacuri,schimbi arma si dai bless eu iti dau 2 nuke.

N-apuci =] crezi ca da asa de greu?

Posted

N-apuci =] crezi ca da asa de greu?

Ok dar ce faci cand se termina blessul si eu sunt inca in viata? Pui invizibitate?.Atunci pun din nou firewall si o luam de la capat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...