Cipi_Cipi Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 fara suparare,dar nu e nici o smecherie...nu merge de 2 ori la fel...spor la facut +7uri oricum :P
ciupilan Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 lool xD :D :tiphat: EDIT: am mai facut imd un spear +7 ... iam prins smecheria il faci +4 si pui luck si astral....+5 luck si astral ( o sa fie luck 0 astral 2) si tot asa dar kum bagi mia multe stonuri k mie imi zice k nu am gold decat o data pot pune si numa 15 elixire s folosesc:|
Dr4q_Sti3 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 daca tot vreti sa vb de + am facut in joculketu ala+9:))
ciupilan Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 AHAHAHHAHAAH OMG Amice felicitari pt +7 DAR: 1) Lucky Stones = Lucky Powder. Same SHIT ! 2) Acel joculet este o porcarie... asa ca daca iti iese acolo ceva, nu te astepta ca sa fie acelasi lucru si in iSRO. zimi si mie de unde o avut ala atatia bani k mie imi da numa 2 mil jumate si vad k el are 32 de mil si nush cate faild si nush cate incercari
Guest avlee Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 De la cheful de ziua mea cateva imagini.http://img91.imageshack.us/my.php?image=cheflr4.jpghttp://img380.imageshack.us/my.php?image=chef2rg4.jpg
Trane Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Buna seara :) Ce faceti ? =] in sfarsit am facut rost de costumul female pentru warrior-ul meu
Albert1994 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 zimi si mie de unde o avut ala atatia bani k mie imi da numa 2 mil jumate si vad k el are 32 de mil si nush cate faild si nush cate incercaripai le faci +5 si le vinzi pina stringi bani ca sa pui astrals su lucky .... @Trane: bv! eu tot ma chinui sa gasesc chest de male :angry1: :tiphat:
sile33333 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ba e inspectie la ora asta???k mia dat disconnect si sa mai intru ..nema. :( !5 min am jucat, atat...
alex_01 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Seara, si eu joc pe Mars, deocamdata la farmat, am in jur de 80k sp, nick _Underc0veR_ , daca vreti sa mai parlim.Numa bin!
ciupilan Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Si unde crezi ca ajungi cu acel link? Crezi ca INVETI Secretul Alchemiei? Iti zic eu secretul, este un algoritm c++/pascal care face ca Succes / Fail sa fie aleatoriu.omule vad k esti cam agitat eu iti zic sa te bagi la culcare ce te tot enervezi cand auzi de situ acela e pur si simplu o distractie k si silkroad...
The Wizard Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Si unde crezi ca ajungi cu acel link? Crezi ca INVETI Secretul Alchemiei? Iti zic eu secretul, este un algoritm c++/pascal care face ca Succes / Fail sa fie aleatoriu.random dar cred ca mai mult fail (70-30%) nu cred ca e 50-50.
Daddysady Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 De la cheful de ziua mea cateva imagini. http://img91.imageshack.us/my.php?image=cheflr4.jpg http://img380.imageshack.us/my.php?image=chef2rg4.jpg :-j :-j pana s-au incarcat imaginile ma gandeam ce pana mea face asta pune poze cu femei/betii/dans pe masa/orice altceva care este considerat fancy de un cocalar...si cand s-au incarcat m-am spart de ras...buna buna gluma(sau nu a fost gluma #-o )
salam30 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mai ales celor cu 0x33 si alte chesti gen bot freelucruri care is sigure sunt loader isrobot platit tbot platit si cam atat
Daddysady Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 lucruri care is sigure sunt loader isrobot platit tbot platitcrezi? :( bine ar fiDaca tu ai impresia ca daca folosesti 0x33 iei ban, e nasol.0x33 Bot = Softmod Bot = Better shit then iSROBOTpai softmode e un crack pt isro deci teoretic isro e taticu lui :)bine,dupa faza cu gargamel si tricoul cu 0x33 nu stii ce sa mai crezi
Guest avlee Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :-j :-j pana s-au incarcat imaginile ma gandeam ce pana mea face asta pune poze cu femei/betii/dans pe masa/orice altceva care este considerat fancy de un cocalar...si cand s-au incarcat m-am spart de ras...buna buna gluma(sau nu a fost gluma #-o ) Pai s-au hotarat astia din guild sa-mi faca surpriza de ziua mea.Asa ca au cumparat fiecare cat a putut ba un scroll de summon ba o pandora.In final au fost 3 pandora si vreo 12 scroll.Si le am deschis impreuna. De aia zic ca a fost chef, ne am distrat si ne am ales fiecare cu cate ceva. De fapt am fost mai multi de cat se vad in poza.Dar aia mici stateau departe sa nu moara.2 party auto share xp and drop :D
Cipi_Cipi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mai ales celor cu 0x33 si alte chesti gen bot freelucruri care is sigure sunt loader isrobot platit tbot platit si cam atatsalame,asa ca fapt divers,0x33 nu e free ! in fine,sa nu deviem de la tema acestui forum. Asadar,Nimic nu e sigur,de fapt,fie platit ori gratis.Avand in vedere ca au dat ban si la utilizatori ce au cumparat silk,e un avertisment.Cel putin o sa faca si ei tam-tam 1 sapt,poate 2,ca sa se afle si ei in treaba. apoi totul o sa fie ca inainte,pentru ca nu isi permit sa baneze toti ce folosesc bot/loader,ar ramane fara clienti ;)Cheers every1 & good night !
ghitzal02 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Reached 700k SP :X Prea tare. Noapte buna, sper sa nu iau d/c :(plm nu te inteleg 700k sp ce faci cu ele serios acuma pierdere de timp chiar daca butezi sau iti face unu plvl :clap: bv oricum dar nu are rost
IINeoII Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 plm nu te inteleg 700k sp ce faci cu ele serios acuma pierdere de timp chiar daca butezi sau iti face unu plvl :clap: bv oricum dar nu are rostamice GHITZA cunosti sau macar iti este familiar termenul FULL FARM? uite asta face prietenul nostru cu 700K sp, si crede-ma ca e mai bine sa farmezi la lvl mic cum face el si cum am facut si eu decat sa mergi cu gap si sa ajungi la un anumit lvl fara sp`ui. :tiphat:
Cipi_Cipi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 muhahahaha,ce bine se simte full farm :> la 73 bat de voie Niya Hunter sau Niya Mage. lvl 90 here i comeeeeeeeeeeeeeeeeee
BijuuMode Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lvl 1 - 100, 2 Mastery-uri ma "costa" 2.2 mil SP-uri. Eu vreau sa fac farming la greu, cam vreo 3-4 mil SP-uri, ca pt lvl 110-120...pe acolo. Daca dupa capul tau, e COOL sa faci Farming la lvl 90, iti zic eu : lvl 90 il atingi greu pt ca nu esti complet farmat, iar daca ajungi vreodata la lvl 90, nu o sa ai loc sa mai faci farming. Asa ca, ai incredere in mine cand iti zic ca e bine sa pleci de la lvl 27 si sa fi complet farmat tot drumul. Eu am facut 25 mil de cand imi fac p-farming..iese cascavalul cu charu de 50 cu care botez pt 2nd Char. +1 pentru ca in rock montan e FUL de playeri la roky am fost aseara cu 4 din union sa avansam si nu prea aveai un loc liber unde sa stai + ca multi se duc in lvl 90 gap 0 pe urma fac gap 9 si farmeaza ....
Guest avlee Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Eu am farmat sp pt 90 + ceva extra ca am scos un skill tree la nachal.Lvl 69 gap 9(60-69 fake gap) full sun , isro, premium plus si sp ticket. A durat aprox o luna.
Cipi_Cipi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 bun asa....e misto si farming propriu-zis,nu prin plvl.mai ales cu sun-uri merge repede. a farmat unul de la mine din guild tot asa,full sun D9,la lvl 82 in gap 9,vreo 400 k sp. nu mai retin cat i-a luat,dar a fost putin.eu deocamdata ma concentrez sa ating lvl 85+ pe toate caracterele,apoi ma apuc sa imi iau un set sun pe unul din ele,nu m-am hotarat pe care ,inca. pe blader nu ar prea avea rost,ca e tank oricum. nici pe glaver nu ma bate gandul,ca ii iau piesele de 89-90,le fac +6 si fb,tankeaza suficient. cum imi plac nukerii cel mai mult si oricum imi trebuie defence,probabil o sa cumpar un set protector pentru Sir_Cipi. ramane de vazut,prin perioada sarbatorilor cred......
Guest avlee Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 La nachal ultima camera pe dreapta e unul din cele mai bune locuri de farm mai ales ca nuker.E un spawn rate enorm acolo.Singura problema era ca e foarte bun si pt wizard....Dar rezolvam in general problema cu un auto party cu vreun prieten.1 giant party si murea si cel al mai dracu euro E cel mai corect si profitabil farming-ul propriu zis. Nu depinzi de nimeni si faci si bani.Cand stateam langa calc scoteam o gramada de gold numai din tabs si elementele pe care restu botilor nu le culegeau.Doar trebuia ocazional sa golesc petul de arrows si bolts.