Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

omule matale ori esti tacanit ori esti bil gates 2 kum mama draq sa bagi atatia bani intrun kkt de joc in care am dus 3kk de cuti si am maturi toti tiganii cu ajutor social ce matura strazile si nici un suit:(((((

aici ai dreptate mai bine futi bani pe alceva pretene dal in pula mea de joc ....mai bine pe femei etc....de la un joc ce draq incelegi ca te joci siti pierzi timpul si chiar nu merita...nu zic iti ei un premium un costum ceva dar nu bagi atatea bani intru joc ....orcum nui treaba mea ca nu futi bani mei dar nu e bine:))

Posted

Ma la o adica is banii lui , poate sa ii fol pe post de servetele.Cipi o bagat bani cam ca un prieten avi ; Pe 1 char glav pana la 80 apoi dlvl pt bow apoi glv again ; 2nd char Bow - 90 - dlvl bow pt glv ; 3rd Char ; hyb int 90 light - o dat jos light pt fire :))Dar ma rog treaba lui , banii lui . Ok in leg cu aia care au luat ban am vazut pe union ca unii cica au facut chargeback , si ca in urma cu ceva timp la 80 cap siau lasat acc si parola pe sroforums , cel putin asa e vorba.

Posted

Ma la o adica is banii lui , poate sa ii fol pe post de servetele.Cipi o bagat bani cam ca un prieten avi ; Pe 1 char glav pana la 80 apoi dlvl pt bow apoi glv again ; 2nd char Bow - 90 - dlvl bow pt glv ; 3rd Char ; hyb int 90 light - o dat jos light pt fire :))Dar ma rog treaba lui , banii lui . Ok in leg cu aia care au luat ban am vazut pe union ca unii cica au facut chargeback , si ca in urma cu ceva timp la 80 cap siau lasat acc si parola pe sroforums , cel putin asa e vorba.

=((

daca lasa vreunu un account mocca dintr-ala pe forums , imi dai si mie un pm ;;) ?

Posted

sa ma baneze pe mine dupa asta :

http://img87.imageshack.us/my.php?image=myitemmalltu7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

ca ma duc si le dau foc !

ugh ... cam exagerat dar oricum pana la urma sunt banii munciti de tine faci ce vrei bineinteles :) dar eu nu as cheltui asa de mult odata chiar daca over time am bagat si eu foarte multi bani in joc dar nu s-a simtit

Posted

eu ce ziceam cas bani lui ...dar e dependeta asta si nu cred ca e bine sa fi dependent nu numai de bagat bani in jocuri ci si de jocul respectiv....credema ca am fost si eu la fel acuma ceva timp primeam cate 400 euro pe luna de la batrani si i futeam toti pe sala si jocuri pana a venit cineva si ma futut un pumn in cap si mia zis TREZSTETE !

Posted

ugh ... cam exagerat dar oricum pana la urma sunt banii munciti de tine faci ce vrei bineinteles :) dar eu nu as cheltui asa de mult odata chiar daca over time am bagat si eu foarte multi bani in joc dar nu s-a simtit

sau poate sa fie photoshop ...

Posted

sau poate sa fie photoshop ...

nu cred ca e photoshop

Imagine IPB

Silk charge history pe 2008 pe contul meu :)

am bagat in jur de 8m pana acum in 11 luni

Posted

Ticniti ...Ban la aia cu silk ban la aia faara silk -.-''.Datzio drek de treaba ; Oricum cu isro legit nu cred k o sa am prob :-S hope so!!! ^^

...in fiecare an cativa din cei care buteaza dar cumpara si silk iau ban...prb e oare sunt alesi random sau dupa anumite criterii??...numai Joymaxul stie raspunsul la intrebarea asta..

http://img87.imageshack.us/my.php?image=myitemmalltu7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

...daca tie iti da ban la cate ai acolo de la ei ori te sinucizi ori le dai foc pe bune...

sall ce faceti va scriu de la scoala:P

Dott ce ar fi sa treci pt faptul ca poti accesa de la scoala un pc si vrei sa te dai mare cu asta si incearca sa gaseti un mirc sau un mess pt mesaje de genul asta,pls...

aici ai dreptate mai bine futi bani pe alceva pretene dal in pula mea de joc ....mai bine pe femei etc....de la un joc ce draq incelegi ca te joci siti pierzi timpul si chiar nu merita...nu zic iti ei un premium un costum ceva dar nu bagi atatea bani intru joc ....orcum nui treaba mea ca nu futi bani mei dar nu e bine:))

eu ce ziceam cas bani lui ...dar e dependeta asta si nu cred ca e bine sa fi dependent nu numai de bagat bani in jocuri ci si de jocul respectiv....credema ca am fost si eu la fel acuma ceva timp primeam cate 400 euro pe luna de la batrani si i futeam toti pe sala si jocuri pana a venit cineva si ma futut un pumn in cap si mia zis TREZSTETE !

...mama da ce baiat de baiat esti tu ca injuri ca un birjar pe acest forum...probabil trebuie sa te propunem pt o statuie undeva prin centrul Bucurestiului ca te poata adora intreaga comunitate Linkmania nu numai cei ce citesc treaduri despre SRO....am dreptate?...ce ar fi sa te limitezi la un limbaj cat de cat decent...si eu injur zilnic, nu sunt usa de biserica dar NU pe forumuri....

RESPEC"ALL

:tiphat:

P.S. DebiL sunt aproape sigur ca raspunsul tau la propunerea mea va fi de fapt o injuratura...am dreptate?...

Posted

nu cred ca e photoshop

Silk charge history pe 2008 pe contul meu :)

am bagat in jur de 8m pana acum in 11 luni

ah mai facut :P

ai spart banca sau ce ai facut :D ,sper ca nu iai bagat pe toti in silk :P

Posted

isro legit?adica bot isro original sau la ce te referi?sau la joc fara 3rd party prg?

isro platit fara soft mode

Posted

...mama da ce baiat de baiat esti tu ca injuri ca un birjar pe acest forum...probabil trebuie sa te propunem pt o statuie undeva prin centrul Bucurestiului ca te poata adora intreaga comunitate Linkmania nu numai cei ce citesc treaduri despre SRO....am dreptate?...ce ar fi sa te limitezi la un limbaj cat de cat decent...si eu injur zilnic, nu sunt usa de biserica dar NU pe forumuri....

RESPEC"ALL

P.S. DebiL sunt aproape sigur ca raspunsul tau la propunerea mea va fi de fapt o injuratura...am dreptate?...

pretene nu te dezamagesc ...pt ca euam un singur ''defect'' nu imi pasa de nimeni si mai ales parerile, sugestiile altora asa ca poti sati bati capul cat vrei cu tot felul de comentari pe care le crezi u destepte ....pt ca mie numi pasa decat de mine si doar ce zic eu e valabil in lumea mea...asa ca nu numi pasa ce crezi ce zici ce gandesti si asta e valabil pt toti care se trezesc sa comenteaze la ce am afirmat eu :bananadance2:

Suspend 12 zile pentru limbaj sa-ti recreezi neuronii. Te simti prea liber. Du-te pe camp si injura cat vrei.

Posted

ba da .... stiu pe cineva care a primit scut sun de la evet la facut +9 si la o saptamana diferenta a luat ban... asta cand jucam pe rome

Ce event a dat sunuri? La alea cu filmuletele sau votatul nu stiu carui site te referi?

Problema e ca nu poti sti niciodata sigur ce prosti face altcineva.

Posted

Ce event a dat sunuri? La alea cu filmuletele sau votatul nu stiu carui site te referi?

Problema e ca nu poti sti niciodata sigur ce prosti face altcineva.

parca ala cu filmulete .. nu mai stiu exact appp ce nick ai pe rome ?

Posted

de cand nu am mai dat logg in pe www.silkroadonline.net asa trebe sa arate??

http://img354.imageshack.us/my.php?image=xsdvhdjkmfsddhes9.png

da,au integrat site-ul www.silkroadonline.net in site-ul www.joymax.com

Posted

Deja e grav...eu nu am bagat bani in joc ... am 2 caractere 40 , unu` 36 si unu` 33 ... dar cand stiu cate nopti pierdute am (incepute toate acum o saptamana) si cat am farmat pe ele ma duc si le daram firma in cap...RIP ptr cei banati :| nasol tare...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...