BijuuMode Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Depinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat. mdea si marmota invelea ciocolata in staniol ma tu te auzi 25-30kk pe zi eu am facut 2 luni PWL la edimu si abea am facut 60kk daca era cum zici tu .... faceam aproape 2 bilioane ? si eu stiu pe cineva pe rome care are Union de Gold boti si face 150-200kk pe zi
ciupilan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 un wizard /nuker sau Xbow dar cred ca wizard si am sa bat cu 7 lvl mobi mai micibine inteles imi fac 2 wizarzi unu cu macar 200k sp si ala gold bot macar 50kEDIT am un prieten are nuker de 68 si la edium face cam 25-35kk pe zi si un Xbow de 60 cu sun la insahde face cam 40 mil pe zi da foloseste botu ala de pe 0x33 uite altu care minte ;)
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 uite altu care minte ;)ce vrei asa mia zis si miau zis mai multi da sa bati la 7 lvl diferenta eu ma gandesc ca e posibil
Adii Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 eu nu am gold boti dar parerea mea este ca multi dintre cei ce spun ca 25 30 mil la deg 8 60 -64 nu au habar si eu am botat dar nu pt gold pentru lvl dar ca 2h nu prea poti sa bati la monstri mari si imi aduc aminte de la kara spre exemplu eram cu vreo 3-5 lvl mai mari si nu faceam cele 25-30 mil nici macar 30-(minus)25=5 mil ca de erau 25 30 mil faceam asta si cu bot p gold si nu mai era pretu asta la gold si o arma costa de 10ori mai multapropo ox33 au un bot diferit eu imi aduc aminte ca iei lucrau pe isrobot adika aveau acel SoftMod asa e si acuma?
BijuuMode Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 eu nu am gold boti dar parerea mea este ca multi dintre cei ce spun ca 25 30 mil la deg 8 60 -64 nu au habar si eu am botat dar nu pt gold pentru lvl dar ca 2h nu prea poti sa bati la monstri mari si imi aduc aminte de la kara spre exemplu eram cu vreo 3-5 lvl mai mari si nu faceam cele 25-30 mil nici macar 30-(minus)25=5 mil ca de erau 25 30 mil faceam asta si cu bot p gold si nu mai era pretu asta la gold si o arma costa de 10ori mai multapropo ox33 au un bot diferit eu imi aduc aminte ca iei lucrau pe isrobot adika aveau acel SoftMod asa e si acuma?da mai e
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mdea si marmota invelea ciocolata in staniol ma tu te auzi 25-30kk pe zi eu am facut 2 luni PWL la edimu si abea am facut 60kk daca era cum zici tu .... faceam aproape 2 bilioane ? si eu stiu pe cineva pe rome care are Union de Gold boti si face 150-200kk pe zi care union asa de curiozitate ? Criticalz,_USA_ sau feurbleume? Voi nu stiti ce inseamna bard cu harpa sun.Nici eu nu am crezut pana am vazut. Intreaba-l pe prietenul tau daca hinamori(tipul cu badu) server Rome e mincinos. Soft mode e de kkt. Am folosit numai isro legit.
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Un filmulet in care sunt si eu in a doua jumatate.Ah intrebare pt cunoscatori.Poate un s&s pure nuker, hybrid sa bata un wizard/cleric cu bless on.Amandoi find in final kam egali la lvl, iteme si gap? Raspundeti inainte de a viziona. Enjoy!http://www.youtube.com/watch?v=5oSipRXNJD8...feature=related
alexxx70 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Depinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat....cum frate el fiind lvl 64 tragea ca cu arma 8D...sau nu inteleg eu ce ai vrut sa zici de fapt/...cine greseste ?eu ca nu inteleg sau tu ?...ca ceva nu-i ortodox aci...care-i smecheria sa pui arma de degree mai mare pe tine ca dupa parerea mea sunt multi care ar fi interesati de aceasta posibilitate...RESPEC"ALL :tiphat:
Trane Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Depinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat.30 de mil intr-o zi e imposibil daca se faceau atatia bani intr-o singura zi gandeste-te ca si firmele de gold faceau barzi si le faceau harpe bune (stiu foarte bine ce poate un bard si in general tot ce tine de euro). Ma simt nevoit sa repet ca este imposibil sa faci 30 de mil pe zi doar din gold.
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ...cum frate el fiind lvl 64 tragea ca cu arma 8D...sau nu inteleg eu ce ai vrut sa zici de fapt/...cine greseste ?eu ca nu inteleg sau tu ?...ca ceva nu-i ortodox aci...care-i smecheria sa pui arma de degree mai mare pe tine ca dupa parerea mea sunt multi care ar fi interesati de aceasta posibilitate...RESPEC"ALL :tiphat:poate am uitat eu dar 8d nu incepe la lvl 64?
alexxx70 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 poate am uitat eu dar 8d nu incepe la lvl 64?mda, acum mi-am adus aminte...ai dreptate...deci raspunsul la intrebarea mea e ca eu nu am inteles sau mai bine zis am uitat asta ca degree 8 incepe la 64...scuze.RESPEC"ALL :tiphat:
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 30 de mil intr-o zi e imposibil daca se faceau atatia bani intr-o singura zi gandeste-te ca si firmele de gold faceau barzi si le faceau harpe bune (stiu foarte bine ce poate un bard si in general tot ce tine de euro). Ma simt nevoit sa repet ca este imposibil sa faci 30 de mil pe zi doar din gold.Un euro se face greu,un bard cleric numai prin pw lvl.Pe cand chinese pt gold boti sunt rentabili de la lvl mici.In primul rand era foarte rentabil pt ca nu consuma aproape deloc pots, harpa are viteza cea mai mare de att, plus viteza lui mare.
Trane Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Un euro se face greu,un bard cleric numai prin pw lvl.Pe cand chinese pt gold boti sunt rentabili de la lvl mici.In primul rand era foarte rentabil pt ca nu consuma aproape deloc pots, harpa are viteza cea mai mare de att, plus viteza lui mare.nah se poate face lvl cu bard-ul extrem de usor are nuke-uri relativ puternice , cat despre atack rating [ca skill iti consuma mp in timp ce il folosesti si daca nu-ti faci mp healing dispare si omori la fel ca orice alt caracter] viteza la lvl 64 e de 70%. Inca consuma pots pentru ca nu are mana orbit [skill de lvl 90] cu care sa-si faca refill la mp foarte repede. Si pentru faza cu 30 de mil pe zi e imposibil am unu` in guild are peste 30 de goldboti toti la Antilope si daca face 100 de m pe zi e bucuros .
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Inca un filmulet cu cei mai buni prieteni ai mei.Chainsaw aka HunBanya, aka ___Nyu___ aka Saresa este sefa guildei mele si Aizenn aka Hinamori (Global King al serverului :P ). Cleric rodul e al lui Aizenn .http://www.youtube.com/watch?v=GSkz-Ogrr78
The Dash Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 care alex la prima arma de 8 deg este la lvl 64 si fiind sun tot 64 ramane. nu e nimica. toti mai gresim :P. si totusi nimeni nu imi da spot de viermi :P
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nah se poate face lvl cu bard-ul extrem de usor are nuke-uri relativ puternice , cat despre atack rating [ca skill iti consuma mp in timp ce il folosesti si daca nu-ti faci mp healing dispare si omori la fel ca orice alt caracter] viteza la lvl 64 e de 70%. Inca consuma pots pentru ca nu are mana orbit [skill de lvl 90] cu care sa-si faca refill la mp foarte repede. Si pentru faza cu 30 de mil pe zi e imposibil am unu` in guild are peste 30 de goldboti toti la Antilope si daca face 100 de m pe zi e bucuros .Ca viteza nu ma refer la attack rating care nu are nici o treaba cu viteza de atac. Ma refer la atacul fara skill, ala normal si ala nu consuma mp .Ca idee el omora un wizard cu attack normal inainte ca wizardul sa apuce sa-si casteze skilul.
BijuuMode Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 care union asa de curiozitate ? Criticalz,_USA_ sau feurbleume?Voi nu stiti ce inseamna bard cu harpa sun.Nici eu nu am crezut pana am vazut. Intreaba-l pe prietenul tau daca hinamori(tipul cu badu) server Rome e mincinos.Soft mode e de kkt. Am folosit numai isro legit.Uite ce mi a zis Sleya si EternaL acu pe messs ca feurbleume si cu FIGHTMASTER au union de gold boti si ca hinamori e cam mincinos ... relax am jucat mult timp pe rome si cunosc/cunosteam multi playeri tot Rebornu ma cunostea shadow Black_Cat R3D Pink etc etc
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Uite ce mi a zis Sleya si EternaL acu pe messs ca feurbleume si cu FIGHTMASTER au union de gold boti si ca feblum e cam mincinos ... relax am jucat mult timp pe rome si cunosc/cunosteam multi playeri tot Rebornu ma cunostea shadow Black_Cat R3D Pink etc etcSaluta pe Sleya din partea mea.PLS
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 sa nu muriti ??http://img82.imageshack.us/my.php?image=sro2008110321240105yj0.jpg
iLoveCalifornia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nah se poate face lvl cu bard-ul extrem de usor are nuke-uri relativ puternice , cat despre atack rating [ca skill iti consuma mp in timp ce il folosesti si daca nu-ti faci mp healing dispare si omori la fel ca orice alt caracter] viteza la lvl 64 e de 70%. Inca consuma pots pentru ca nu are mana orbit [skill de lvl 90] cu care sa-si faca refill la mp foarte repede. Si pentru faza cu 30 de mil pe zi e imposibil am unu` in guild are peste 30 de goldboti toti la Antilope si daca face 100 de m pe zi e bucuros .30 gold boti :blink: da' cate pcuri are asta ma :-/ ps. care are botul ala care-l folosesc doar gold boti ? :crazy:ca eu nush cum fac astia asa rapid lvl ca eu abia ma chinui la lvl 26 :lol: si astazi nici macar n-am putut sa ma conectez... apoi daca fac 2 lvl pe zi sunt boier... 30 gold fiecare are lvl 70 :-s , zii sa-mi dea si mie unu ma :lol:
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 vezi ca nu ai pus linku care trebuie nu mai zicti ca nu am pus linku corect ca eu le iau la rand de fiecare data stiu care e cel corect :-j OMG din cate cutii ai primit alea ? 2k cutii da 2 palarii o matura si un chest de ala mia cazut din ultima suta EDIT a fost inspectie de urgenta pe sparta si goldboti au intart ianintea mea
Guest Dott Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 sall all daca am fost trader si m-am psu hanter peste cate zile ma pot face dn nou trader a??? sau am death esance monster:ONG cand ma pot transforma la ce leval caci is leval 31:(
IINeoII Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 sall all daca am fost trader si m-am psu hanter peste cate zile ma pot face dn nou trader a??? sau am death esance monster:ONG cand ma pot transforma la ce leval caci is leval 31:( te poti transforma in un mob cand ai lvl`u lui