The Wizard Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 si nu avem? :> :>acum fara aluzii la vreo persoana..zic asa parerea mea in general deci va rog nu creati flame-uri...dc copiii de 11~14 ani tre sa fie asa de nu pot sa ma exprim altfel idioti???trane..si ceilalti care sunteti cam de varsta mea...si noi faceam asa cand eram mai mici? o.O eu cel putin aveam respect pt unu de 20+++ de ani k naiba era omu mai trecut prin viata no comment...nu ma apucam sa ma iau in gura cu toata lumea k na sunt mai smecher generatia hackeri generatia mcdonalds bla bla...acuma sa revin semi on topic...uitativa pe la primele 30-40 de pg ale forumului dak aveti rabdare...si comparati cu ce e acum.forumul a devenit un loc unde toti pustii posteaza k sa se afle in treaba...despre orice k na...e plictiseala mare. forumul nu este chat baieti...imi pare rau...aveti mess..ca sa fiu "bau-baul" forumului o sa fac precizarea asta: mai lasati pc,mai lasati sro...si mai puneti din cand in cand si mana pe o carte...k nu o sa traiti in silk. sper k nu v-ati suparat pe mine si ati inteles ca orice critica e constructiva. ms ca m-ati ascultat...m-am racorit...bft tuturor ;)adevarat.costumul asta e un cosmar...numai maturi sau F imi pica. gaymaxul e gay ce sa ii ceri.
johnny12cool Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cine ma ajuta si pe mn cu un plvl sau pfarm pe eos? si pt glavie ce e mai bine sa port armor protector sau garment? :-?
kynderthe Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Daddy daca tu zici asta apoi eu care am 26 ani ce sa mai zic. Am ramas masca la un moment dat ... un pusti zice...mah hai ca eu ies (de pe silk) ca ma bag la un basket. Super zic eu ...bafta. Dupa vreo 30 min revine in joc si eu il intreb .... deja ai terminat!??!?! PLM si dusul dureaza mai mult. Raspunsul lui ...dus?!?! poi am jucat basket pe calculator. Deci cum zicea un prieten de`al meu ... dupa generatia pro urmeaza generatia varza Foarte tare frate,crede`ma ca am ras cu lacrimi :rofl1: P.S: scuze de OT
IINeoII Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jur ca eram in trecere...dar ea sa bagat in seama...(asta e wizardu meu ) :D
johnny12cool Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 chiar nu vrea sa ma ajute nimeni? :( am lvl 16
sile33333 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://img145.imageshack.us/my.php?image=sro2008110315030540cb5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.phpcat ziceti ca costa... nu prea scump nici chiar gratispe ce svr joci??k mi se pare k team vaz pe athens...orcim ala il dai kam 150k
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jur ca eram in trecere...dar ea sa bagat in seama...(asta e wizardu meu ) :D cate sp ai farmat la lvl mic?
IINeoII Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cate sp ai farmat la lvl mic?pe wizard 350K si pe archer 460k :D
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sal. Eu m-am lasat de SRO akum cateva luni.Server Rome lvl 90 s&s hybrid FF .vroiam sa va intreb ce e cu movia aia mici care i carati in spate?In care slot de acesoriu vin si ce bonus poti pune pe ei?Si ce e ingramadeala asta pe avatarul de witch, mie mi se pare gay :P
Darth_Andrei Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Esti sigur k esti de 90 ? Nu prea pari :-S eh ma rog , is scrolls , gen trigger si iti da 5% attack rating sau la mangyang 5% parry ratio parca , sry dak am inversat.Poti pune o poza cu charu tau ?:) Curiozitate doar
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cauta pe rev6.Nu stiu kum sa pun poze pe forumul asta.A si inca no4 trader on Rome desi m-am lasat de cateva luni :P
alexxx70 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cine ma ajuta si pe mn cu un plvl sau pfarm pe eos? si pt glavie ce e mai bine sa port armor protector sau garment? :-? ...cu plvl nu te pot ajuta intrucat am luat o pauza cu SRO...pt glavie pure strenght ar fi foarte bine sa porti garment pt ca ai la acest set un supliment de speed & int ce suplineste putin din "lipsurile" pe care le ai la three skill cu acest tip de build Jur ca eram in trecere...dar ea sa bagat in seama...(asta e wizardu meu ) :D ...pai daca se baga in seama bine ca i-ai dat la cap, arata-i cine-=i sefu' :P ...asa am patit eu mai demult cu TG...eram hunter si pandeam hotii ascuns prin niste tufe pe la intersectia mare din Jangan si las compul sa ma duc pana la baie...cand ma intorc la pc, mare ingramadeala mare de tigri pe capul meu, aveam lvl 72 parca si zic ma ce-i panarama asta aci, trag vreo 2-3 nukuri si cateva lion shot si fac curat cand colo vad pe ecran ca am omorat pe TG si incep sa primesc whispers cu felicitari de pe la unii si cu critici de la altii ca la lvul meu eu ma duc la TG Sal. Eu m-am lasat de SRO akum cateva luni.Server Rome lvl 90 s&s hybrid FF . vroiam sa va intreb ce e cu movia aia mici care i carati in spate?In care slot de acesoriu vin si ce bonus poti pune pe ei? Si ce e ingramadeala asta pe avatarul de witch, mie mi se pare gay :P ...cum spunea cineva...entuziasmul te ia uneori inainte...se vor plictisi destul de repede de acest costum dupa ce se va termina eventul...ce e mai important dupa parerea mea sunt scrolurile care asa cum a fost si la alte eventuri daca ai unde sa le depozitezi,si e bine sa iti faci un cont nou cu toate charurile ca sa ai spatiu cat mai mare de depozitare(altul decat cel curent)si sa depozitezi acolo cat mai multe scroluri mai tarziu ori te vor ajuta destul de bine la grind ori vei face bani bunisori pe ele la stall....cel putin eu asa am facut la fiecare event(mai putin asta ...pe care il sar :P) RESPEC"ALL :tiphat:
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 O poza mai veche(nu mai am sro pe pc) http://img523.imageshack.us/my.php?image=atgaaadxyzjf8r9tlaugtugpq1.jpg Si vechiul meu set full sun 8d :> http://img266.imageshack.us/my.php?image=fullsunus3.jpg Scuze, de faza cu witch suit abia akum am inteles ca pica la event.A inebunit joymaxul? Dau ei avatare free?
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 O poza mai veche(nu mai am sro pe pc) http://img523.imageshack.us/my.php?image=atgaaadxyzjf8r9tlaugtugpq1.jpg Si vechiul meu set full sun 8d :> http://img266.imageshack.us/my.php?image=fullsunus3.jpg Scuze, de faza cu witch suit abia akum am inteles ca pica la event.A inebunit joymaxul? Dau ei avatare free? cum dracu sa fii full sun la 8D si sa ai un amarat de +5 in mana
SimplySimple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 e sun si arma nenea...uite mai atent :)ahh de 9d...sry.
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cum dracu sa fii full sun la 8D si sa ai un amarat de +5 in manaSimplu , eu m-am lasat la inceputul lui august.9D nu era de mult deci nici sunuri pe toate drumurile.Orikum daca ma apuc din nou o sa am ceva sunuri 9d, am lasat 2 bil la doi prieteni(Aizenn si Chainsaw) sa-mi cumpere sword.Ultima oara cand am vorbit cu ei era un singur sword sun 9d pe server si ala nu vroia sa-l vanda.
HellCritical Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 e sun si arma nenea...uite mai atent :)Se referea la arma de 9D!
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Simplu , eu m-am lasat la inceputul lui august.9D nu era de mult deci nici sunuri pe toate drumurile.Orikum daca ma apuc din nou o sa am ceva sunuri 9d, am lasat 2 bil la doi prieteni(Aizenn si Chainsaw) sa-mi cumpere sword.Ultima oara cand am vorbit cu ei era un singur sword sun 9d pe server si ala nu vroia sa-l vanda.eu ma ganhdeam la un +7 ,acar nu la sun ca sun de 9 d e cel putin 4 miliardeEDIT nu conteaza eram doar mirat :P
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nu ma incurc cu +7, sun sau nimic.Si atunci si +7 erau scumpe kam 700k o sabie, si nu se merita sa bagi bani in ea stind ca se va devaloriza, pe cand un sun isi kam pastreaza valoarea pana la next degree.ps:amarata aia de sabie +5 are mag 100% :> (cadou de la un prieten)
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 se mertia sa bag 50 silk pe un acount si sami fac un gold bot ?iasa cva gold?EDIT silk pt a folosi agbot
The Dash Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 heh. cat de mare dreptate ai speedy in postul acela. imi este dor de timpul cand posta si malkor si cand eram legit 100% nici nodc nu stiam ce este :X. cand postam cu pro si contra boti si ne huiduiam pe aici cuvintele lui malkor ma inspirau pe cuvant. doamne ce vremuri si pe zeus cand prindeam un bot pac il faceam murderer. injuram orice bot prindeam il "alintam" :X guilda mea full legit care la inceputul serverului si inca vreo 5 luni era a 4a de pe server :(.... good old times :P Oh well back to the present. am facut aseara 62 si am terminat questurile cu yeti si vreau un spot mai bun de viermi. daca puteti sa imi ziceti unu daca nu va suparat :P. si o poza cu caracterul meu :P
Guest avlee Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 se mertia sa bag 50 silk pe un acount si sami fac un gold bot ?iasa cva gold?EDIT silk pt a folosi agbotDepinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat.
Guest Dott Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 wicht costume de femie mia dat bagamiaai ...........
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Depinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat.un wizard /nuker sau Xbow dar cred ca wizard si am sa bat cu 7 lvl mobi mai micibine inteles imi fac 2 wizarzi unu cu macar 200k sp si ala gold bot macar 50kEDIT am un prieten are nuker de 68 si la edium face cam 25-35kk pe zi si un Xbow de 60 cu sun la insahde face cam 40 mil pe zi da foloseste botu ala de pe 0x33
ciupilan Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Depinde ce build.un prieten de al meu folosea ca gold bot un cleric/bard cu harpa sun 8d el find lvl64.In 24h facea la edimuu facea vreo 25-30 mil doar din goldul dropat.ALOOO nene dute si minte pe altu cu 25-30kk ai tai amu e aproape iara nu se mai treiera