Guest andistoica Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Salutare tuturorAm o intrebare: stie cineva daca item-ele de Haloween Event pot fi pastrate pentru o anumita perioada sau sunt definitive ?Ma gandesc daca sa ma chinui sa-mi fac un set complet stiind ca-l pot tine o vesnicie sau sa nu ma chinui stiind ca peste vreo cateva luni nu le mai pot avea.Daca stie cineva si unde sa caut aceasta informatie, ii multumesc.Bafta tuturor
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Salutare tuturorAm o intrebare: stie cineva daca item-ele de Haloween Event pot fi pastrate pentru o anumita perioada sau sunt definitive ?Ma gandesc daca sa ma chinui sa-mi fac un set complet stiind ca-l pot tine o vesnicie sau sa nu ma chinui stiind ca peste vreo cateva luni nu le mai pot avea.Daca stie cineva si unde sa caut aceasta informatie, ii multumesc.Bafta tuturorForever and ever ... nu ti le mai ia nimeni :)
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nu inteleg cu ce te lauzi dott. Sper ca nu e un post doar ca sa mai adaugi un comentariu. P.S. Vad ca folosesti protectore combinate cu armura ... proasta combinatie
IINeoII Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nu inteleg cu ce te lauzi dott. Sper ca nu e un post doar ca sa mai adaugi un comentariu. P.S. Vad ca folosesti protectore combinate cu armura ... proasta combinatie noi sa fim sanatosi ))
Albert1994 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Neatza fratilor....scriu de la scoala :banana: :tiphat:
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Azi imi expira tiketul. Are sa`mi ia 100 de ani maine sa ma conectez ca sa`l activez pe urmatorul
HellCritical Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cmf baieti? Cu ce va mai laudati? Eu nu am mai jucat sro de 2sapt... Dar ma bag iar la joc :D
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Poi nu ne prea laudam. Dott in schimb da .... urmeaza sa aflam si noi cu ce . P.S. scuze ca sunt rautacios azi ... e luni si sunt la munca ...deci e scuzabil :D
Cipi_Cipi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dott,rupe stilul O sa pun si eu screen shot in curand,cu toate 4 caracterele :>
IINeoII Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dott,rupe stilul O sa pun si eu screen shot in curand,cu toate 4 caracterele :> Dott ar trebui sa ia premiul de MEMBRUL LUNII!!!
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hai sa`l mai scutim un pic pe bietul om. O sa creada ca avem ceva cu el
SimplySimple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 si nu avem? :> :>acum fara aluzii la vreo persoana..zic asa parerea mea in general deci va rog nu creati flame-uri...dc copiii de 11~14 ani tre sa fie asa de nu pot sa ma exprim altfel idioti???trane..si ceilalti care sunteti cam de varsta mea...si noi faceam asa cand eram mai mici? o.O eu cel putin aveam respect pt unu de 20+++ de ani k naiba era omu mai trecut prin viata no comment...nu ma apucam sa ma iau in gura cu toata lumea k na sunt mai smecher generatia hackeri generatia mcdonalds bla bla...acuma sa revin semi on topic...uitativa pe la primele 30-40 de pg ale forumului dak aveti rabdare...si comparati cu ce e acum.forumul a devenit un loc unde toti pustii posteaza k sa se afle in treaba...despre orice k na...e plictiseala mare. forumul nu este chat baieti...imi pare rau...aveti mess..ca sa fiu "bau-baul" forumului o sa fac precizarea asta: mai lasati pc,mai lasati sro...si mai puneti din cand in cand si mana pe o carte...k nu o sa traiti in silk. sper k nu v-ati suparat pe mine si ati inteles ca orice critica e constructiva. ms ca m-ati ascultat...m-am racorit...bft tuturor ;)
Darth_Andrei Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://img217.imageshack.us/my.php?image=sro2008110314160858st5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php W00t ;) Ce noroc ;)) LoadHunter avea serkscrools dar plm nush ;) noi sa fim sanatosi
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Daddy daca tu zici asta apoi eu care am 26 ani ce sa mai zic. Am ramas masca la un moment dat ... un pusti zice...mah hai ca eu ies (de pe silk) ca ma bag la un basket. Super zic eu ...bafta. Dupa vreo 30 min revine in joc si eu il intreb .... deja ai terminat!??!?! PLM si dusul dureaza mai mult. Raspunsul lui ...dus?!?! poi am jucat basket pe calculator. Deci cum zicea un prieten de`al meu ... dupa generatia pro urmeaza generatia varza
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 eu cred ca DOTT ne arata ca e lvl 31 @DOTT la 30 il dadeai cu 5$ acum cat ceri inca 80% si fac si eu 90 :D
alexxx70 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Neatza fratilor....scriu de la scoala :banana: :tiphat:si nu avem? :> :>acum fara aluzii la vreo persoana..zic asa parerea mea in general deci va rog nu creati flame-uri...dc copiii de 11~14 ani tre sa fie asa de nu pot sa ma exprim altfel idioti???trane..si ceilalti care sunteti cam de varsta mea...si noi faceam asa cand eram mai mici? o.O eu cel putin aveam respect pt unu de 20+++ de ani k naiba era omu mai trecut prin viata no comment...nu ma apucam sa ma iau in gura cu toata lumea k na sunt mai smecher generatia hackeri generatia mcdonalds bla bla...acuma sa revin semi on topic...uitativa pe la primele 30-40 de pg ale forumului dak aveti rabdare...si comparati cu ce e acum.forumul a devenit un loc unde toti pustii posteaza k sa se afle in treaba...despre orice k na...e plictiseala mare. forumul nu este chat baieti...imi pare rau...aveti mess..ca sa fiu "bau-baul" forumului o sa fac precizarea asta: mai lasati pc,mai lasati sro...si mai puneti din cand in cand si mana pe o carte...k nu o sa traiti in silk. sper k nu v-ati suparat pe mine si ati inteles ca orice critica e constructiva. ms ca m-ati ascultat...m-am racorit...bft tuturor ;)HI GUYS;observ ca de la info se trece inapoi la spam si la posturi inutile...si se mira cineva cu cateva pagini mai in urma cum de discutiile despre SRO au ajuns la 800 si ceva de pagini in raport cu celelalte fiind la distanta considerabila ca numar...SweetDaddyD vremurile alea sunt apuse,moarte si ingropate demult, degeaba te chinui sa le scoti inapoi la lumina ca le da lumea cu piciorul ca fiind demodate...carti?hahaha fii serios omule, daca le zici de carti e ca si cum ai vorbi de necuratul in biserica...e subiect tabu......cat despre Dott, nu ar trebui sa il criticam ci sa il sfatuim, cred ca un sfat constructiv in ce priveste setul lui e mult mai binevenit decat un misto la adresa setului lui sau la el insusi...asa ca Dott daca ai nevoie de ceva sfaturi in ce priveste orice in SRO si daca sunt in stare sa ti le dau si daca vrei sa primesti sfaturi de la mine iti stau la dispozitie.RESPEC"ALL :tiphat:
Ohnimusha1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 acesta este un forum de silkroad sau de criticati shi criticanti..
real_shadow Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Alex ... mai merge si spam`ul din cand in cand. In cele din urma mai ramai si fara subiecte intru`cat s`a cam discutat tot. Despre sfaturi e ok mai ales la adresa lui Dott. Cum spuneam si in postul meu ... e luni ..sunt la munca ... boss`ul sta pe capul meu deci am fost un pic mai naspa. Urat din partea mea, dar ideea ramane: nu e prea ok sa combini protectore cu armura. ;)
Ohnimusha1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://img145.imageshack.us/my.php?image=sro2008110315030540cb5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.phpcat ziceti ca costa... nu prea scump nici chiar gratis
Albert1994 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Am facut si eu lvl aseara da nam mai postat ca mam dus la culcare :D :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://img381.imageshack.us/my.php?image=sro2008110315030540ob7.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.phpcat ziceti ca costa... nu prea scump nici chiar gratisnu se intelege nimic cand dau click tot mic se vede
Ohnimusha1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pare rau stai sa editez http://img145.imageshack.us/my.php?image=sro2008110315030540cb5.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php