Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

l-am downlodat in final!!!! ca sa imi iau cal sau pet trebe sa am premium sau nu mai cum se numea??

Fati cont pe site-ul lor. Deci daca vrei sa intrii la orice ora timp de 27 de zile + bonus de experienta si skill point iti cumperi premium:

1)Premium silver : 60 % experienta si skill point timp de 3 ore pe zi costa 150 de silk

2)Premium gold: 100 % experienta si skill point timp de 3 ore pe zi costa 200 de silk

3)Premium plus: 100 % experienta si skill point timp de 5 ore pe zi costa 290 de silk

Ability pet ( strange gold si iteme de pe jos) costa 88 de silk

Growth pet (creste in level si te ajuta la omorat monstrii) costa 130 de silk

100 = 10 $

Posted

in pizda masi de spurcati iau disconect la ora 21:45 iar la 21:51 iar imi da futui morti masi de joc :banghead: :banghea dar asa e} :sef: :sef:

Posted

haidetzi ca am reushit shi eu sa intru intrun final pe la vreo 18.00 :)))) incerc sa inteleg faptul ca ..pana la urma este un event shi este shi weekend de unde rezulta ca serverele au un trafic neobijnuit de mare... sper ca deregula este ceva mai " aerisit" pe servere... de obicei pe la ce ora va connectati? shi intreb din nou : este cineva pe persia?

Posted

haidetzi ca am reushit shi eu sa intru intrun final pe la vreo 18.00 :)))) incerc sa inteleg faptul ca ..pana la urma este un event shi este shi weekend de unde rezulta ca serverele au un trafic neobijnuit de mare... sper ca deregula este ceva mai " aerisit" pe servere... de obicei pe la ce ora va connectati? shi intreb din nou : este cineva pe persia?

De ce nu vrei sa faci pe neptune ? :)mai suntem cativa pe acolo ;))

Posted

ho ho mai facui 240 cuti amu mai dusai pe pranz 200 si cu lele de dim 180 se stransara ceva dar ink nu mio dat suitu ala sper sa mil deie la astea 240:((

mai sorin tu nu intelegi ca tie nu o sa iti cada in veci vecilor? :))

Posted

mai sorin tu nu intelegi ca tie nu o sa iti cada in veci vecilor? :))

lasa ca si eu mam dus azi cu 320 de box si mia dat numai maturi si palari numai roba aia nu cade.Dar asta e continuam si poate ne cade ca doar trebuie sa cada odata si odata :D

Posted

lasa ca si eu mam dus azi cu 320 de box si mia dat numai maturi si palari numai roba aia nu cade.Dar asta e continuam si poate ne cade ca doar trebuie sa cada odata si odata :D

ye ... mai avem timp pana pe 11 :D :D

Posted

ye ... mai avem timp pana pe 11 :D :D

normal ca mai este timp..o sa cada la toti ma pana la urma..o sa fie silkroadu plin de halloween costumes :))

bafta la dropuri la toti :beer:

Posted

Am si eu o intrebare ... n`am fost niciodata la Unique monsters...si as vrea sa fac tiger girl`u .. is lvl 37...umpic si fac 38...cam ce dropeaza? daca stiti in mare ... arme / armuri ...sanse sa pice sos`uri etc...

Posted

Am si eu o intrebare ... n`am fost niciodata la Unique monsters...si as vrea sa fac tiger girl`u .. is lvl 37...umpic si fac 38...cam ce dropeaza? daca stiti in mare ... arme / armuri ...sanse sa pice sos`uri etc...

arme cu repaire invalid special return scrool gold da tu nai so omori in veci ca sunt alti care se ocupa de low unques de 60+

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...