Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi poate explica si mie cineva cei asta:

Imagine IPB

Imagine IPB

si inca ceva tare ...

Imagine IPB

oare care o fi fost cauza mortii:)))

EDIT: sry pt dublu post eroare de pagina:(

PK2 EDIT nabule :)) sia facut cainele sa arate ca iepure...

Posted

PK2 EDIT nabule :)) sia facut cainele sa arate ca iepure...

1.in legatura cu chestu DATI 2 PALME:)))

2. inl egatura cu pet-urile dk ai PK2 vezi numa u nu si alti:X

3. la DucMagie petu are acelasi nume duc999 si nu are kum sa fie si caine si fluture cu acelasi nume

4. MAI DATI 2 PALME:))))

Uitate si in a 2-a poza sa vezi k aia 2 cu cate 2 peturi is din aceiasi guilda cred k e vreun bug k si cel cu cainii

Posted

1.in legatura cu chestu DATI 2 PALME:)))

2. inl egatura cu pet-urile dk ai PK2 vezi numa u nu si alti:X

3. la DucMagie petu are acelasi nume duc999 si nu are kum sa fie si caine si fluture cu acelasi nume

4. MAI DATI 2 PALME:))))

Uitate si in a 2-a poza sa vezi k aia 2 cu cate 2 peturi is din aceiasi guilda cred k e vreun bug k si cel cu cainii

trebe sa fi prea prost sa crezic ca ii media pk

posibil si fie si lag

la chesti aasta vati gandit??

Posted

posibil si fie si lag

lag nu are kum la 3 playeri in acelasi timp cu acelasi bug adik la pet e ceva vreun buk k si cu caii si cu cainii plm..

Posted

posibil si fie si lag

prietene in primul rand nu tea facut nimeni "prea prost" deci te`s ruga sa termini cu insultele..si in al 2`lea rand @Grois ESTI ANALFABET nu stii sa citesti al 2lea iepure are numele 991 nu 999

Posted

prietene in primul rand nu tea facut nimeni "prea prost" deci te`s ruga sa termini cu insultele..si in al 2`lea rand @Grois ESTI ANALFABET nu stii sa citesti al 2lea iepure are numele 991 nu 999

#-o :)) acum nu stii u sa citesti acolo scrie 999 si 996 =))

dintre toti tocmai de mine ai gasit sa te iei :| ...

pai cam are dreptate ca nu intreseaza pe nimneni cate sp ai , te lauzi cand ai 100k ,200 etc sau altcva de genu da tu: "am facut 2 sp yeeeee

peste 5 min am mai facut 100 ura....",zi macar ce buguri,ce probleme, ce nu stii despre silkroad,ce nu intelegi cum vine laudate cu lvl 50 in 3 zile ,etc;da nu protii!!!

Posted

dintre toti tocmai de mine ai gasit sa te iei :| ...

Nu ma i`au eu de tine,ca n`am dreptu`....dar sper sa se sminta si ceilalti,ca nu cred ca sunt asa de nesimtiti incat sa posteze in continuare prostii gen CHAT ...

EDIT: First on page 2nd time hihi

Posted

l-am downlodat in final!!!! ca sa imi iau cal sau pet trebe sa am premium sau nu mai cum se numea??

nu premium se foloseste sa intr din prima cand e trafic pet iti trebe gold sau poti cumpara cu silk si costa 130 silk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...