Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Pff postarea video-ului e amanata.Pt nustiu ce motiv numi apare highquality acolo :S ... help please :S Filmat in fraps editat in sonyvegas ca toate celelalte si la toate am high !! Need help a lil

Incearca sa il convertest cu total video convert ca se vede calumea si pe urma editeazal

Posted

ma poate gaseam vriun noobbb :bananadance2: si il lua si faceam altu imediat :dance:

ca nu se da 5 euro pe lv 30 :nanana:

nu esti prea rasarit nu? #-o

Neatza oameni buni:)

Posted

nu stiu la ce va asteptati e DOTT :))

si cand vrei sa zici DOTT te referi la N00B banuiesc

Cu cat as putea vinde un accunt llv 72 int spear ff misto!!!

un pret aproximativ

Posted

neatza silkistilor :)

free taxi :)))))) of am nevoie de dress female

am io dress female si 3 maturi....:((numi mai vine si mie un dress male :crybaby: :banana2: :banana2:

Posted

=))) Ce posturi ... Dott frate =)) esti belea.

aici e vid-ul high quality only !!! :)

Frumos frumos...am observat ca esti hybrid 70:70 balance..cam asa pare...si o intrebare..nu ti se pare mai utl Blue Hawk Decat Lightning Hawk...?Mie Personal da...

Posted

Frumos frumos...am observat ca esti hybrid 70:70 balance..cam asa pare...si o intrebare..nu ti se pare mai utl Blue Hawk Decat Lightning Hawk...?Mie Personal da...

Le folosesc pe aman2...Dar cu lightning dau dmg constant mai mare , cu blue dau crits dar la un hybrid nu am nevoie chiar asa mare de crit dar la shaitan am fol light k aveam si attackrating scroll .

Posted

Le folosesc pe aman2...Dar cu lightning dau dmg constant mai mare , cu blue dau crits dar la un hybrid nu am nevoie chiar asa mare de crit dar la shaitan am fol light k aveam si attackrating scroll .

pai ce tip de hybrid esti mai exact?si da..eu ca full str prefer blue pt crits :X

Posted

no bun am mai dus aseara 300 cuti si cucu pl chest:((( mai am iar 100 si pana nu fac iar 300 nu duc poate pik anu app trane tiam furat ideea mi-am transferat petu pe un caracter mai mic pe acelasi cont:D decat sa-mi bat eu capu cu turcii care cer free non stop:))

Posted

no bun am mai dus aseara 300 cuti si cucu pl chest:((( mai am iar 100 si pana nu fac iar 300 nu duc poate pik anu app trane tiam furat ideea mi-am transferat petu pe un caracter mai mic pe acelasi cont:D decat sa-mi bat eu capu cu turcii care cer free non stop:))

asa asa :D eu mi-am facut caracter female ca sa-mi dea chest male

Posted

asa asa :D eu mi-am facut caracter female ca sa-mi dea chest male

si eu is female pe cel mic dar cucu da numa male dar is maturi si basti:)))) gata facui 120box mia am pana la 300 dar merge repede k sunt 2 in pt care ataca:X

Posted

si eu is female pe cel mic dar cucu da numa male dar is maturi si basti:)))) gata facui 120box mia am pana la 300 dar merge repede k sunt 2 in pt care ataca:X

sorine oricum tu nu o sa iei chest`u in viata ta :))))

Posted

am facut si eu lvl in sfarsit ;)

http://img148.imageshack.us/img148/6177/sro2008110211553119fn1.jpg

The Farming goes on ....

De unde ai skin`ul acela? Si unde il gasesc si eu ?

@Ohnimusha ... nu trebuie sa te lasi daca nu poti intra ... trage`ti un launcher no-dc .. daca e serverul ocupat nu te mai scoate din joc .. economisesti si timp .. si noi ne chinuim sa intram...ca nu toti au / isi permit premium...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...