Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

imi zice si mie careva cum vad un caracter pe rev6?:D

dai pe pagina mai jos pana vezi scris Name: si acolo scrii numele caracterului (NUMELE EXACT)

Posted

eu unul de 1 saptamana 2 intru din prima de fiecare data pe gaia (nush cum dar parca as avea premium(faza e ca intru cu orice char din prima))

la cutii am dus 2k+ de cutii si am asa 6 maturi 6 haturi din care 4 male si 2 female (fara aia care o port) si 2 chesturi female (eu sunt male) deci......

si rumata nu e gm lol. tu ai vazut print screen de la simulator.

Posted

eu unul de 1 saptamana 2 intru din prima de fiecare data pe gaia (nush cum dar parca as avea premium(faza e ca intru cu orice char din prima))

la cutii am dus 2k+ de cutii si am asa 6 maturi 6 haturi din care 4 male si 2 female (fara aia care o port) si 2 chesturi female (eu sunt male) deci......

si rumata nu e gm lol. tu ai vazut print screen de la simulator.

rumata e ex gm...

Posted

VAND CONTUL SIKLROAD leval 30 5 euro pe vodafon cn vrea contact ID dott_cs1 :photo:

Posted

Pff postarea video-ului e amanata.Pt nustiu ce motiv numi apare highquality acolo :S ... help please :S Filmat in fraps editat in sonyvegas ca toate celelalte si la toate am high !! Need help a lil

Posted

Pff postarea video-ului e amanata.Pt nustiu ce motiv numi apare highquality acolo :S ... help please :S Filmat in fraps editat in sonyvegas ca toate celelalte si la toate am high !! Need help a lil

rezolutie?fps?bitrate?rendering codec?

Posted

ma poate gaseam vriun noobbb :bananadance2: si il lua si faceam altu imediat :dance:

ca nu se da 5 euro pe lv 30 :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...