Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://img152.imageshack.us/my.php?image=sro2008110113310285wm2.jpg
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://img152.imageshack.us/my.php?image=sro2008110113310285wm2.jpghttp://img152.imageshack.us/my.php?image=sro2008110113310285wm2.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.phpFelicitari ... vezi ca doar primul print se vede ...celelalte 2 nu merg ...
ScarFaceRo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 DOAAAAMNEEEE nici ca numi pica un suit:)))PS: is satul de farm si am doar 4.5k sp:)))))
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Felicitari ... vezi ca doar primul print se vede ...celelalte 2 nu merg ...stiam ca doar primu restu am vrut sa vad ca nu stiu care e imaginea aia mica si cand dai click sa iti apara mare :P (poatre ai inteles)
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 stiam ca doar primu restu am vrut sa vad ca nu stiu care e imaginea aia mica si cand dai click sa iti apara mare :P (poatre ai inteles)Ye am inteles ;)) anyway...felicitari :P Scar...daca tu esti plictisit de farm la 4k sp`uri .. eu am 15 k si lvl 25 ... acum trebe sa fac de-level pana la lvl 15 ... deci ... be happy ...
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 nu cu asta sunt plictisit cu ala mic e lvl 17 si 37 k sp
Darth_Andrei Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 arcasul meu W000t gzz pwrfarm ftw !!! :cool2: my char looks like yours ;) . Dau un edit mai tarziu knd se termina de procesat vid-ul cu shaitan ... ;) take care
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 W000t gzz pwrfarm ftw !!! :cool2: my char looks like yours ;) . Dau un edit mai tarziu knd se termina de procesat vid-ul cu shaitan ... ;) take careUai prietene ... GG dar...o intrebare : cate sp`uri ai farmat inainte sa dai drumu` la caracter ? :P
IINeoII Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 W000t gzz pwrfarm ftw !!! :cool2: my char looks like yours ;) . Dau un edit mai tarziu knd se termina de procesat vid-ul cu shaitan ... ;) take care mersi mersi :beer: abia astept sa vad video cu shaitan Uai prietene ... GG dar...o intrebare : cate sp`uri ai farmat inainte sa dai drumu` la caracter ? :P ms si tie :> am farmat 465K inainte sa "ii dau drumu "
Ohnimusha1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 omg deci am ajuns la concluzia ca este IMPOSIBIL de intrat in jocul acesta...pana imi fac cardul.. sper sa ajung maine, ma gandeam la sro_loader shi cam am 2 intrebari1. pot sa iau ban folosind asha ceva?.. vreau doar no-dc nu ma intereseaza partea cu naked sau zoom sau cel cu chat2. daca este inregula sal folosesc imi trimite shi mie cineva o adresa, de anume unde sal iau? fiindca nu vreau sa ma risc cu virusi sai keylog'ri etc3. ( uite ca am mai gasit una) shi niste instructiuni ptr. instalat/folosit
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 omg deci am ajuns la concluzia ca este IMPOSIBIL de intrat in jocul acesta...pana imi fac cardul.. sper sa ajung maine, ma gandeam la sro_loader shi cam am 2 intrebari1. pot sa iau ban folosind asha ceva?.. vreau doar no-dc nu ma intereseaza partea cu naked sau zoom sau cel cu chat2. daca este inregula sal folosesc imi trimite shi mie cineva o adresa, de anume unde sal iau? fiindca nu vreau sa ma risc cu virusi sai keylog'ri etc3. ( uite ca am mai gasit una) shi niste instructiuni ptr. instalat/folositImposibil este in week-end si in timpul saptamanii dupa ora 2-3 PM ... si da ... am auzit k se ia ban cu asta...no-dc...dar nu stiu ... eu am 2 luni si ceva... si nu am patit nimic ... now .. if you`re lucky. ... @Neo .. ms ...ai farmat cu premium / de-lvl ? cat timp ? ca am un char care e distrus si e lvl 38 .. si asta care vreau sa il tin de bun ... abia 15k sp .. now de-leveling from 25 to 15...
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 omg deci am ajuns la concluzia ca este IMPOSIBIL de intrat in jocul acesta...pana imi fac cardul.. sper sa ajung maine, ma gandeam la sro_loader shi cam am 2 intrebari1. pot sa iau ban folosind asha ceva?.. vreau doar no-dc nu ma intereseaza partea cu naked sau zoom sau cel cu chat2. daca este inregula sal folosesc imi trimite shi mie cineva o adresa, de anume unde sal iau? fiindca nu vreau sa ma risc cu virusi sai keylog'ri etc3. ( uite ca am mai gasit una) shi niste instructiuni ptr. instalat/folositori loader ori no dc inseamna acelasi lucru ban fara silk
Ohnimusha1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 pff... atunci varianta este exclusa :).,.... spunetimi shi mie niste metode sa intru atunci... constatand in ora la care ar trebui sa incerc shi anume cum :)
IINeoII Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 @pureEvil am farmat fara premium si dlvl de la 26-27 la 21 in o luna aproximativ@Dr4q_Sti3 nu o sa iti iei ban in viata ta cu Loader`u pt ca este facut de un gm([Gm]Rumata) sau cu noDc al lui GreyFox(jucator respectat)al cui nodc se foloseste de luni de zile si nu sa plans nimeni :)@Ohnimusha1 intra linistit cu loaderu ca nu iti da nimeni ban(P.S daca iei ban FOLOSIND LOADERU iti dau unu din conturile mele sa joci pe el)
Ohnimusha1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 @pureEvil am farmat fara premium si dlvl de la 26-27 la 21 in o luna aproximativ @Dr4q_Sti3 nu o sa iti iei ban in viata ta cu Loader`u pt ca este facut de un gm([Gm]Rumata) sau cu noDc al lui GreyFox(jucator respectat)al cui nodc se foloseste de luni de zile si nu sa plans nimeni :) @Ohnimusha1 intra linistit cu loaderu ca nu iti da nimeni ban(P.S daca iei ban FOLOSIND LOADERU iti dau unu din conturile mele sa joci pe el) ok atunci ) daca imi iau ban este vina ta... intre timp imi da shi mie cineva un loader
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ok atunci ) daca imi iau ban este vina ta... intre timp imi da shi mie cineva un loader Testosterone a lu` rumata ...
salam30 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://rapidshare.com/users/UYIQV3 no dc client ,daca folositi loader pt no dc si nu merge incercati asta e safe dati scan pe virustotal sau alt site
IINeoII Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ok atunci ) daca imi iau ban este vina ta... intre timp imi da shi mie cineva un loader eu am zis doar pt ca folosesti loaderu aka Testosterone...ceea ce nu se va intampla te asigur eu
ciupilan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 moama doamne ma dispera hercules a 2-a inspectie pe ziua de azi si nu mergea sa ma loghez decat cand era servaru populated:(( si atunci cu un lag imens..app am dus si eu amu cateva ore 200 de cuti si cucu nici un chest numa sepci si maturi mai duc si amu 100k mai am sper sa-mi deie..GG neo dai bataie sa te faci mare sa o ardem al un pvp:D
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 @pureEvil am farmat fara premium si dlvl de la 26-27 la 21 in o luna aproximativ@Dr4q_Sti3 nu o sa iti iei ban in viata ta cu Loader`u pt ca este facut de un gm([Gm]Rumata) sau cu noDc al lui GreyFox(jucator respectat)al cui nodc se foloseste de luni de zile si nu sa plans nimeni :)@Ohnimusha1 intra linistit cu loaderu ca nu iti da nimeni ban(P.S daca iei ban FOLOSIND LOADERU iti dau unu din conturile mele sa joci pe el)si eu pt ce am luat ban pt ca de bot nici nam auzit atunci
Trane Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 moama doamne ma dispera hercules a 2-a inspectie pe ziua de azi si nu mergea sa ma loghez decat cand era servaru populated:(( si atunci cu un lag imens..app am dus si eu amu cateva ore 200 de cuti si cucu nici un chest numa sepci si maturi mai duc si amu 100k mai am sper sa-mi deie..GG neo dai bataie sa te faci mare sa o ardem al un pvp:D eu am livrat in jur de 3k de cutii :) si am luat un chest la ultima cutie haha
IINeoII Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 eu am livrat in jur de 3k de cutii :) si am luat un chest la ultima cutie haha lol Trane..asta da noroc..si ghinion in acelasi timp
ciupilan Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 eu am livrat in jur de 3k de cutii :) si am luat un chest la ultima cutie haha mda ai avut noroc=)))))))) eu ma imbolnavezc merg prin samarkand si vad pe aia de lev 10 maxim cu set pe ei si imi vine rau eu bat la ongi pana martea viitoare poate poate pik ceva ))) nu mai zic k atunci ciand intru in joc cam 30 de pm primesc o data cu subiectu " taxi fre plsssssssssssssss" si cand ajung pe spot "part party plsssssssss" mi so urat de nubi:)))
Trane Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 @Neo : macar am facut rost :D@Ciupilian : foarte aiurea stiu asa am facut prima zi dar dupa am vb cu niste baieti din union si mi-am facut un char pe contul principal mi-am transferat petul pe el si am mers la ong : ) freeeeeeeeeee plvl. Mai ramane sa fac rost de set female pentru warrior-ul meu dar n-am pet pe el :-<