The Dash Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 @pureEvil doamne cum sa zici asa ceva?? nu le ai cu power farmingul. cresti pana la 27-28 max si dupa faci delvl pana la 23.
Albert1994 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 voua va mai merge Loader`u? mie nu nush ... nu flosesc ^^ :tiphat:
-GodOfWar- Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 voua va mai merge Loader`u? mie nu Am mai vazut la cineva o problema cu loader`ul ... nu ii mergea cu 2 deschise .. nu stiu dc ... daca iti da o eroare intr`o limba necunoscuta incearca sa dai un rr la pc ... eu asa am facut cand am mai patit si mergea dupa... ps : azi am jucat toata ziua 2 acc ... @power farm .. prefer sa ii fac de-level acum ca fac mai usor lvl si gasesc cine sa ma farmeze la ong`uri toata ziua :) ... ps 2 : 500 box`uri sparte si nici o roba ...
iReaLRauL Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nush ... nu flosesc ^^ :tiphat: Asta e tare . Daca nu folosesti, de ce mai dai "Add reply" ? Ps: Am facut windows-ul acum sper sa mearga SRO. :)
IINeoII Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Am mai vazut la cineva o problema cu loader`ul ... nu ii mergea cu 2 deschise .. nu stiu dc ... daca iti da o eroare intr`o limba necunoscuta incearca sa dai un rr la pc ... eu asa am facut cand am mai patit si mergea dupa... ps : azi am jucat toata ziua 2 acc ... @power farm .. prefer sa ii fac de-level acum ca fac mai usor lvl si gasesc cine sa ma farmeze la ong`uri toata ziua :) ... ps 2 : 500 box`uri sparte si nici o roba ... am vazut pe elitepvpers ca e o problema la mai multi asta cu eroarea..probabil tre sa faca altu..oricum am gasit metoda sa intru cu 2 conturi :bananadance2:
-GodOfWar- Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 am vazut pe elitepvpers ca e o problema la mai multi asta cu eroarea..probabil tre sa faca altu..oricum am gasit metoda sa intru cu 2 conturi :bananadance2: Care? :D 2 users la windows ?
Guest LoveYa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gz:),app de joc,s'a rezolvat cu instalrea de acum 2-3 zile k ma tot plangeam p'aici xD
IINeoII Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Care? :D 2 users la windows ? nu lol..aia e veche decand lumea si pamantul..sau mai bine zis bill gates si windows xp :P :beer:
-GodOfWar- Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nu lol..aia e veche decand lumea si pamantul..sau mai bine zis bill gates si windows xp :P :beer:Atunci ? :D Gz bad :P
IINeoII Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 intri pe contu cu care nu butezi cu silkroad normal si cu celalat cont cu care butezi cu Loader`u cu opiunea Redirect Ip bifata :) si merge.cel putin eu asa am facut..dar am vazut ca sia revenit acum o ora...
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 @pureEvil doamne cum sa zici asa ceva?? nu le ai cu power farmingul. cresti pana la 27-28 max si dupa faci delvl pana la 23.eu pe sparta pt ca nu ma creste nimeni fac de-lvl pana la lvl 10 si intru in pt de noaptea la wizard de 80-90 care ma face lvl 19 si apoi dinou de-lvl^^ :right:
K-Draku Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 voua va mai merge Loader`u? mie nu ieri a fost o problema cu toate loaderele doar normal puteai sa intri (mam conectat atunci din prima!!)
TheRider Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 stai calm ca un prieten de pe rome a dat +9 din 9 elixire pe o arma "de NPC" no blue crt 2 +0 stats ... Cat bulan sa ai sa faci asa ceva ? #-o eu cred k e cel mai norocos copill :crazy:
SimplySimple Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Fara Immortal, lucky guy, poate iti disparea ca lesinam de ras :bananadance2: bro...poate sa faca bum doar de la +6 in sus:) la +5 e ft ok ati transformat forumul in messenger...faceti o petite sa bage un chat online aici :P ah si in continuare SPAMSPAM SPAM
ScarFaceRo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Trane e ceva obisnuit la tine sal iei pe Shaitan:)
Aldguth Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 SoYongGhost....that name brings back memories ^_^Acum 3,4 saptamani cand am intrat ultima data in silkroad, a trecut pe langa mine, dar nu mi-a raspuns cand i-am soptit :(
Trane Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tu cumva ai avut un caracter SoYongGhost? Inainte?Nu asta e fostul meu char http://www.rev6.com/player.asp?id=247084
alex_01 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 imi da si mie careva un Loader?:Dam facut rost, dar am o problema....mai demult a mers totul bine, dar acum imi da o eroare :(http://img89.imageshack.us/my.php?image=plmiq8.jpgce sa fac?vi s-a intamplat sa apara eroarea asta?am 1,5gb rami nu cred ca asta ar fi o problema..
Dr4q_Sti3 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 imi da si mie careva un Loader?:Dam facut rost, dar am o problema....mai demult a mers totul bine, dar acum imi da o eroare :(http://img89.imageshack.us/my.php?image=plmiq8.jpgsi mie tot asa imi da da creed ca e de la un virus pr ca placa video e instalata ...i dau un restart si merge :comp1:
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 imi da si mie careva un Loader?:D am facut rost, dar am o problema....mai demult a mers totul bine, dar acum imi da o eroare :( http://img89.imageshack.us/my.php?image=plmiq8.jpg ce sa fac?vi s-a intamplat sa apara eroarea asta?am 1,5gb rami nu cred ca asta ar fi o problema.. Fa un update la driverele de placa video & DirectX 9.0c ... PS : Neatza ;)) back to farm #-o Serverele full de 15 min ma chinui sa intru cu al 2-lea char ....
Guest Dott Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 la ora 12:32 azi am intrat din prima :P cn are sa-mi dea un cont de lv 50 ca sa ma cresc pls:(( cn are?
-GodOfWar- Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 la ora 12:32 azi am intrat din prima :P cn are sa-mi dea un cont de lv 50 ca sa ma cresc pls:(( cn are? Asta caut si eu si nu prea gasesti