Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eheh lvl 25 pe neptune si strang boxuri la ong pt set...doamne ajuta;) nick RaZvAn_Ro dati pm dak mai e careva pe acolo:)

o sa intru si eu pe Neptun k m`a zapacit Crome

P S : Crome :box: Eo

Posted

o sa intru si eu pe Neptun k m`a zapacit Crome

P S : Crome :box: Eo

Ce vise ai ... am ajuns lvl 21 cu 8000 sp`uri .... poate ajung la 30k astazi ... sa ma apuc de crescut ....te astept ....

app mai joaca cineva de la mn de la bloc ... e lvl 34 si el :) ...

Posted

Ce vise ai ... am ajuns lvl 21 cu 8000 sp`uri .... poate ajung la 30k astazi ... sa ma apuc de crescut ....te astept ....

app mai joaca cineva de la mn de la bloc ... e lvl 34 si el :) ...

bn ma , hai k ma pun sa invatz la bio k ma asculta aia si nu am chef sa iau 2 :)) si apoi ne vedem la un silk pe Neptun dak oi avea loc :right:

Posted

bn ma , hai k ma pun sa invatz la bio k ma asculta aia si nu am chef sa iau 2 :)) si apoi ne vedem la un silk pe Neptun dak oi avea loc :right:

Bine fa ;)) haideti pe neptune ... deja m`a pm`it un roman ... suntem 4 pana acum ... up up :)

Posted

mah albert macar tu ai putut participa :P. eu eram la scoala. inainte macar era cu o ora mai tarziu si puteam chiuli la o ora si ajungeam dar acuma chiulit la 3 nu prea mere.....mai ales ca am si mate :P

Posted

hola mah miam luat si io costum de inger il ador:X

uite aici cu masteru guildei si cu mine are +9 ala:))) are o bafta de iti vine rau numa la bow nu are:))nici +5 nu o putut sa mil faca

Imagine IPB

si ink una din mers:X

Imagine IPB

Posted

Mai prietene care ziceai ca nu il intereseaza...eu vreau sa adun oamenii sa facem un guild frumos ....

1 nu era cearta sau cva

2 oameni nu-ti aduni pe forum ci pe serveru tau (globale )

3 ce treaba avea cu silkroad aia cu "2 la biologie"

Posted

mah albert macar tu ai putut participa :P. eu eram la scoala. inainte macar era cu o ora mai tarziu si puteam chiuli la o ora si ajungeam dar acuma chiulit la 3 nu prea mere.....mai ales ca am si mate :P

da asta asai....eu am avut noroc ca o fost greva....ca dac nu eram si io la scoala

hola mah miam luat si io costum de inger il ador:X

uite aici cu masteru guildei si cu mine are +9 ala:))) are o bafta de iti vine rau numa la bow nu are:))nici +5 nu o putut sa mil faca

frumos :cool2:

:tiphat:

Posted

daca folosesc glavie haine imi iau protector nu??? :-? :-?

Posted

haha :)) buna faza :P

frate eu m-am apucat recent de Anarchy online si stiu si eu cate ceva, am citit pe siteul oficial chestii trestii dar nu zic la altii cum sa faca daca nu stiu nimica :P si totusi situ ceva ceva. read dudes. jocul asta nu e facut sa apesti insert si sa stai pe mess sau sa stai cu gasca sa fii "shucar". mai trebuie sa sii stii ceva de el

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...