Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

greu la deal si greu la vale:)) cam greu cu facutu costumului...inca ma chinui...ma rog e prima zi si...am 2 maturi si 1 hat male...si:

acu dau iar o fuga la ongi la plvl sa fac rost si de hat:)

cite box ai dat odata? :-?

fmmmm inspectie pe mars :angry1:

:tiphat:

Posted

deci am facut tot ag botu am intrat cu el in joc nam nici o treeaba dar nu mere sal config .... intai am incercat cum ziceau aia acolo : surpriza nu merge :banghead: dupaia am dat la intamplare peacolo nu o aparut nimik :banghead: deci scuze k " vreau mura in gura " dar nush ce sa fac numi apare nimik knd dau clickuri peacolo :comp1:

Posted

Sa inteleg ca aceste Jewel Boxes cad si la ong, chiar daca nu mai ai levelul necesar pentru a-ti cadea iteme... :| hmm.

@ DebiL tu vrei mura-n cura tot ca la copii cretini? Fratioare v-am pus guide cum sa-l instalati, e greu sa dai seach pe google "agBot guide" ?? Si din ce gasesti sa iti alegi informatia necesara?

Deja intrebarile voastre, la care vreti Mura-n Gura raspunsurile imi fac greata. :( Pune-ti capul la contributie, observa ce informatii ai si de ce mai ai nevoie. Da-o in m*sa de treaba ca nu mai aveti 2 ani sa va dea mamica cu biberonul

da iti pica tie ca plvler cutii...toate spoturile de ongi sunt full...si peste tot e free taxi ong;) astia de lv mic...eu zic sa profitati:)

cite box ai dat odata? :-?

fmmmm inspectie pe mars :angry1:

80 de box de la ong...si am luat alea female

+120 de box din grinding in pty de 8 in care am luat alea male...oricum toti sunt ofticati rau in hotan k n`au noroc=)) arunca lumea la scrolluri si pots in draci =))

Posted

Imagine IPB

: ) caracterele mele

Liquid e pe contul principal l-am dus la ong pt boxes am aproape costum complet iar Feel e warrior-ul meu si am 1.5m sp pe ea : )

Posted

heeheh mi`a picat un costum:Pdin 6 jewel: http://img520.imageshack.us/my.php?image=sro2008102918480464pj0.jpg Am gasit si o matura.... ma`i trebuie palarie si e set complet:D

Posted

Imagine IPB

: ) caracterele mele

Liquid e pe contul principal l-am dus la ong pt boxes am aproape costum complet iar Feel e warrior-ul meu si am 1.5m sp pe ea : )

da-ma dracuu

recunosc ca sunt parjoala la jocu asta :|

cum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.5 mil sp pffuaaiiii prea tare Trance GG bv

eu ma chinu sa trec de pe 2h sword pe rogue pe eos am lvl 24 abia cad inimile si voi 1.5 mil sa moara ....

hardcore pwlvl :)) GG Trane inca odata

Posted

sti sunt mai greu de cap eu de fel:)) ms mult oricum dar nu stiu sa il configurez mam uitat pe youtube am facut ttot ce zic aia de acolo si cand i dau sa intru in silkroad niciodata dupa ce am comfigurat nu mai merge imi puteti explica vreunul va rog pas cu pas cum trebuie sa download si ce mai exact pot downloada va rog frumos ?

http://rev6.nihplod.com/index.php/English

Posted

da-ma dracuu

recunosc ca sunt parjoala la jocu asta :|

cum baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.5 mil sp pffuaaiiii prea tare Trance GG bv

eu ma chinu sa trec de pe 2h sword pe rogue pe eos am lvl 24 abia cad inimile si voi 1.5 mil sa moara ....

hardcore pwlvl :)) GG Trane inca odata

:D ms si hmm am folosit doar un sp ticket lol.

Posted

#-o Ca mai apoi sa te pui bine pe langa el si sa-l f*ti la cap din cand in cand, cerandu-i sa te creasca.

Interesant mod de a gandi :dooh: ...NOT :naughty:b-(

Ce But esti , vreau sa o iau de la lvl mic in academy k sa am multe pct acolo sa le transform in exp cand o sa termin

P S : nu ma intereseaza lvl`ul ( pe ala il fac eu , cand am timp si cand pot ) , dar nu vreau sa ma duc la vrun chinez sau alta natie

Posted

same si pe gaia. gasesti pe jos tot ce vrei si veverele toate aduna si aia iara le arunca. si eu le arunc ca nu am ce face cu ele. potiunile le tin ca sunt nuker si am nevoie de amandoua.

Posted

October 28th, 2008

Joymax is about to revive Silkroad.

If this morning update is what we believe it is, Silkroad might start to become lively again. Joymax did failed to release version (1.162 and 1.163) of sro_client and did a rollback. But this update, if my belief is right, might be one of the long awaited queue system for the login. Which failed during it first test making that nobody could login and they decided to rollback to the old client and server.

Error happened right after the captcha which the only link we can think of would be that it tryed to send the user to a queue system which should then accept the user to login. But that new feature had a small bug or mis-configuration making the player to DC. While this is only a supposition, but no matter what... I would definitly love Joymax if such a feature is coming soon.

Either an update to prevent bot or a long awaited queue login system.

Either are fine, but seriously, a queue login system would make silkroad a game which could be enjoyed finally by real user and not only by bot.

- no more client crashing because the server full

- no more NoDC client required

- only 1 captcha to fill

- can wait in line for hours but at least you have a spot to play

In traducere se crede ca eroarea de marti a fost din cauza unui nou sistem de stat in stand by..la coada cum ar veni...dupa ce ai scris codu din imagine pt a intra in joc...dar din cauza unui bug nu a mers dupa cum am vaz cu totii luand d/c si joymax a trebuit sa dea rollback..acuma nu se stie sigur dak chiar asa e...vom trai si vom vedea...dar k idee ar fi prea tare

Posted

Imi raspunde careva :| ?

nu mi sa intimplat asa nici o data.... dupa cum am inteles io iti apare asa cind downladezi clientu....incearca sal descarci cu filefront :)

Posted

http://imageshack.us

din 400 de boxuri nu mia cazut un dress female :(( mentionez ca restu paginiolr inclusiv 3 e full de scroolrui

EDIT nu va uitati la mesaj ca e mai sus cu un rand am corectat prostia :P :))

Posted

Pana in 11 tine eventu` ? 2 saptamani ? Se pot vine Dress-urile alea de Hallowen ?

eventu tine pina in 11 noiembrie....avatarele nu se pot vinde.....scroll si alte prostii da :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...