Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sa vedeti faza la coment cica eu am furat ideea de la cienva cu petitia ca a vazut cienva la audth sau cum are numele userul cu sugestia. :)) doamne. daca vreti sa cititi cititi ultimul coment. and dont forget sign up for my petition. e in semnatura mea

Posted

sall all nu mai merge loaderul:(( imi da disconect nush dc??

sall all nu mai merge loaderul:(( imi da disconect nush dc??

gata stiu nu am bifat disconect ala:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

O intrebare: Poti sa faci trade cu itemele care pica din box ?(mai precis bucati din costum)

Despre loader nu stiu ce sa zic. n-am idee daca a iesit altul nou....

Posted

hello lume... sunt relativ nou aici ,,shi in joc,,,, sunt lvl 26 shi joc pe serverul persia.... cineva pe aici roman tot pe persia>.. vreun guild roman ceva... ca mam saturat de turci, shi sa joc sibgur in compania boot'zilor :banghead: :violent: :sef: :gun: :violent:

Posted

am dus peste 150 de boxuri si tot cu 4 palarii am ramas

cum ai reusit sa stringi 150 de box? :-?? eu abea am facut 22 si leam dus....am luat numa prostii...acu am numa 4 xD

ai reusit ca stai in pty de 8 sau cum?

Am dus in jur de 15 box'es ... si am Witch hat si niste scrolls , oricum am nevoie de witch suit pt un char kre il fac pt CTF ;) More Info Later .. Nb

poti sa transferi hainele de la event? sau cum le stringi pt un alt char?

:tiphat:

Posted

uof !

7897979 de sugestii cu 7978979 de diferente !

Apuca-te pe orice server,peste tot sunt romani. Nimeni pana acum nu a facut o statistica sa verifice unde sunt mai multi =))

Spor la lvl, bafta la dropuri !

Cat despre event,mie imi place :D Pica o gramada de cutii,iar scrollurile o sa valoreze gramada de bani mai tarziu....

cheers ever1 !

Posted

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mi-am facut costum ,complet :D

huhuuh.

Deci,de acum 6 ore de cand butez si pana acum :>

Oooo, da :D

ce bot folosesti ca si eu caut un boot bun????

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...